Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Πολλοί Προμαχιώτες στην ομιλία του Ανδρέα Κόγιου




Την πρώτη επίσημη δημόσια ομιλία πραγματοποίησε ο Ανδρέας Κόγιος, επικεφαλής του συνδυασμού Α.Δ.Α.Κ.Α. στο κέντρο νεότητας Προμάχων παρουσία πολλών κατοίκων του χωριού.





Ο Ανδρέας  Κόγιος συνοδευόμενος από πολλά στελέχη του συνδυασμού του (Δήμητρα Κοντάκου, Ιορδάνα - Ντανη Μεσκίνη, Πετρούλα Τούλιου, Χρυσίδου Ειρήνη, Παντελή Κόγιο, Χάρη Πατσίδη) παρουσίασε τις βασικές αρχές και θέσεις του συνδυασμού και αναφέρθηκε διεξοδικά στις προτάσεις του για την αναγέννηση της Αλμωπίας.
Επιγραμματικά αναφέρθηκε στην αξιοποίηση του γεωθερμικού πεδίου Προμάχων, την αναδιάρθρωση των καλλιεργειών(σπαράγγια), την λειτουργία κέντρου προώθησης αγροτικών προϊόντων, το άνοιγμα δρόμου προς την Ευρώπη, την δημιουργία ολοκληρωμένου συστήματος άρδευσης-ύδρευσης με κατασκευή λιμνοδεξαμενών, κατασκευή μεγάλων υδροηλεκτρικών εργοστασίων προς όφελος των κατοίκων, λειτουργία  Τράπεζας του δήμου με κοινωνικό χαρακτήρα για ανακούφιση των αναξιοπαθούντων.
Επίσης αναφέρθηκε στην αποσάθρωση όλων των υπηρεσιών της Αλμωπίας και τόνισε με έμφαση, ότι είναι αποφασισμένος να ματώσει για την επαναλειτουργία των υπηρεσιών που έκλεισαν, αφήνοντας αιχμές κατά της απερχόμενης δημοτικής αρχής και των βουλευτών του νομού για την απραξία τους.
Ανακοίνωσε επεμβάσεις σε θέματα του υποβαθμισμένου κέντρου υγείας Αριδαίας και την προσπάθεια για εξεύρεση μόνιμης λύσης για προσωπικό και αγροτικούς γιατρούς στα χωριά.
Έμφαση έδωσε στο περιβάλλον και την καθαριότητα καθώς επίσης και στην περιβαλλοντική αναψυχή, ανακοινώνοντας τη δημιουργία πάρκων και κατασκηνώσεων σε πολλές περιοχές που διαθέτει ο τόπος μας.

Ακολούθησε μια μικρή ομιλία ενημέρωση από το επιτελείο του με κύριο ομιλητή τον Γρηγόρη Βαρυτιμιάδη, ο οποίος έκανε αναφορά για την συμφωνία που έχει υπογράψει ο κύριος Κόγιος με το πρόγραμμα του Ελληνικού συμβουλευτικού EI-END για τους δήμους του Αρτέμη Σώρρα, από το οποίο όπως ανέφερε, αν εκλεγεί , θα αντλήσει 6 δις ευρώ για μελέτες έργων για την Αλμωπία. Μοιράστηκε έντυπο υλικό με πληροφορίες και δράσεις για την όλη κίνηση.

Στη συνέχεια ακολούθησε διάλογος με τους κατοίκους του χωριού, οι οποίοι εξέφρασαν τα προβλήματα που απασχολούν το χωριό, όπως η ύδρευση(παλιό δίκτυο, αμιάντου,νερό από πομώνες), η αποχέτευση, η άρδευση, τα σκουπίδια, ο ηλεκτροφωτισμός, οι αγροτικοί και δασικοί δρόμοι, τα μεγάλα προβλήματα με τα πρόστιμα στους δασικούς συνεταιρισμούς  και η μη ανταποδοτικότητα των δημοτικών τελών.
Ο κύριος Κόγιος αναφέρθηκε διεξοδικά στο καθένα και παρουσίασε τις προτάσεις του.

Τελειώνοντας παρουσίασε τους συνεργάτες του και προέτρεψε τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον συνδυασμό του για να βγει η Αλμωπία, όπως είπε, από τον βούρκο που έχει πέσει.






 σημ. Οι φωτογραφίες είναι από τα ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ






7 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία !!!!!.Νέοι αφθαρτοι στην πράξη οι λόγια οχι λαμογια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΔΡΕΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΑΧΟΥΣ . ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΓΕ ΑΝΔΡΕΑ. ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ Κ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΑΑΤΑΚΑ τωρα ενταξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος σε εβαλε να κατεβεις; Τι εξυπηρετεις και επιμενεις; Φαντασιοπληκτος απο το Γαρεφι. ΧΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oi ipolipoi kseroun mono na xaskogelane... andrea proxora , ta gelia tous einai gelia amixanias giati kseroun pos den patane se stereo edafos... den exoun tpt na protinoun kai giafto einai se aftin tin dismeni thesi... o andtreas einai o monos pou exi kati na mas protini... kali sinexeia, eimaste mazi sou....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΝΕΙΡΟ ΖΩ ΜΗ ΜΕ ΞΥΠΝΑΤΕ !!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ Η ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)