Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Σταύρος Καραγεωργιάδης: "Ο εθελοντισμός είναι το μήνυμα... όμως με σωστή διαχείριση, συνεργασία, ομαδικότητα και άμεση επαφή με τον πολίτη, μπορούμε να πετύχουμε".



 


Από την εφαρμογή του Καλλικράτη και δώθε, μαζί με τις διαρθρωτικές αλλαγές που επέφερε,  που είχαν ως συνέπεια την αύξηση των λειτουργικών αναγκών του δήμου και συγχρόνως την συρρίκνωση των οικονομικών πόρων, δημιουργήθηκαν προβλήματα τα οποία επιδεινώθηκαν με την μακροχρόνια κακοδιαχείριση από την υφιστάμενη δημοτική αρχή.

Τι πρέπει να γίνει ;
Πέρα από τη δεδομένη σωστή διαχείριση των λιγοστών πόρων, ο εθελοντισμός όλων των φορέων και ενεργών πολιτών σε συνεργασία πάντα με τους αιρετούς του δήμου είναι επιβεβλημένος. Στο πλαίσιο αυτό πρέπει να κινηθεί ο νέος δήμος και πάντα με ανοιχτά αυτιά και άμεση επαφή με τον πολίτη.
Πιστεύω στις δυνατότητες των δημοτών μας, οι οποίες δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν μπορούσαν να βρουν διέξοδο, σε συλλογικό επίπεδο.
Προϋπόθεση για να πετύχουμε τη συνδρομή του πολίτη είναι η ομαδικότητα, η σύμπνοια απόψεων και η συνοχή της ομάδας μας, που ευελπιστεί να γίνει η αυριανή δημοτική αρχή.
Προφανώς ο στόχος μας είναι η εύρεση νέων κονδυλίων, αλλά μέχρι τότε δε μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια, καθώς η καθημερινότητα δε μας περιμένει.
Η δημιουργία ενός πανίσχυρου μελετητικού γραφείου εθελοντικής βάσης, με σκοπό την ένταξη σε νέα χρηματοδοτικά προγράμματα, με τη συνδρομή και αρωγή των υπηρεσιών του δήμου θα μπορούσε να εξασφαλίσει κονδύλια δυσεύρετα για το τόπο μας.
Μέσα από σωστή διαχείριση, συνεργασία, ομαδικότητα και άμεση επαφή με τον πολίτη μπορούμε να πετύχουμε. Και ας αφήσουμε επιτέλους το μήνυμα του εθελοντισμού,  να κυριαρχήσει στις καρδιές όλων μας, για να καμαρώνουμε αύριο για τον τόπο μας, την Αλμωπία της καρδιάς μας.

51 σχόλια:

  1. ".......δημιουργήθηκαν προβλήματα τα οποία επιδεινώθηκαν με την μακροχρόνια κακοδιαχείριση από την υφιστάμενη δημοτική αρχή."
    Το έχασες πριν καν ακούσουμε τι θέλεις να μας πεις. Ένα ίχνος αυτοκριτικής δεν κάνει κακό, ήσουν και εσύ συνεργάτης του Τακη όταν σπαταλούσαν λεφτά δεξιά και αριστερά, σε χρυσά κατσαβίδια, κλειστή αγορά, οικονομικό ανοιγμα επιχειρήσεων και κυρίως της ΔΕΥΑ. Σε άλλο κόσμο ζεις;;;; Σε είχα για αξιόλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Σε είχα για αξιόλογο". θα μείνω σε αυτή σου τη δήλωση !!! Ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο Σταύρος !!! Ότι και να γράψετε εδώ μέσα δεν αλλάζει αυτό φίλοι μου.

      Διαγραφή
    2. 2.00 o Μπίνος έκανε υποδειγματική διαχείριση....όλα όσα λες είναι φαντασίες που αν είχες τα κότσια να γράψεις δημόσια θα στα εξηγούσε ο εισαγγελέας καλύτερα...εσύ όμως κρύψου στην φωλιά σου, σαν εσένα υπάρχουν πολλοί...σαν όσους ψευτοκαταγγέλεις πολλοί λίγοι
      ΠΜ

      Διαγραφή
  2. MILHSE KAI O TEMPELHS KAI AKRODEXIOS.... O EMMISTHOS TOY TAKH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον 11.42 που συνεχίζει ως 11.54 αφιερωμένο: "TEMPELHS" ο Σταύρος ? "AKRODEXIOS" ο Σταύρος ? EMMISTHOS TOY TAKH" Ο Σταύρος ?
      Όσα και να του προσάψεις δεν δεν δεν !!! ... και επιτλεους γιατί δε συνεχίζεις με Ελληνικούς χαρακτήρες και μας το χαλάς !!!

      Διαγραφή
    2. Στον 11.54. Χρήζεις άμεσης παρακολούθησης από γιατρό φίλε μου. Μην το αμελής !!!

      Διαγραφή
    3. Ακροδεξιός; Δε μας τα πε αυτα

      Διαγραφή
  3. για μαλακες ψάχνεις εσυ, οχι για εθελοντές!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πάλι αυτό κατάλαβες από όλα όσα λέει !!!

      Διαγραφή
  4. Πολλα μπραβο στον συντακτη του κειμενου να δωσεις κ. Καραγεωργιαδη...
    Ευγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η λάσπη επιστρέφει επάνω σου !

      Διαγραφή
    2. Το 'χω δει καπου καπου το ξερω...
      Το κειμενο αυτο μου ειναι τοσο γνωστο...
      ''33''

      Διαγραφή
  5. ΑΠΟΡΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΕΙΣΟΥΝ ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΙΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ? ΕΙΧΕΣ Κ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ Κ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΦΥΛΑΚΗ..ΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά που λες δεν τα πιστεύεις καν και το ξέρεις. Να πας σε ψηχολόγο !!!

      Διαγραφή
    2. Κι εσυ ξανα στο δημοτικο να μαθεις ορθογραφια!

      Διαγραφή
    3. Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ..ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ.. ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ Κ ΥΠΗΡΧΑΝ Κ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΑΥΤΑ?

      Διαγραφή
    4. 2,29 μα ο Σταύρος έκανε πάρα πολλά τότε για τον τόπο....μάλλον εσύ δεν τον ξέρεις καθόλου μα καθόλου. πιστεύω ότι ούτε το 10% εσύ δεν είσαι ικανός να κάνεις από όσα ο Σταύρος...όσο για τα χρέη που λες...εσύ τα πιστεύεις? η διοίκηση Μπίνου ήταν υποδειγματική όσο και να σε τσούζει...περαστικά και ο Κόγιος δεν είναι μακρυά..μια βόλτα θα σε βοηθήσει

      Διαγραφή
    5. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ..ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ..ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ!!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΑ 18 ΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΑΦΗΣΕ Ο ΖΕΡΖΗΣ? ΤΗΝ ΔΕΥΑΑ 2.5 ΜΥΡΙΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ Ο ΖΕΡΖΗΣ? ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ Κ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
    6. 9.38 δεν αξιζει καν να σε βρισει καποιος. Εισαι τοσο ασχετος και κακοβουλος που ακομα κ αν σου απαντησει κανεις εσυ θα συνεχισεις τα δικα σου. Ενα μονο θα σου πω...ο Σταυρος βοηθησε να γινει το εργο της 4 ετιας εκεινης που δεν εχει προηγουμενο καημενεεεεεεε

      Διαγραφή
    7. ΟΠΩΣ Κ ΤΙΣ ΛΑΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΣΤΑ ΚΤΕΛ..ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ? ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ..Κ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ.. ΤΟΣΟ ΠΑΝΙΚΟΣ..

      Διαγραφή
  6. Στον 2.14 ότι θυμάσαι χαίρεσαι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ .. ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΥΛΟΓΟ ΕΡΩΤΗΜΑ..ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΤΩΡΑ?

      Διαγραφή
  7. Έχουμε ανάγκη από νέα µυαλά, νέα πρόσωπα και νέα ηθική στην πολιτική. Ένα τέτοιο πρόσωπο είναι και ο Σταύρος ο Καραγεωργιάδης. ΤΕΛΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας γινει πρωτα αυτος εθελοντης. Τι θα κανεις με το μισθο σου αν εκλεγείς κε Καραγεωργιάδη; Θα τον εισπράτεις για να προτείνεις στους άλλους να προσφέρουν εθελοντικά την επιστήμη τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ανεκδοτο της ημερας!

      Διαγραφή
    2. Ο Σταύρος έχει και δουλειά, έχει και μισθό. Δεν έχει ανάγκη τον μισθό του δήμου και το ξέρεις !!! Εάν εσύ σκέφτεσαι έτσι τότε εσύ έχεις πρόβλημα με τον εαυτό σου. Κοίταξέτο !

      Διαγραφή
    3. ολα για το μισθο

      Διαγραφή
    4. Εσύ ορεύεσαι το μισθό. Ο Σταύρος δε τον έχει ανάγκη και το έχει αποδείξει αυτό -

      Διαγραφή
    5. Τώρα είναι η ώρα για να το αποδείξει: ας μας πει τί θα τον κάνει, ως μπροστάρης εθελοντής.

      Διαγραφή
  9. Τί μπούρδες είναι αυτές; Για πες μας που θα βρείτε λεφτά για μελέτες και αφήστε τα αυτά. Και κάτι άλλο. Τα γραπτά μένουν, οπότε προσέξτε τί γραφετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι λαός είμαστε ρε γαμώτο. Ντρέπομαι ν' ακούω όλους αυτούς τους κακόπιστους ανόητους επικριτές των πάντων. Γνωρίζετε το Σταύρο προσωπικά? Η έχετε μόνο τη δημόσια εικόνα του? Γνωρίζετε τις ευαισθησίες, τις αγωνίες και τις δυνατότητες αυτού του ανθρώπου? Γνωρίζετε τί έχει κάνει για να επιβιώσει στα δύσκολα χρόνια? Πόσο σκληροί μπορείτε να γίνετε απαίσια μηδενικά. Μικροί αρουραίοι. Ο Σταύρος είναι απο τους ελάχιστους στην περιοχή μας που εχει πτυχίο οικονομικών απο το cabrige. Διεθνή εμπειρία στις buissiness και καμία ανάγκη να απαντάει σε σένα μικρέ και ανόητε. Μια σελίδα απο το βιογραφικό του ισοφαρίζει τα όνειρα της ζωής σου. Και τώρα που έχει χρόνο και άνεση είπε να προσφέρει με τις δυνάμεις του. Αλλά αυτά είναι άγνωστες λέξεις για σένα ε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. διαβασες την τοποθέτηση του φιλου σου του Σταυρου ή εβαλες τον αυτόματο και γράφεις; Στο cabrige φιλαρακι μου σπουδάζουν κατά κανόνα ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ κ οχι απαραίτητα τα μυαλά. Αν έχει τόσα φράγκα ο φιλος σου ας πληρώσει να κάνει δωρεά καμιά μελέτη στον Δημο. που θελει να γινει ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ στις πλάτες αλλων. αν αυτή είναι η βάση για πολιτικές προτάσεις από τα στελέχη του Μπίνου, να πάνε να πνιγούν από τώρα. Δεν χρειάζεται να περάσουν 5 χρονια για να τους διαολοστείλουμε. Μακριά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σχόλιό σου δείχνει απύθμενη βλακεία!!! Στο Cambridge μπαίνουν ΠΡΩΤΑ ΜΥΑΛΑ και μετά λεφτά...οι δε ερευνητικές δραστηριότητες του πανεπιστημίου αυτού σε καθιστούν εσένα νεατερνταλ....με το σχόλιό σου έδειξες απλά πόσο η αμορφωσιά σε μαστίζει ως άτομο...κρίμα! κοίτα να πας κανά ΙΕΚ κανά ΤΕΕ γιατί δεν σε βλέπω καλά...
      ένας τελειόφοιτος της γειτονιάς του Cambridge..

      Διαγραφή
    2. Από τους απόφοιτους ΙΕΚ και ΤΕΕ ζητάτε ψήφο όμως.. Και μας περνάτε για αμόρφωτους νεάτερνταλ. Να τους χαίρετε ο Μπίνος τέτοιους υποψηφίους, ακόμα δε βγήκατε και την ψωνίσατε

      Διαγραφή
    3. 10.38 και παλι δειχνεις οτι αδυνατεις να καταλαβεις στοιχειωδη ελληνικα!!μορφωσου!!!! Μπας κ καταλαβεις κατι αποοοοσα ακους γυρω σου...καημενεεεε

      Διαγραφή
    4. Α!και δεν ειμαι υποψηφιος ρε νεαρτενταλ!!!

      Διαγραφή
  12. Τότε ας δημοσιεύσει το βιογραφικό του και ας αρκεστεί σε αυτό. Γιατί από ιδέες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι υποψήφιος και παραθέτει τις ιδέες του ....εσύ?

      Διαγραφή
    2. Παραθέτει τις ιδέες του και κρίνεται. Τί λεει άραγε ο επικεφαλής του συνδυασμού του για όλα αυτά;

      Διαγραφή
  13. Διάβασα με έκπληξη τη δήλωση του υποψηφίου. Τόσο σοβαρά θέματα όπως τα χρηματοδοτικά προγράμματα, από όπου οφείλουν όλες οι δημοτικές αρχές να διεκδικούν, θα αντιμετωπιστεί με...μελετητικό γραφείο εθελοντικής βάσης; Αν τέτοιες είναι οι ιδέες του συνδυασμού "Η Αλμωπία της καρδιάς μας" προβλέπω η καρδιά να παθαίνει ανεπάρκεια.. Ανεπάρκεια ιδεών, γνώσης και στοιχειώδους επαφής με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ναι οι μηχανικοί δικοί σου δούλοι θα γίνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Επιτέλους αρχίζουν να εκθέτουν τις απόψεις τους. Και αναπόφευκτα, να εκτίθενται. Αφήστε τους να δούμε τί καπνό φουμάρει ο καθένας τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σας μπήκε στα ρουθούνια ο τύπος
    Ετσι αλάνια της μικροπολιτικής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όσο περισσότερο γράφεται ενάντια σε ιδέες νέων πολιτικών προσώπων τόσο τροφοδοτείται την δυναμική τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ Κ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΚΑΥΜΕΝΕ Κ Ο ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΕΝΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.. ΒΓΕΙΤΕ Κ ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λυπάμαι για αυτούς που σπεύδουν να κακολογήσουν αντί να εκθέσουν απλά τις καλύτερες δικές τους απόψεις. Αλλά τι περιμένει κανείς από αριβίστες που με ποδοσφαιρική νοοτροπία αντιμετωπίζουν το κάθε τι διαφορετικό κ νέο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη βαυκαλίζεσαι. Ούτε νέο, ούτε διαφορετικό.

      Διαγραφή
  20. Τι να απαντήσει.. Μια φορά άνοιξε το στόμα του και έβγαλε διαμάντια. Από βδομάδα θα βγει και το πρόγραμμα του συνδυασμού, τα καλύτερα έρχονται. Εκεί θα γράφει οι υπάλληλοι να μη πληρώνονται αλλά γίνουν εθελοντές, οι προμηθευτές να δίνουν εθελοντικά τις προμήθειες, η ΔΕΗ να δίνει εθελοντικά το ρεύμα, και αυτοί να παίρνουν κανονικά το μισθό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γράψτε κύριοι τις απόψεις περί του θέματος και απαλλάξτε μας από τις κάθε λογής κοινότυπες κακολογίες. Μιλήστε για την ταμπακιέρα έτσι ώστε να αξίζει τον κόπο ο χρόνος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Όσοι λέτε κακίες για τον Σταύρο μη ξεχνάτε πως είστε άτομα που δε μπορείτε να προσφέρετε τίποτα στη κοινωνία. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)