Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Ποιοι χρειάζονται μαύρισμα στις δημοτικές εκλογές



Με άρθρο του ο Παράσχος Τσάνταλης στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ
αναφέρεται σε συγκεκριμένους υποψήφιους ,συγκεκριμένου συνδυασμού που λόγω του βεβαρυμένου πολιτικού τους παρελθόντος χρειάζονται «μαύρισμα» Περισσότερα την Πέμπτη 8-5-2014 στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ Ν. ΠΕΛΛΑΣ,

11 σχόλια:

  1. Δηλαδη και τα παιδια που κληρονομησαν τη πολιτικη θεση απο τους γονεις τους; Να διαβασουμε το αρθρο και τα λεμε. Μ. Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα αλλη δουλια δεν εχει αυτος ο τζανταλης και ολο με μπεγλοπουλου τουφεγκοπουλο εχει να κανη?σαμανθη εχεις καλο σπονσορα αλλα να θημαστε κατη πισο εχει ηαχλαδα την ουρα κα να ξερεται ειναι πολη μεγαλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψηφίστε νέα παιδιά. !!!!!!!!!!!!!! (Λέει ο Παράσχος) π.χ. Αποστολίδη, Τσαβδάρη, Ταγκαλίδη,Μπογδάνης, Παυλίδης κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ8 Μαΐου 2014 στις 8:25 μ.μ.

    Φίλε Παράσχο φαντάζομε να ενοής για το μαύρισμα και την σημερινή Δημοτική αρχή, για να μην τους αδικήσουμε και μην παρεξηγηθούν ?................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα και άλλος υπάλληλος του δήμου μας εγκατέλειψε μετά την καταδικαστική απόφαση που είχε για πλαστογραφία, τέθηκε σε αργία και θα επανέλθει αν το εφετείο την κρίνει αθώα !!
    Σιγά σιγά κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ποια νεα παιδεια α εννοησ, .αυτα που τα σπρωχνουν οι γόνοις τουσ να μπουν σε συγγεκριμενα ψηφοδελτια για να φτιαξουν το μελον τουσ.σαν αυτουσ που καλα κανεισ και κυνηγασ θα ειναι σε λιγα χρονια,. με αγαπη ενασ παλιοσ φιλοσ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πασχαλίδης Γιάννης9 Μαΐου 2014 στις 6:48 μ.μ.

    Φίλε Παράσχο διαφωνώ μαζί σου και για το ύψος των χρεών που κληρονόμησε ο Δήμος Αλμωπίας από τους πρώην δήμους Αριδαίας και Εξαπλατάνου ,(12.000.000 € όπως αναφέρεις ) και από το υπόλοιπο που είναι σχεδόν (3.000.000 € όπως και εδώ αναφέρεις).Να μας πει ο Δήμαρχος πόσες χιλιάδες € ήταν οι κατασχέσεις(με ακρίβεια όχι περίπου όπως συνηθίζει να λέει) ,πόσες χιλιάδες € πληρώθηκαν με χρηματικά εντάλματα που αφορούν τις προαναφερόμενες οφειλές και αυτά με ακρίβεια , με ποια εντάλματα πληρώθηκαν, ποιοί εργολάβοι ή προμηθευτές πληρώθηκαν και γιατί δεν πληρώθηκαν κάποιοι άλλοι όπως εγώ , παρόλο το ότι έγινε συμφωνία διακανονισμού με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο. Με λίγα λόγια που πήγαν και ποιοι τα πήραν τα 9.000.000 € ; ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Για δε το νοικοκύρεμα όντως νοικοκύρεψε κάποιους εργολάβους από την Έδεσσα για εργασίες που δεν εκτέλεσαν και όμως πληρώθηκαν, νοικοκύρεψε και κάποιους από την Αλμωπία με ταχυπληρωμές. Όσο για την εντιμότητα την προσήλωση και την διαφάνεια του ΔΗΜΑΡΧΟΥ σε πληροφορώ φίλε Παράσχο ότι με στημένες δημοπρασίες , με απευθείας αναθέσεις σε γνωστούς κολλητούς και εξαρτημένους ολοκλήρωσε την θητεία του ο σημερινός Δήμαρχος κ.Πασόης . Για δε τη μαύρη εργασία και τις προφορικές συμβάσεις αυτά πάνε σύννεφο. Για την αλήθεια των ανωτέρω είμαι στην διάθεση του κάθε ενός οποιαδήποτε στιγμή.
    Μαυρίστε λοιπόν τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Πρώτος που πρέπει να μαυριστεί κ.Τσάνταλη είναι ο Δήμαρχος κ.Πασόης,διότι το ψάρι βρομάει απο το κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κυριε Τσανταλη αν ο κυριος Πασχαλιδης λεει αληθειες πρεπει να τις αναδειξεις και να τραβηξεις τα αυτια των υπκριτων που σε παραμυθιασαν. Ενας φιλος ματωμενος απο Πασοη και σια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε 11:48 αυτός βρομάει και από την ουρά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)