Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Εύσημα Θ. Θεοδωρίδη σε Δ. Πασόη






Τα εύσημα στην δημοτική αρχή Αλμωπίας υπό τον Δημήτρη Πασόη έδωσε μεταξύ άλλων , για την συμβολή  στην αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος εκ νέου Αντιπεριφερειάρχης Θ Θεοδωρίδης
. Σε συνέντευξη Τύπου στους Προμάχους , «κάστρο» του Δημήτρη Μπίνου ,τόνισε με έμφαση τη σημαντική χρηματική και όχι μόνο βοήθεια που πρόσφερε η νυν δημοτική αρχή Αλμωπίας στην κατασκευή του έργου.
Η ενημέρωση-συνέντευξη, έγινε στους Προμάχους επειδή  το μεγαλύτερο και σημαντικότερο έργο για την Αλμωπία και όχι μόνο, ξεκινά από εκεί και ήδη εγκαταστάθηκε ο εργολάβος.

4 σχόλια:

  1. Πολιτικοι κωλοτουμπες αχρηστοι ανεπαρκεις ανικανοι κλπ. Καμπανα που χρεαζεται στα μυαλα μας για να ξυπνησουμε και να ψηφισουμε σωστα. Χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .....μονο που οι μελετες εγιναν επι δημαρχιας Ζερζη που είναι και υποψήφιος του αρα και επι νομαρχιας καραμανη επισης υποψήφιος του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιπεριφερειάρχης Θ Θεοδωρίδη NA ΞΕΡΟΥΜΕ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΣΟΗ ? ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.





























    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρηκε ώρα να τον παινέψει! την καταλληλη !Μεχρι τωρα που ηταν ? Αρα στηριζει Πασοη,πεταξε την μασκα ο Θεοδωριδης .Μπραβο σου Θεοδωρε.Μας ανοιξες τα ματια .Εισαι πρωτος και πολυ εντιμος.Ε ρε τι κανει ένας πολιτικος για να εκλεγει.Και μεις εξακολουθουμε να τους πιστευουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)