Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Χωριστοί δρόμοι στην Αναγέννηση Γιαννιτσών



Πραγματοποιήθηκε χθες(Τρίτη) Βράδι η συνάντηση του προέδρου του ΓΑΣ κ Κώστα Σαββουλίδη και του επιχειρηματία κ Παπαδοπούλου και συζήτησαν για το μέλλον της Αναγέννησης.
Η συνάντηση ήταν η Τρίτη και σίγουρα και η τελευταία των 2 πλευρών που έγινε παρουσία 2 δημοσιογράφων της πόλης (Μιγγας- Χατζηχρήστος).

Ο κ Παπαδόπουλος που παραβρέθηκε στην συζήτηση με το άμεσο συνεργάτη του στο εγχείρημα αυτό τον κ Κιοκπάσογλου Λ. έκαναν την εξής πρόταση στον πρόεδρο του ΓΑΣ κ Σαββουλίδη και ρυθμιστή λογικά της επόμενης μέρας στην Αναγέννηση και στην πορεία της Γ΄ εθνικής.
Ποια ήταν η επίσημη πρόταση Παπαδόπουλου- Κιοκπάσογλου
Η πρόταση ήταν η ακόλουθη. να υπάρχει μια συναίνεση των 2 πλευρών ζητώντας από τον κ Σαββουλίδη να μην κατέβει η ομάδα στην Γ’ εθνική, επειδή υπάρχουν πολλά  χρέη που αν εμπλακούν στην τωρινή ομάδα θα τους βαρύνουν και αυτούς  και η ομάδα να πάρει ένα νέο ΑΦΜ, ομάδος της Α’1 Πέλλας (αυτό του ΠΑΟΚ Γιαννιτσών) και να προχωρήσει μια νέα ομάδα (Νέα Αναγέννηση) χωρίς χρέη , από την Α’1 κατηγορία. Ο κ Παπαδόπουλος είπε ότι η ομάδα αυτή θα είναι ομάδα Γ’ εθνικής σε ρόστερ και δυναμική ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα ανόδου ενώ τόνισε ότι σκοπός του είναι η ομάδα σε λίγα χρόνια να παίζει Β ίσως και Α’ εθνική. Στον υπάρχοντα  ΓΑΣ και στον κ Σαββουλίδη  τόνισε ότι θα αφήσει τα τμήματα υποδομής.
Αντίθετος ο Σαββουλίδης
Η πλευρά του κ Σαββουλίδη ήταν αντίθετη τόνισε   ότι η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά στην Γ’ εθνική κάνοντας ταυτόχρονα προσπάθειες για να απεγκλωβιστεί ο ΓΑΣ  από χρέη που δεν δημιούργησε,  μάλιστα τόνισε ότι ξεκίνησε εδώ και καιρό διαδικασίες για τα Χρέη στο ΙΚΑ και εφορεία και ότι υπάρχουν δεδικασμένα παρόμοιες υποθέσεις που δικαιώνουν τον ΓΑΣ. Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα θα λειτουργήσει ως έχει ενώ  ζήτησε να έρθει μόνο ο κ Παπαδόπουλος άμεσα στην διοίκηση  σαν απλό  μέλος της κοντά τους να δουν τι μπορεί να προσφέρει. Μια κουβέντα που σαφώς ενόχλησε τα μέγιστα τον κ Παπαδόπουλο.
Ήταν ολοφάνερο από τις λεπτομέρειες της κουβέντας  πράγματα που δεν είναι της παρούσης να γραφτούν  ότι οι 2 πλευρές έχουν τελείως  διαφορετική φιλοσοφία για το αύριο ενώ η πλευρά των  κ Παπαδόπουλου- Κιοκπασογλου διευκρίνισε ότι δεν έχει σκοπό να πάρει άλλο ΑΦΜ και να πάει κόντρα στην Αναγέννηση αν δεν υπάρχει συναίνεση.
Η όλη κουβέντα ήταν ολοφάνερο ότι δεν είχε καμιά κοινή γραμμή μάλιστα ο κ Σαββουλίδης αρκετά συγχυσμένος από την κουβέντα αποχώρησε από την συζήτηση  αφήνοντας σύξυλους τους συνομιλητές τους.
Γιώργος Χατζηχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)