Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Τη Παρασκευή η Κεντρική ομιλία τoυ Δ.Πασόη




Σας προσκαλούμε στην Κεντρική Ομιλία του υποψήφιου δημάρχου Πασόη Δημήτρη, που θα
πραγματοποιηθεί στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού 'ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ' (Αγ.Νικάνδρου 16), την Παρασκευή 16/05/2014 στις 21:00.

9 σχόλια:

  1. Δηλαδή πόσα ψέματα ακόμη θα μας πεις Πασόη ,ότι μείωσες το χρέος κατά 9.000.000,00€ ;ότι σε αυτήν την πενταετία θα έχουμε ανάκαμψη και θα έχουν τα μηχανήματα πετρέλαιο και ότι δεν θα βρωμάνε οι δρόμοι ,ότι θα έχουμε λάμπες για φωτισμό ,ότι δεν θα έχεις λοβιτούρες με τους εργολάβους σου, ότι θα κλήσεις όλες τις λακκούβες σε όλα τα χωριά, και τους υδρονομείς θα τους επιλέγουν άλλοι και όχι εσείς; και ότι θα σηκώσης ανάστημα ,κα ότι δεν θα κάνουμε άλλα λάθη ; Πασόη σύκο φύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. MAZI ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ.
    ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΡΟΧΩΡΑΑΑΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχεις να πεις κατι δημητρη? προσεξε μην εκτεθεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΛΑ ΠΑΣΟΗ ΕΙΣΑΙ ΞΑΝΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ξανα στις εικοσι πεντε του μηνα Μαη. Για το χρεος που εξωφλησατε κυριοι Πασοη και Παρουτογλου θελουμε αναλυτικα νουμερα και αποδεκτες. Διαφορετικα για αλλη μια φορα ειστε ψευτες και αδιαφανεις. Κατατρυπησατε και ξεσκισατε τη σημαια της διαφανειας του 2010 που προτασατε για να βγειτε. Ειστε ψευτες κατα εξακουλουθηση και συνεχιζετε γιατι δεν εχετε ντροπη. Αντι να ειχατε στειλει στο καναβατσο τα πολιτικα λαμογια του παρελθοντος τα στειλατε στην αγκαλια του αλλου πολιτικου νανου κυριου Μπινου. Βοηθεια μας Αλμωπεις και σε αλλα με υγεια μεχρι το 2019 με απραξια και στασημοτητα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πασοη, αμαρτια πο το Θεο να μη βγεις.... Να τα παρουν ετοιμα οι προικοθηρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΒΡΕ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ, ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΛΕΚΕΣΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ, ΠΩΣ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΟΥΝ ΑΛΛΟΙ?
    ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ? ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΝ ΒΓΕΙΣ 4ος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κοντός στο αναστημα ΨΗΛΟΣ σαν ανθρωπος,ακριβό άρωμα που ομοιο του δεν υπήρξε αλλα ούτε πρόκειται,ελπίζω ο κόσμος να δείξη κατανόηση και να σε βγάλουν παλι Δήμαρχο ίσως επί τέλους μπεί μια τάξη, μη φοβάσαι τίποτε,καιρός να δείξης τη πυγμή σου στα Λαμόγια-,τα αρπαχτικα και να τραβας τ αυτια των συνεργατών σου οταν παρεκτρέπονται και δεν σέβονται
    τους ΠΟΛΙΤΕΣ .καλή σου επιτυχία 'ολοι οι άλλοι ειναι λίγοι μπροστά σου,ψυχραιμία φίλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)