Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Α .ΔΑΝΑ





Όνομα:            ΑΡΓΥΡΙΟΣ
Επώνυμο:       ΔΑΝΑΣ
Όν. πατρός: Σταύρος Δανάς το γένος Χατζημηχαλάκη
Όν. μητρός: Αναστασία Μυροφορίδου το γένος Ακριτίδη




Τόπος γένν. : Θεσσαλονίκη
 Τέκνα:            Αναστασία 25 ετών
                       Αλέξανδρος 21 ετών
Γραμ. γνώσεις: Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός  Α.Π.Θ.
                         Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Πανεπιστημίου Παβίας (Ιταλία)
                         Ενεργειακός επιθεωρητής.
Ομιλούμενες γλώσσες: Ιταλικά, Γαλλικά, Αγγλικά, Βουλγαρικά.
Επαγγελματική δράση: Από το έτος 1985 δραστηριοποιούμαι στο ελεύθερο  επάγγελμα σαν μελετητής και
                                     κατασκευαστής στον τεχνικό τομέα, μέχρι και σήμερα. Υλοποίησα μια πληθώρα
                                     έργων κυρίως στον τουριστικό τομέα (ξενοδοχεία ενοικιαζόμενα  τουριστικά
                                     βοηθητικά καταλύματα, εστιατόρια), και στον βιομηχανικό τομέα (Αγροτικές
                                    μεταποιητικές μονάδες, μαρμαράδικα σιδηρουργεία, ξυλουργεία, σιδηρουργεία, κλπ.)
                                    τα περισσότερα από τα ανωτέρω τα κάλυψα με τεχνοοικονομικές μελέτες στα
                                   πλαίσια επιδοτούμενων προγραμμάτων όπως Leader, ΟΠΑΑΧ, αναπτυξιακός, ΕΣΠΑ
Συνδικαλιστική δράση: Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου διπλ. μηχανικών Πέλλας και είμαι μέλος
                                    του Δ.Σ. διπλ. Μηχανικών Αλμωπίας από της ίδρυσής του μέχρι σήμερα.
Πολιτιστική δράση:      Ιδρυτικό μέλος και ιδρυτικός πρόεδρος του χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας.

Μήνυμα προς τους ψηφοφόρους του Δήμου Αλμωπίας.:
Συμπολίτισσες –τες, οι εποχές είναι δύσκολες και πονηρές! Βλέπουμε εδώ και τρία χρόνια την λεηλασία που υφίσταται η χώρα μας, την εθνική μας απαξίωση, την παραποίηση της ιστορίας μας, της γλώσσας μας. Είμαστε θεατές του πιο άγριου και μοντέρνου τρόπου καταστολής. Χιλιάδες αυτοκτονίες, εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια. Βλέπουμε τους νέους μας να εγκαταλείπουν την χώρα προκειμένου να επιβιώσουν. Βλέπουμε τους συμπολίτες μας να χρεώνονται ασύστολα σε τραπεζικά ιδρύματα και εφορίες.
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΗ!  Μία νέου τύπου κατοχή! Αυτό είναι ένα καρκίνωμα και δεν μπορείς να αντιδράσεις, τους θεωρείς δικούς σου, αλλά δεν είναι! τους ψηφίζεις και αυτοί σε αποτελειώνουν! Εφαρμόζουν μνημόνια που είναι ο νέου τύπου Δούρειος ίππος.
Στον τόπο μας το ζήσαμε τα τελευταία χρόνια με την συρρίκνωση της ανάπτυξης, την οπισθοδρόμηση της κοινωνικής συνοχής, την αποσάθρωση της δομής των δημοτικών υπηρεσιών (εφορία, ΔΕΗ, ΟΤΕ και άλλων που προγραμματίζονται στο μέλλον)
Είμαστε θεατές της απραξίας των κομματικών δημάρχων, άβουλοι στις επιταγές των μνημονιακών αφεντάδων τους. Το όλο τίμημα όμως το πληρώνουμε εμείς!  Θα μείνουμε άπρακτοι?  Θα τους αφήσουμε να μας αποτελειώσουν? Θα αναπαράγουμε την πολιτική των προηγούμενων ετών στο κομματικό μάντρωμα? Δεν θα βγάλουμε τις παρωπίδες επιτέλους και να δούμε τι γίνεται γύρω μας?
Σας καλώ λοιπόν να δώσετε την απάντησή σας σε όλη αυτή την κατάσταση.
Γιατί, πρέπει να αντιδράσουμε!
Γιατί πρέπει να δώσουμε το μήνυμα ΤΕΛΟΥΣ στην οπισθοδρόμηση, την υποτέλεια, στην απαξίωση.
Να πούμε ΝΑΙ στην Εθνική μας υπερηφάνεια! στην εθνική μας υπόσταση, στην ανάπτυξη, στο μέλλον μας!
Σας καλώ να ενισχύσετε με την ψήφο σας τον μόνο αντιμνημονιακό και πολυαντιπροσωπευτικό συνδυασμό σε αυτές τις αυτοδιοίκητικές  εκλογές, τον συνδυασμό «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη, γιατί πιστεύω ότι ο κ. Σηφάκης πληροί  όλες τις προϋποθέσεις για να γίνει ένας πετυχημένος δήμαρχος για την Αλμωπία, γνώστης των τοπικών προβλημάτων με άποψη αφενός για την επίλυσή τους, αφετέρου για προγραμματισμό ανάπτυξης.
Τέλος, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου για πρώτη φορά στην υπηρεσία της ΤΑ, θέτοντας την εμπειρία μου στον αναπτυξιακό σχεδιασμό του δήμου Αλμωπίας.
ΔΑΝΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Με τον συνδυασμό  «ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Σηφάκη.
Τηλ. 6940722777, email: danasargiris@gmail.com

15 σχόλια:

  1. ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΓΙΑΙ ΘΕΩΡΙΣΑΜΕ ΕΣΕΝΑ ΩΣ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΠ ΤΟΝ ΣΗΦΑΚΗ.ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΔΙΚΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ.ΠΑΡΕΛΕΙΨΕΣ ΤΟ f.b & twitt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. me tetoious san ton Dana sto psifodeltio sou Sifaki den tha se psifisw oute se 100 xronia... an einai auta ta nea autharta proswpa pou exeis tote 1000 fores xatzidimitriou-mpinos-zerzis-pasois mazi !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δανας,αφθαρτο προσωπο; και νεο ; ΗΜΑΡΤΟΝ!!!! ποσα θες να μας τρελλανεις σηφακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ. Δανά, αγαπητέ Αργύρη,
    Μήπως μπέρδεψες τις εκλογές; Ζητάς την ψηφο για τον Δήμο Αλμωπίας και όχι ψήφο για τον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές. Το μήνυμά σου προς τους ψηφοφορους είναι συραφή συνθημάτων του ΣΥΡΙΖΑ απο τις εθνικές εκλογές του 2012. Τίποτε δεν μπορείς να γράψεις για τον Δήμο Αλμωπίας; Απαξίωση των προβλημάτων του Δήμου μας; Μόνο καταγγελίες για το μνημόνιο, για τα δεινά που περνάμε λόγω πτώχευσης; Τουλάχιστον πες μας τι θα κάνεις με το μνημόνιο ως δημοτικός σύμβουλος, για να κρίνουμε αν σε ψηφίσουμε!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κ. 12:38 μμ δεν μπέρδεψα τις εκλογές, αλλά πιστεύω στην συνάφεια μεταξύ των κυβερνώντων στο εθνικό κοινοβούλιο και το δημοτικό. Οι αντιλήψεις είναι ίδιες, διότι αυτοί οι ψηφοφόροι εξέλεξαν αυτά τα κόμματα που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ άσπονδοι εχθροί κάποτε, αδελφά σωματεία σήμερα και αυτό το βλέπουμε στα ψηφοδέλτια των κυρίων Μπίνου και Πασόη. Τα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας τα είδαμε τόσο σαν κράτος ( με 4000 αυτοκτονίες κ.α.) όσο και εδώ στον Δήμο μας. Είδαμε την απραξία του κ. Πασόη στις επιταγές της τροϊκανής κυβέρνησης. Ενώ έπρεπε να ξεσηκώσει τους δημότες στην απαξίωση του δήμου Αλμωπίας με το κλείσιμο τουλάχιστον της ΔΟΥ όπου διετέλεσε προϊστάμενος, σπάζοντας τα τραπέζια, αυτός απαθής πήγε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ δηλώνοντας την υποταγή του. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!! ΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ!!! Χωρίς να θέλω να μακρηγορήσω σου λέω ότι και ο συνδυασμός του κ. Μπίνου θα κάνει τα ίδια, γιατί οι βουλευτές της ΝΔ μάζευαν τις ταυτότητες για λογαριασμό του. Τέλος είστε ευχαριστημένος με την όλη κατάσταση στον δήμο μας, με την όλη μέχρι σήμερα διαχείριση από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές? Χρεώσανε τον Δήμο και έργα μηδέν. Δεν έκαναν ούτε ένα αναπτυξιακό έργο που να δώσει πνοή στους δημότες απαλλάσοντάς τους από τέλη, μία κερδοφόρα δημοτική επιχείρηση που να δώσει οικονομική ενίσχυση στον δήμο και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας. Και εδώ ο δήμος μας έχει πολλές να μην πώ τεράστιες δυνατότητες!!! αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αιολική, γεωθερμική, υδροδυνανική) για λογαριασμό των δημοτών!!! Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ!!!!!
      Είμαι στην διάθεσή σας για περαιτέρω συζήτηση.

      Διαγραφή
    2. Δεν θέλω περαιτέρω συζητηση για αυτο το θέμα, την βαρέθηκα την ξύλινη γλώσσα.. Θέλω όμως να έχω την άποψή σου για την δημιουργία αιολικού πάρκου στο Πευκωτό. Ξέρω οτι υπάρχει αίτημα στην περιφέρεια για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών πάνω στην "Πλάτσα" και εσυ είσαι απο τους πλέον ειδικούς. Αν θες μας ενημερώνεις.

      Διαγραφή
    3. ανώνυμε 9:06, ας μας ενημερώσει ο Δανάς αλλά όλοι οι συνδιασμοί να πάρουν θέση.

      Διαγραφή
  5. Κ.ανώνυμοι 1.59 κ 12.36 δεν θυμάμαι να ήταν ποτέ υποψήφιος ο κ.Δανας ούτε να είναι φθαρμένο πρόσωπο.πριν αρχίσετε να σχολιάζετε βιαστικά βιαστικά κοιτάξτε τα γεγονότα λίγο καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Σηφάκη αρχίζεις να απογοητεύεις αυτούς που πίστεψαν σ΄αυτό που εσύ ονομάζεις όραμα και αλλαγή. Δεν θα αναφερθώ στον Αργύρη. Διαβάζοντας το βιογραφικό του και έχοντας άποψη για το άτομο, αναγκάστηκα να κάνω μια λεπτομερή ανάγνωση του ψηφοδελτίου σου. Δημοτικό και τοπικά. Σε παρακαλώ μην ξανααναφερθείς σε έννοιες όπως "παλλιό, φθαρμένο, νέο, ελπίδα, αλλάζουμε κ.α. Θα ήσουν αντίστοιχος των λόγων σου αν χρησιμοποιούσες τον όρο "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Εσύ αντιθέτως, πράγμα που εκτίμησα στο λόγο σου, διακήρυτες ακριβώς το αντίθετο. Καλύτερα να κατέβαζες ένα ψηφοδέλτιο με 80 πρόσωπα, έφτανε, και να μετρούσες την απήχηση των λόγων σου με καθαρή ματιά. Και ας μήν κέρδιζες. (Πιστεύω ότι θα κέρδιζες την πρωτιά). Ακόμη και ο Αντρέας ο Κόγιος αποδείχτηκε ποιοτικότερος. Κρίμα κυρίως για όσους απογοήτευσες, για την ελπίδα που χάθηκε. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην δείχνεις πόσο πολυ τρεμεις την απήχηση που έχει ο λόγος και το ψηφοδέλτιο του Σηφακη. Ένας μόνο απο τους 120 έχει κάνει δημοτική διαχείριση και αυτη επιτυχημένη. Δυστυχώς η κοινωνία κρίνει και εκτιμά, ο Σηφακης θάναι στον δεύτερο γύρο και μετα δήμαρχος, μην εμφανίζεται σαν δήθεν απογοητευμένος, δεν βρίσκεις άνθρωπο να σε πιστέψει

      Διαγραφή
    2. Απο τους 120 οι 40 είναι άσχετοι ως προς τόπο και χρόνο. Αν υπήρχε όραμα θα είχε ανταπόκριση. Η υποκρισία του αρχηγού έγινε ξεκάθαρη και τα αποτελέσματα φαίνονται.

      Διαγραφή
    3. Κύριε 6:19 η απάντηση σου δόθηκε από τον 4:19, από που ο κ. Δανάς είναι φθαρμένος? διαχειρίστηκε ποτέ τα κοινά και απέτυχε ή εκμεταλλεύτηκε προς ίδιο συμφέρον? αν ναι τότε γιατί δεν το λες να το μάθουμε και εμείς. αν όχι τότε μην ρίχνεις λάσπη, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια!!! ο κ Δανάς απ ότι γνωρίζω είναι ένας επιτυχημένος μηχανικός και με απόψεις σε πολλά θέματα. Πότε τέλος πάντων θα ωριμάσετε? Αφήστε τις κακίες και κοιτάξτε να δώσετε άλλη πνοή στον δήμο γιατί δεν χρειάζεται μόνο το νέο αλλά και το έμπειρο!

      Διαγραφή
    4. πες τα ρε φιλε 6,19 !!!

      Διαγραφή
  7. Αναφέρομαι στο πρώτο σχόλιο...ρε συ φίλε εδω κ σχεδόν ένα μήνα διαβάζουμε τις υποψηφιότητες κ εσάς τους ειρωνικους να σχολιάζετε κ να ζητάτε βιογραφικά.ο άνθρωπος το έβαλε σας πείραξε κ αυτό έλεος πια αυτή η κακοβουλια σας.κατά την άποψη μου κ σύμφωνα με την επαγγελματικη του εμπειρία όπως βλέπω είναι ικανοτατος για τον δήμο.σκεφτητε πόσες θέσεις εργασίας μπορούν να ανοίξουν αν εκμεταλλευτεί η δημοτική αρχή όλα αυτά τα προγράμματα που βγαίνουν κ με τετοια άτομα που μπορούν να τα διαχειριστούν.Εύγε Αργύρη είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εσεις ...ρε φιλε δεν σχολιασατε καθολου κακοβουλα και... ειρωνικα ...ε; ρε φιλε; ε ρε αισωπε τι καλα που τα ελεγες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)