Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Σκληρή επίθεση Νίκου Αποστολίδη κατά Δ. Μπίνου




Σκληρή  επίθεση κατά του υποψήφιου Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου εξαπέλυσε ο Νίκος Αποστολίδης Δημοτικός Σύμβουλος που είχε εκλεγεί με τον συνδυασμό του  Χρήστου Μπίνου και είναι εκ νέου υποψήφιος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη .
Μιλώντας στη Πέλλα τηλεόραση τη Παρασκευή ,κατηγόρησε τον Δημήτρη Μπίνο ότι συμπεριέλαβε στον συνδυασμό πολλά πρόσωπα που έχουν ως μόνο στόχο το προσωπικό τους συμφέρον . Παραδόξως υποστηρίζεται  από πρώην δημάρχους που έχουν δοσοληψίες με την διακαιοσύνη  για κακοδιαχείρηση, ή είναι στα πρόθυρα της δικαιοσύνης. Δίνουν την εντύπωση ότι συμμετέχουν με τον συγκεκριμένο συνδυασμό επειδή θεωρούν ότι όλα μπορούν να κουκουλουθούν .Αναφέρθηκε και στο πόρισμα των ελεγκτών για την ΔΕΥΑ , σύμφωνα με το οποίο πληρώθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, επί προεδριας  συζύγου υποψήφιας του συνδυασμού του Δ. Μπίνου.
Δικαιολόγησε την αδυναμία αντιμετώπισης πολλών καταστάσεων από τον Δημήτρη Πασόη , λόγω των υπέρογκων χρεών που κληρονόμησε και τις συνεχείς κατασχέσεις χρημάτων από τους λογαριασμούς του Δήμου.
Παρά τις δυσκολίες , νοικοκύρεψε τον Δήμο και μείωσε κατά 80% τα χρέη.
Η διαφάνεια και η εντιμότητα ήταν τα κυρίαρχα στοιχεία της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής.
 Εκτίμησε ότι ο κόσμος θα δώσει μία ευκαιρία ακόμη στον Δημήτρη Πασόη  για να μπορέσει πλέον να προχωρήσει και στην εκτέλεση έργων
Μεταξύ άλλων αμφισβήτησε κατά πόσο ο Δημήτρης Μπίνος , είναι Νεοδημοκράτης , αφού από την ίδρυση του «Καποδίστρια» με δύο συνδυασμούς από την Νέα Δημοκρατία , αυτός προτίμησε  να είναι υποψήφιος με το αντάρτικο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ 



Ολόκληρη συνέντευξη θα μεταδοθεί την Κυριακή 11 Μαϊου στις 12.15 
από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 
 94,7 και 99,2 fm

18 σχόλια:

  1. Asinartisies i sinenteyxi toy Apostolidi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποδτολιδη ποσα θελεις να μας τρελλανεις; Ποιος σε επελεξε να πας και να τα πεις ολα αυτα; Παλι υπο καθοδηγηση εισαι; Ποσα ειναι αληθεια απο αυτα που ειπες; Αυτσ τα νουμερα που κατηγορουσες στα δημοτικα συμβουλια ποτε ισχυουν τωρα η τοτε; Κι εσυ εισαι ενας κωλοτουμπας της πολιτικης και το πιο αισχρο εκβιαστης. Να σε χαιρεται η ομαδα του ανικανου και ανεπαρκη Πασοη. Καμπανα για τη μεταγραφη σου και τους κρουοντες τη καμπανα. Τωρα να δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακκος με τους ομοτραπεζους σου. Χρυσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα να παιρνεις γραμμη απο τον Παρουτγλου και τους συν αυτω. Τωρα σαυτες τις εκλογες θα ξεφουκωσεις κωλοτουμπα της αλλης μεριας. Υποκριτης και παρτακιας εισαι κυριε. Μμδχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σαμαντη ποιος κυριος προωθει τον κυριο. Και οι αλλοι ολοι κρυβονται.; Στο βωμο της ψηφου ολα σφαγιαζονται. Υποψιασμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΤΕΛΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙΣ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ; ΕΣΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕΣ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΙΛΕ 10.09,ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΜΟΙΔΕΑΤΕΣ ΣΟΥ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΜΕ TUBOFLO,ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.ΕΠΙ 3,5 ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΚΛΗΡΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΣΟΗ,ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗ ΔΕΥΑ,ΛΟΥΤΡΑ Κ.Λ.Π.ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΖΟΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ,ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ,ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ;ΜΟΝΟ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΦΙΛΤΑΤΕ,ΑΣΚΟΥΣΕ ΔΡΙΜΥΤΑΤΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ Δ.Σ.,ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑΝΥΧΤΕΣ ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΗ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΜΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΦΙΛΕ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ORITZINAL ΔΕΞΙΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΡΕΥΘΗΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΤΟΥ LUZER ΤΑΣΣΙΟΥ,ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ,ΦΑΝΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Αποστολίδη όχι θα μας τρελάνεις αλλά μας τρέλανες ,όταν κάποιους αντιδημάρχους στα δημοτικά συμβούλια αυτής της δημοτικής αρχής αποκαλούσες τσουτσέκια ποιους εννοούσες τσουτσέκια του Μπίνου ή του Πασόη ; γιατί εγώ κατάλαβα ότι εννοούσες τους αντιδημάρχους του Πασόη. Εκτιμάς ότι ο κόσμος θα δώσει μία ευκαιρία ακόμη στον Πασόη ,να διαλύσει ότι δεν πρόλαβε σε αυτήν την τετραετία να διαλύσει. Καλά είσαι τόσο μαλ…….κας να πιστεύεις ότι ο κόσμος είναι τόσο μαλ…..κες. Εσύ τώρα Νίκο Αποστολίδη τι είσαι ΠΑΣΟΚ ή Ν.Δημοκρατία για να ξέρουμε τι ψηφίζουμε. Νίκο τα δέκα εκατομμύρια της οφειλής του δήμου ,που τα είδες στον ύπνο σου ή στον ξύπνο σου. Λες ότι εξοφλήθηκε Το 80% της οφειλής του Δήμου, Αν έτσι σου είπαν να λες τότε είσαι παπαγαλάκι του Πασόη. Για σου?.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΙΝΑΙΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Κ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ, ΕΝΩ Κ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΙ ΕΙΠΕ? ΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΑΜΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΦΕΓΓΟΠΟΥΛΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΧΡΕΗ 4,5 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ Κ ΤΩΡΑ ΘΕΛΙΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ.. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΟΝΤΩΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΗΛΙ@#$ΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΕΣ ΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΛΕΙΚΤΑ.. ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΟΥΡΣΟΓΛΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΕ Η ΛΑΜΠΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙ ΠΟΤΕ.. ΜΕ 4 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΕ ΝΑ ΟΜΙΛΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΤΡΩΕΙ ΜΟΣΧΑΡΟΚΕΦΑΛΕΣ ΜΑΡΤΥΡΑΕΙ Ο ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. oute mpika ston kopo na to diavasw.anuparkte pou apeileis ton kosmo gia psifo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιατί όταν λεγονται αλήθεις, ενοχλούνται πολλοί (ιδιαίτερα υποψήφιοι από το συνδυασμό του Δ. Μπίνου);;; Γιατί όποιος λέει κάποια αλήθεια γίνεται το κόκκινο πανί και λιδορείται;;; Είναι κοινό μυστικό οτι όλα όσα γράφονται έχουν γίνει και εμείς (οι αφελείς) συνεχίζουμε να του στηρίζουμε. Μήπως υπάρχει - έστω και ένας- που να πιστεύει οτι όλοι αυτοί ασχολούνται με την πολιτική γιατί θέλουν πραγματικά νε προσφέρουν;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαυρίστε το Κο Αποστολίδη. Φτάνει ας πάει σπίτι του πια τον βαρεθήκαμε... Όχι γιατί είναι με τον Πασόη και όχι με τον Μπίνο αλλά γιατί τόσα χρόνια που είναι δημοτικός σύμβουλος ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. axaxaxxaxaxaxaxax!apla gelame!sinexise kala pas.........stis epomenes ekloges me ton sifaki se vlepw....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τα προηγούμενα χρόνια δεν συμμετείχε στην διοίκηση του δήμου ο κύριος αυτός.
    Δεν ήταν αντιδήμαρχος 4 χρόνια. Τότε τι έκανε για τα χρέη; Ρε σεις δεν τρώμε κουτόχορτο.
    Πάντε σπίτια σας φτάνει πια. Σας βαρεθήκαμε.
    Κωλοτούμπες. Σάλτο και στο σπίτι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ, ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ "ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΠΑΣΟΚ-ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....."
    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ Ή ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ...ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΤΕ, ΜΑΣ ΒΡΩΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΜΙΖΕΡΙΑΣ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. NA ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.. ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΠΙΚΟ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ ΠΟΣΑ ΣΤΟΙΧΙΣΑΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ.. 3200000 ΓΙΑ 100 ΠΑΙΔΙΑ !!! Ε Λ Ε Ο Σ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΑΡΑ ..

      Διαγραφή
  17. Ό ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΦΤΥΝΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)