Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Κατηγορίες Δ. Μπίνου κατά Δ.Πασόη και μερίδας του Τύπου



Για  αήθεις μεθόδους του Δημήτρη Πασόη και μερίδας του τύπου ,χωρίς να την κατονομάζει , κάνει λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Πασόης.
Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής :




Να μιλήσουμε για την ουσία της πολιτικής

Με τις πιο αήθεις μεθόδους ο κ. Πασόης και οι υποστηρικτές  του προσπαθούν να ξεφύγουν από την αμείλικτη πραγματικότητα. Την πραγματικότητα του μηδενικού έργου, του δήθεν νοικοκυρέματος, της αθέτησης κάθε αυτονόητης παροχής προς τους πολίτες.  Προσπαθούν για άλλη μια φορά να σηκώσουν τη σημαία της «κάθαρσης», ρίχνοντας λάσπη συλλήβδην, προς την κατεύθυνση που νιώθουν ότι τους απειλεί. 
  Οι άνθρωποι αυτοί που δε θα έπρεπε να έχουν πρόσωπο να αντικρίσουν στα μάτια τους συμπολίτες μας, στην προσπάθειά τους να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους, αναλαμβάνουν για άλλη μια φορά το ρόλο του εισαγγελέα, καταγγέλλοντας δήθεν και απειλώντας κατά τη συνήθη τακτική τους,  πρόσωπα και καταστάσεις.
  Ακόμη και απλοί ιδιώτες, υποστηρικτές της προσπάθειας του συνδυασμού μας , γίνονται στόχος και λοιδορούνται  με τον πιο χυδαίο τρόπο από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης .
  Έχουμε εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μας. Αυτοί με την ψήφο τους θα δώσουν αποστομωτική απάντηση στον κ. Πασόη και στους συνεργάτες του. Την Κυριακή  στις 18 του Μάη οι πολίτες του Δήμου μας θα γυρίσουν σελίδα.
  Θα ξεχάσουν για πάντα αυτούς που καταγγέλλουν δήθεν, αλλά δεν κάνουν τίποτε μετά.  Αυτούς που με τόση ευκολία πετούν λάσπη προς κάθε κατεύθυνση. Αυτούς που  μάζεψαν χωρίς ίχνος ντροπής , μετρώντας μόνο τους σταυρούς , πρόσωπα που εμείς απορρίψαμε για λόγους αρχής. Αυτούς που τρεισήμισι χρόνια τώρα λησμόνησαν να διοικήσουν και έφεραν τον τόπο σ’ αυτό το χάλι. Αυτούς που ήταν κυριολεκτικά ανύπαρκτοι . Αυτούς που διοικούν  και πολιτεύονται διορίζοντας ημετέρους,  τάζοντας ανύπαρκτες θέσεις, μαζεύοντας πίσω πρόσωπα που μόλις χθές είχαν αποπέμψει.
   Κύριοι έχετε χάσει το ηθικό πλεονέκτημα. Σας το έχει αφαιρέσει ο κόσμος που σας βαρέθηκε να διοικείται  καταγγέλλοντας μόνο. Μέσα από περίεργες διαδρομές έχετε ευτελίσει την έννοια της πολιτικής. Για σας μετράει μόνο η συνάθροιση σταυρών. Έχετε περιοριστεί  στο ρόλο του μέτριου λογιστή.
  Κύριε Δήμαρχε αν διαφωνείτε με τον τρόπο που πολιτεύονται συνεργάτες σας και υποστηρικτές σας βγείτε απο την αφάνεια και πάρτε θέση. Διαφορετικά υιοθετείτε την πρακτική αυτή, που δε στηρίζεται σε πολιτικούς όρους, αλλά στην ιδιοτέλεια και τον καιροσκοπισμό. Δώστε λόγο για τα μεγάλα έργα που δεν προχώρησαν (Αποχετευτικό-Δεύτερο κύτταρο ΧΥΤΑ), για την ανυπαρξία σας στην αναζήτηση πόρων και κονδυλίων,για τις υπηρεσίες που φύγανε, για την έλλειψη καθαριότητας στο Δήμο, τις καμένες λάμπες και τις λακούβες στους δρόμους, για την γραφειοκρατική δυσλειτουργία στις υπηρεσίες του Δήμου, δηλαδή για την ουσία της πολιτικής για την οποία θα κληθούν οι συμπολίτες μας να αποφασίσουν στις 18 του Μάη.

10 σχόλια:

  1. Τοσο αλαζονα και λασπολογο δεν τον περιμενα τον Μπινο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Re Mpino, fovasai kai tous vrizeis olous? Eleos, ti dimarxo theloun na vgaloun.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως ο Πασόης δεν έβρισε κανέναν όπως εσείς τώρα. Μία αναποφάσιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΤΑΣΙΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ.ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ13 Μαΐου 2014 στις 10:36 μ.μ.

    Αυτοί που ασκούν πολιτική μιλούν με λόγια και με ονοματεπώνυμο. Δεν πετούν λάσπη στον ανεμιστήρα. Να βγει και να μιλήσει με ονόματα ο Μπίνος. Τι εννοεί και ποιους εννοεί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΙΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΛΙΓΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ:ΟΧΙ. ΑΝΘΕΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΕΣΤΩ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΑΟΤΙΣΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί είναι αλαζόνας 9:51μμ ο Μπίνος ,ποιος λέει ψέματα ο ΠΑΣΟΗΣ ή Μπίνος ,έτσι είναι η πολιτική.Μας έχει φλομώσει με τα ψέματά του. Πόσα χρέη πλήρωσε; Γιατί δεν απάντησε στον αναγνώστη που τον προκάλε να απαντήσει με πραγματικά νούμερα και όχι να λέει μπούρδες, Κάντε μία βόλτα σε κάθε χωριό να δείτε το χάλι κάθε γειτονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πιστευα πως εχεις ενα επίπεδο ηλπιζα να ακούσω να λες κάτι και για τους προηγούμενους Δημάρχους που δεν φθάνει που καταχρέωσαν τον Δήμο με τα Λαμόγια τους,τα ανύπαρκτα και υπερτιμολογιμένα έργα,που πληρώνουμε όλοι μας,τώρα σου κάνουν τον Καθηγητή αυτοι που λογικα 'επρεπε να ντρέπονται ,τωρα θελουν να μας σώσουν ειτε σαν Υποψ.Βουλευτές ειτε πηγαινοντας στην περιφέρεια,σταμάτα να κατηγοτείς τον Πασόη για ανυπαρξία και μηδενικό έργο γιατί οι λύκοι δεν αφησαν τιποτε ,ακόμη και σήμερα με υποστηρικτές τους παλαιους εκβιάζουν,απαιτούν και απειλουν με κατασχέσεις ΝΤΡΟΠΗ.
    Κοιτα τα του οίκου σου,ασε τους λόγους αρχής δεν κοιμόμαστε ξέρουμε τους παντες μην φαίρεσαι αλοζονικά γιατί μαλλον εσύ ξεφτιλίζεις με τον τρόπο αυτό την Πολιτική ,και πες μας τι θα κάνεις εσυ συγκεκριμένα χωρις λεφτα εκτός αν βάλεις τα δικάσου ?.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μπινο σε στηριζουν τουφεγγοπουλος και παλικογλου?????????τα χαιρετισματα μας....και θελεις να αλαξεις τα πραγματα....μπιρλιβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ ΝΤΙΠΕΙΤ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ...ΤΩΡΑ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ..
    ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΗΤΤΑ..ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)