Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Π. Κελεσίδης Οι μάσκες Θεοδωρίδη-Ανδρίτσου άρχισαν να πέφτουν





Οι μάσκες  άρχισαν να πέφτουν και να ξεκαθαρίζει το τοπίο όσο αφορά τις θέσεις και τον προγραμματισμό των υποψηφίων Αντιπεριφερειαρχών της Π.Ε. Πέλλας.

Το δίπολο που στήθηκε στην Πέλλα ανάμεσα στους δήθεν αντιπάλους κ. Θεοδωρίδη και κ. Ανδρίτσο όμοιο μ’ αυτό του κ. Τζιτζικώστα και κ. Ιωαννίδη στην Κεντρική Μακεδονία αποκαλύφθηκε με το φανερότερο τρόπο στον δημόσιο διάλογο ανάμεσα στους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες.
Ο μεν κ. Θεοδωρίδης παραδέχθηκε δημόσια ότι έργο ουσιαστικό δεν προσέφερε στο νομό παρά μόνο 3,5 χρόνια σχεδίαζε, και ότι στα επόμενα χρόνια σκοπεύει να τα υλοποιήσει. Φαίνεται δε βλέπει την πόρτα της εξόδου που του ετοιμάζουν οι πολίτες. Και τελικά ας μας ξεκαθαρίσει, τα επαναδημοπραττούμενα έργα είναι δικής του ευθύνης ή όχι. Και τι κάνει γι’ αυτό. Υπεύθυνη άσκηση πολιτικής στην Π.Ε. Πέλλας δε γίνεται με εθιμοτυπικές επισκέψεις σε εκδηλώσεις, γιορτές και πανηγύρια άλλα ούτε και με μηνύματα συμπαράστασης προς τους πολύπαθους αγρότες-κτηνοτρόφους της Πέλλας.
Όσο δε για τον συνεταίρο του, κ. Ανδρίτσο αποδείχθηκε ότι ήταν ανύπαρκτος όλα αυτά τα χρόνια σαν Περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του κ. Θεοδωρίδη, χωρίς να βγει πότε δημόσια να τον καταγγείλει για όλα αυτά που τον κατηγορεί σήμερα. Το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν να παραιτηθεί. Φτάσαμε δέκα ημέρες πριν τις εκλογές για να αντιληφθεί ο κ. Ανδρίτσος ότι δεν υπάρχουν γέφυρες και δρόμοι και γενικά άσχημο οδικό δίκτυο; Ακόμα, έπρεπε να φτάσουμε πριν τις εκλογές για να θυμηθεί ο κ. Ανδρίτσος ότι υπάρχει και θρησκευτικός τουρισμός στην Πέλλα; Ο κόσμος πλέον δεν κοροϊδεύεται.
Χρόνια στην εξουσία ήσασταν πολιτικά ανύπαρκτοι όπως και θα παραμείνετε.
Τόσο ο κ. Θεοδωρίδης όσο και ο κ. Ανδρίτσος υπηρετούσαν άριστα τις εντολές αυτών που οδήγησαν τον λαό της Πέλλας στην εξαθλίωση.
Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από το debate στην τηλεόραση της TV 100 που μεταδόθηκε 08/05/2014

1 σχόλιο:

(3)