Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ ΣΤΟΝ Α.Σ. ΑΛΜΩΠΙΑΣ



 

  Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης συνοδευόμενος από ομάδα δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Αλμωπίας και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Μπερμπέρη και τον Γραμματέα του ΔΣ κ. Τσεχιλίδη.
Ο κ. Σηφάκης ενημερώθηκε για τις προσπάθειες που καταβάλει ο Α.Σ. Αλμωπίας για να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που συσσωρεύτηκαν από το παρελθόν καθώς και την βοήθεια που προσφέρει στην ενημέρωση των αγροτών και στους θεσμούς επιστημονικής γεωργίας στα πλαίσια του Ο.Σ.Δ.Ε. που έχει αναλάβει για την επόμενη επταετία.
     Ο κ. Σηφάκης ανέπτυξε στους εκπροσώπους του Α.Σ. Αλμωπίας τις προγραμματικές δεσμεύσεις του συνδυασμού του για την βοήθεια του Δήμου προς τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους και εξέφρασε την ανάγκη στενής συνεργασίας του γραφείου αγροτικής ανάπτυξης του Δήμου με τους βασικούς φορείς που εκπροσωπούν τους αγρότες και κτηνοτρόφους. Ακόμη διαβεβαίωσε την Α.Σ. ότι ως δημοτική αρχή θα κάνει ότι περνά από το χέρι της για την δημιουργία της διεπαγγελματικής για το συμπύρηνο ροδάκινο,για την κατοχύρωση προϊόντων ονομασίας προέλευσης Αλμωπίας , για την εξασφάλιση φτηνής άρδευσης, για τα προβλήματα των κτηνοτρόφων και δασεργατών.


4 σχόλια:

  1. ξερει ο σηφακης τι ειναι το συμπυρηνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν ήξερε, πήγε, ρώτησε κι έμαθε. Οι άλλοι???? Ξέρουν??

      Διαγραφή
  2. Παρα πολυ καλύτερα απο τον Πασοη και τον Μπινο, και ακόμα έχει προγραμμα πως να βοηθηθεί ο αγρότης, μην στεναχωριεσαι τόσο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΗΦΑΚΗ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΛΙΓΟ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΣΑΙ ΣΚΥΘΡΩΠΟΣ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΕΙ Ο ΓΕΟΠΩΠΟΝΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Δ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)