Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Επίσκεψη του Γιάννη Σηφάκη στο ΙΚΑ και στον ΟΑΕΔ




        Ο Γιάννης Σηφάκης επικεφαλής πολλών δημοτικών συμβούλων του συνδυασμού «ΑλλάΖΟΥΜΕ την Αλμωπία» επισκέφτηκε το ΙΚΑ και τον ΟΑΕΔ.

Στο ΙΚΑ ο Γιάννης Σηφάκης σε συνάντηση με τον κ. Προϊστάμενο και τους υπαλλήλους αναφέρθηκε στην απαίτηση της τοπικής κοινωνίας της Αλμωπίας για την μη απομάκρυνση του και επανέλαβε την θέση του συνδυασμού για διεκδικητικό ρόλο του Δήμου , να οργανώσει την αντίσταση της κοινωνίας στην συνεχή υποβάθμιση της Αλμωπίας. Πρότεινε την διεκδίκηση, προκειμένου να καθυστερήσει η απόφαση απομάκρυνσης στην προοπτική ακύρωσης της, να μην παρθεί οποιαδήποτε απόφαση τουλάχιστον πριν μηχανογραφηθεί το Μητρώο των υλοτόμων.
Στον ΟΑΕΔ συζήτησε με τους υπαλλήλους για τις φήμες για πιθανή απομάκρυνση του, εξέφρασε την αντίθεση του συνδυασμού και ζήτησε την εγρήγορση των πολιτών για την αποτροπή περαιτέρω υποβάθμισης της περιοχής με την απομάκρυνση και άλλων υπηρεσιών.

3 σχόλια:

  1. Γιάννη φέρε πίσω και την εφορία...που επι των ημερών του εφοριακού Κου Πασόη έφυγε αμαχητί με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία όλων των κατοίκων της Αλμωπίας και κυρίως κατοίκων χωριών όπως ο Αρχάγγελος που θέλουν ταξίδι ολόκληρο για να πάνε στην Έδεσσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τη μανα μου που εφυγε για τον αλλο κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οτι ηταν-ειναι προγραμματισμενο να φυγει, θα φυγει.ειτε ηταν πασοης εν ενεργεια ειτε σηφακης,ειτε ο θεος ο ιδιος. καταλαβετετο και μην τρωτε οτι σας ταιζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)