Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η γλώσσα η λανθάνουσα ..



Η Αλμωπία μας ενώνει  αποκάλεσε τον συνδυασμό του Δ. Μπίνου , ο συντονιστής του ντιμπέητ των υποψηφίων δημάρχων Αλμωπίας
στη ΠΕΛΛΑ  τηλεόραση  , αντί για το κανονικό η Αλμωπία της καρδιάς μας . Έστω και με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσε  την έντονη προσωπική σφραγίδα του Τάκη Μπίνου  στον συνδυασμό  . Ο συγκεκριμένος συντονιστής , είναι πολύ κοντά στον πρώην Δήμαρχο Αριδαίας και ασφαλώς μάλλον μόνο τυχαία δεν .μπερδεύτηκε

9 σχόλια:

  1. κ.ΣΑΜΑΝΔΗ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ κ. ΜΠΙΝΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ " Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΤΗΣ BICEL PROACTIVE" , ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΧΑΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΤΥΡΟΥ (υγιεινό βουτυρακι) ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΜΠΗΚΕΣ! ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ. ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αλμωπία μας ενώνει-ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κ. ΣΑΜΑΝΔΗ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ .... ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΚΑΛΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ. ΓΕΛΕΙΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΑ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΗΛΟΝΕΙΣ ΜΕΣΟ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΛΛΑΔΑΣ ΣΟΥ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. ΚΑΙ ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΡΕΦΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΕ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΑΚΙΑ.

      Διαγραφή
  4. Ας ξυπνησει ο ψηφοφιρος της Αλμωπιας . Πρεπει αυτη τη φορα να σκεπτει ποιο συνδυασμο θα ψηφισει. Γιατι αυτος θα χασει. Ειδικα στο Μπινο πηγαν η υποστηριζουν υποδικοι καταδικασμενοι στερημενοι πολιτικων δικαιωματων κλπ λουλουδια..... Αρπακτικα γενικα. Ας κοιτακτουμε στο καθρεπτη πριν παμε δτη καλπη. Τα παιδια μας δεν φταινε σε τιποτα. Μιχαηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ: ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΜΠΙΝΟΣ.
    ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ. ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΛΠΑΖΟΝΤΑΣ κ. ΣΑΜΑΝΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΤΗΝ ΑΜΑΖΟΝΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ;

      Διαγραφή
    2. ΠΑΣΟΗΣ 56% ΜΠΙΝΟΣ 44%

      Διαγραφή

(3)