Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Αλμωπός Δόξα Μεγαπλατάνου 8-1





Σε ένα ανοικτό παιχνίδι ο Αλμωπός για την 1η αγωνιστική του κυπέλου επικράτησε επί της Δόξας Μεγαπλατάνου, που έπαιξε ανοικτά και άφησε καλές εντυπώσεις , με 8-1

Στο 5΄ο Αλμωπός δημιουργεί την πρώτη ευκαιρία με τον Γιάννη Τσόλκα που σουτάρει δυνατά , αλλά αποκρούει ο τερματοφύλακας Μαυρίδης.
Στο 7΄επικίνδυνο κόρνερ του Κώνστα , αποκρούει στη γωνία  με κεφαλιά ο Παυλίδης.
Στο 8΄ο Τσακαλίδης με γυριστό σουτ κάνει το 1-0.
Στο 15΄ο Κανωτίδης γράφει του 2-0 . Ακολουθεί στο 20΄ο Τσακαλίδης με κεφαλιά και κάνει το 3-0. Στο 22΄ωραία εκτέλεση φάουλ του Ν. Παπαδόπουλου περναει ξυστά από την συμβολή των δοκαριών άουτ. Στο 30΄ο Ν. Παπαδόπουλος κερδίζει πέναλτι . Το εκτελεί ο Λάζαρος Παπαδόπουλος για να γίνει το 4-0.
Στο 35΄ο Ν. Παπαδόπουλος επιχειρεί σουτ , η μπάλα φεύγει σύριζα άουτ.
Στο 40΄ο Αντωνίου σουτάρει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Αλμωπού. Στην επόμενη φάση , σε μια κόντρα , τραυματίζεται ο Τσόλκας και αποχωρεί. Στο 45΄σουτ του Θ. Ελευθεριάδη βρίσκει το δοκάρι
Στο 47΄ο Ορτζάνης με δυνατό σουτ κάνει το 5-0. Στο 50΄η Δόξα πετυχαίνει γκολ με τον Αντωνίου. Στο 53΄ο Σπανίδης σουτάρει για να αποκρούσει σωτήρια ο τερματοφύλακας του Αλμωπού  Καραγιαννίδης.
Από κει και πέρα ο Αλμωπός πέτυχε ‘α΄΄αλ τρία γκολ με τον Παντελίδη.
Διαιτητής Κατεριάδης( Θεοδοσιάδης-Αλμαλιώτης)
Αλμωπος Καραγιαννίδης, Θ. Ελευθεριάδης , Γ. Ελευθεριάδης  Μιχηλίδης, , Μπογδάνης, Κανωτίδης, Λαζ. Ελευθεριάδης, ΄(46 Παντελίδης)Παπαδόπουλος, Τσόλκας (46΄Ορτζάνης), Τσακαλίδης, Κώνστας ΔΟΞΑ Μαυρίδης, Καϊλάρης (46΄Μίζογλου), Παυλίδης, Πατμανίδης, Τσέπκος (46΄Ζαφειρίου), Μιχαηλίδης, Αντωνίου, Κουκλίδης, Παπαδόπουλος, Σπανίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)