Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Μπορεί επιτέλους κάποιος να εξηγήσει τι συμβαίνει με το 2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας;



Λίγα εικοσιτετράωρα πριν χτυπήσει το πρώτο κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς , η συσκότιση γύρω από το νεοκατασκευασμένο  2ο Δημοτικό Σχολείο Αριδαίας συνεχίζεται.
Το σχολείο έχει κτισθεί με παγκόσμια πρωτοτυπία  και στερείται ουσιαστικά  χωρίς αυλή. Το συμπάν βοά. Κανείς όμως δεν δίνει μία απάντηση. Δημοτικοί σύμβουλοι που ρωτούσαν ή ρωτάνε και σήμερα λοιδορούνται και επιχειρούν να τους παρουσιάσουν γραφικούς. Η προηγούμενη δημοτική αρχή κράτησε μια περίεργη στάση και ουδέποτε απάντησε υπεύθυνα. Ο καθένας πλάθει σενάρια και ιστορίες  που φτάνουν πολλές φορές τα όρια κατασυκοφάντησης  για κάποιους συνδημότες μας.
Επειδή τα χρήματα που δαπανήθηκαν δεν είναι καθόλου γραφικά  και δόθηκαν για να έχουν τα παιδιά ένα σύγχρονο ασφαλές και λειτουργικό σχολείο πρέπει επιτέλους να δοθούν ξεκάθαρες εξηγήσεις.
Τι ακριβώς συμβαίνει κ. Θεόδωρε Θεοδωρίδη Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας. Γιατί κατασκευάστηκε αυτό το έκτρωμα; Και πότε θα διορθωθεί;
Αν δεν κάνουμε λάθος φορέας υλοποίησης ήταν η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας
Το ίδιο ερώτημα τίθεται και στον νέο Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο που φυσικά δεν έχει καμιά ευθύνη. Οφείλει όμως αφού το ψάξει να ενημερώσει τον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)