Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Πρωτοβουλία πολιτών και κατόχων μετοχών Ελληνικών Τραπεζών.




Το ταμείο χρηματοπιστωτικής σταθερότητας (ΤΧΣ) ιδρύθηκε για να αναλάβει τις ελληνικές τράπεζες που ο ελληνικός λαός χρεώθηκε για να διασώσει. Οι “Κηδεμόνες” αυτής της προσπάθειας (ευρωπαϊκή ένωση, ΔΝΤ και παγκόσμια τράπεζα) έβαλαν σαν εγγύηση ένα ομόλογο 49 δις των τραπεζιτών Ρόθτσιλντ οι οποίοι εμπλέκονται σε σκοτεινές επίβουλες επί της Ελλάδος.

 Ενώ η αξία κάθε μετοχής ελληνικής τράπεζας συμφωνήθηκε στο ένα (1) ευρώ ανά τεμάχιο, έγινε η προδοτική προσπάθεια να πουληθούν οι ελληνικές τράπεζες σε Ισραηλινά συμφέροντα με 35% έκπτωση της αρχικής τιμής (0,75) ευρώ. Έτσι, οι Έλληνες κάτοχοι μέτοχων Ελλ. Τραπεζών οδηγούνται στην ιδία μοίρα με τους μικρό-ομολογιούχους.
 Ο Έλληνας Διεθνής Θεματοφύλακας κεφαλαίων και εγγυητής της διάσωσης της χώρας από τους δανειστές, (Με βεβαιωμένες αποδείξεις των εγγυήσεων του από Ελληνικά δικαστήρια και Διεθνείς επίσημες Αρχές) κ. Αρτέμης Σώρρας, πρότεινε στην Ελληνική κυβέρνηση να καλύψει αυτός με διπλασία προσφορά την αξία του ΤΧΣ. Προσέφερε 100 δις ευρώ ώστε να μείνουν οι τράπεζες σε ελληνικά χέρια και να ξανά πάρουν ανοδική αξία οι μετοχές μας και οι ελληνική οικονομία να αποκτήσει την πολυπόθητη ρευστότητα.
 Εθελοντές, ενωμένοι Έλληνες πολίτες, αυθόρμητα οργανωμένοι δίχως κομματικές,  δογματικές και χρωματικές ταυτότητες θα προχωρήσουν σε συλλογική καταγγελία στα κατά τόπους πρωτοδικεία της Ελλάδος ώστε να ζητήσουν τον λόγο της μη αυτεπάγγελτης παρέμβασης των εισαγγελέων και των δικαστών της χωράς. Ζητούμε την άμεση εκτίμηση αυτής της τόσο συμφέρουσας προσφοράς που άλλη μια φορά σαν τις αντίστοιχες στην Εθνική Τράπεζα, στο ΊΚΑ και στους Ελληνικούς Δήμους από τον κ. Σώρρα, έτυχαν της ένοχης σιωπής και του άνανδρου πολέμου λάσπης δίχως στοιχεία, ενώ η κρίση μας γενοκτονεί. 
  Όλοι οι κάτοχοι μετοχών Ελλ. Τραπεζών καθώς και λοιποί πολίτες  καλούνται να συνυπογράψουν αυτή την καταγγελία δίχως καμιά οικονομική επιβάρυνση ώστε να δημιουργήσουμε μια ικανή κρίσιμη μάζα που θα επιβάλλει θεσμικές αλλαγές και τη αξιοποίηση αυτής της ευκαιρίας άμεσης ανάκαμψης,  πριν την ολίσθηση της χώρας σε οικονομική και εθνική καταστροφή και απώλεια της εθνικής μας συνοχής. Και οι μη κάτοχοι μετοχών καλούνται να συνυπογράψουν αφού απώλεια ελληνικής διοίκησης των τραπεζών μας, σημαίνει πως οι υποθήκες, τα δάνεια και οι μισθοί μας περνούν σε διαχείριση των δανειστών τοκογλύφων.
Πληροφορίες για συμμετοχή στα τηλέφωνα: Έδεσσα 6937770992, Σκύδρα 6949429150, Γιαννιτσά 6984361724, Αριδαία 6945885932.
Αχυρκίδης Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)