Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΖΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑΑΙΘΟΥΣΕΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ




Ο σύλλογος γονέων & κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Αριδαίας περιμένει την έγγραφη απάντηση του Δήμου Αλμωπίας
συνοδευόμενη από νομίμως ενυπόγραφη από μηχανικό κατάλληλης ειδικότητας της τεχνικής υπηρεσίας, γνωμοδότηση σχετικά με την καταλληλότητα των αιθουσών ως διδακτήρια.  Έως τότε, δεν υιοθετούμε οποιαδήποτε προφορική και ασαφή απάντηση καθησυχασμού.  
Ωστόσο η παρουσία του αντιδημάρχου τεχνικών έργων ως επικεφαλή κλιμακίου μηχανικών του Δήμου, αποτελεί ιδιαίτερα θετική και ευοίωνη εξέλιξη στο διευρυμένο θέμα του 2ου Δημοτικού. Ελπίζουμε σε ουσιαστική συνεργασία που δε θα περιορίζεται στο θεαθήναι.

Με εκτίμηση,
Χισκάκη Μελίτα

4 σχόλια:

  1. perimenoyme,perimenoyme ,perimenoyme.eyxaristoyme poly.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ίδιο κάνει και η υπηρεσία από ότι φαίνεται. Περιμένει, περιμένει, περιμένει.
      Απάντηση γραπτή θα δείτε του αγίου ... Κρυφτούλι ...
      Οι υπηρεσίες πάσχουν από ηγετικούς και δραστήριους προιστάμενους και δη από σοβαρούς πολιτικούς προιστάμενους. Κόφτε τις φωτογραφίες και τις βιαστικές ανακοινώσεις, δουλέψτε σιωπηρά και ελέγξτε καθημερινά και επιβληθείτε στους όποιους ράθυμους υπαλλήλους και όταν έχετε απτό αποτελεσμα, τότε χρησιμοποιείστε και τα μέσα - blogs για την προβολή σας.
      Αν μας ζαλίζετε κάθε μέρα, ο δήμαρχος συνάντησε αυτόν, είπαν αυτά, ο αντιδήμαρχος φωτογραφήθηκε εδώ κι εκεί, δουλειά δεν γίνεται. Πρώτα το αποτέλεσμα και μετά το θεαθήναι όπως καταλήγει και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων πιο πάνω.

      Διαγραφή

  2. Κυρια του συλλογου,μες τις φασαριες να βρησκεστε ,το τραβαει ο οργανισμος σας, το χαρτι που σας ζητησε ο δημαρχος απο τη μελετη των μηχανικων για τις αίθουσες γιατι δεν το δινετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί πάντα μετράει ο έλεγχος των υπηρεσιών και όχι των ιδιωτών και όταν μιλάμε για δημόσια κτίρια έγκυρος είναι ο υπηρεσιακός έλεγχος.

      Διαγραφή

(3)