Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Σύσκεψη της δημοτικής αρχής Αλμωπίας με τον Δασάρχη






Το θέμα του ανοιχτού θεάτρου στο ΔΑΣΑΚΙ, που παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης , όπως και συνολικά όλη η περιοχή εκεί ,ήταν το αντικείμενο σύσκεψης που έγινε το πρωί της Πέμπτης στο
Δημαρχείο Αλμωπίας. Στη συνάντηση παρόν ήταν και ο Δασάρχης Αριδαίας Νικόλαος Μέντης.
Έγινε εκτενής αναφορά στο Δασάκι και  αποφασίστηκε να δοθεί σχετική άδεια από τον Δασάρχη προκειμένου να γίνει παρέμβαση για τον καθαρισμό της περιοχής, η οποία σήμερα θυμίζει ζούγκλα. Αναμένεται το επόμενο διάστημα να παρέμβει ο Δήμος Αλμωπίας με τα μηχανήματά του, για να διαμορφώσει το χώρο.
Αποφασίστηκε να επανεξεταστεί το θέμα του ανοιχτού θεάτρου, το οποίο σύμφωνα με τη νέα Δημοτική Αρχή δεν πρέπει να μείνει κλειστό και να μαραζώνει . Ο Δήμαρχος έθεσε ζητήματα που αφορούν  τα κοινοτικά δάση Προμάχων και Σωσάνδρας. Ζήτησε περισσότερη προστασία του δασικού πλούτου όλης της Αλμωπίας από αυθαιρεσίες. Έθεσε ακόμα στον Δασάρχη   τοζήτημα της ξύλευσης για την κάλυψη των ατομικών αναγκών πολιτών που έχουν ανάγκη, μετά από σχετική άδεια.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν και οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Τσιμτσιρίδης, Γιάννης Κετικίδης και Χρήστος Μπάτσης, καθώς επίσης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Βέσκος και Στέφανος Αβραμίκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)