Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Αχρωμο το ντέρμπι στην Έδεσσα

  Κατώτερο των προσδοκιών το ντέρμπι ανάμεσα στον Εδεσσαϊκό και τον Αλμωπό τοπο οποίο έληξε 0-0
. Πάνω από 800 φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν το κλασσικό ντέρμπι. Είδαν όμως λίγες καλές στιγμές . Στο α΄ημίχρονο δύο οι καλές στιγμές, μία για κάθε ομάδα. Στο 20΄βαθιά μπαλιά του τερματοφύλακα του Εδεσσαϊκού στον Καρυπίδη , που μπήκε στην περιοχή του Αλμωπού , αλλά μπερδεύτηκε και απομάκρυναν οι αμυντικοί .
Στο 30΄σουτ του Χ. Ελευθεριάδης , έφυγε μόλις άουτ στο ύψος της συμβολής των δοκαριών .
Στο β΄μέρος ο Εδεσσαϊκός μπήκε πιο ζωηρά. Μόλις στο 46΄ σουτ του Μεταξά αποκρούει δύσκολα και σωτήρια σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αλμωπού,  Χρήστου. Στο 55΄επέλαση του Καρυπίδη , γύρισμα στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας , αλλά κανείς δεν ακολουθούσε.


Ο Χρήστου είπε οχικαι στο 62 , όταν ο Παλημάνης από καλή  πλάγια θέση  σουτάρει , αλλά αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ

Στο 75΄ο Εδεσσαϊκός χάνει την πιο μεγάλη ευκαιρία . Από ελεγχόμενη θέση οφ-σάϊντ ( Ο επόπτης Συρώκας ήτα λίγο πίσω και του έφυγε η φάση) ο Καρυπίδης μπαίνει στη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πλασάρει αλλά ο Χρήστου με υπερένταση αποκρούει σωτήρια.
 Διαιτητής Θεολόγου( Συρώκας –Δέλλιος)
Εδεσσαϊκός  Ακριτίδης, Μπέσιος,Παγιούλας,Παπαηλίας  (67΄Πεχλιβάνης)Λαφαζανίδης, Κούπης, Καρυπίδης  Μηλιώνης (65΄Απάζογλου),Μεταξάς , Παλημάνης  Χότζιας


Αλμωπός Χρήστου, Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος , Γ. Ελευθεριάδης, Μπογδάνης, Θ. Ελευθεριάδης, Λ. Ελευθεριάδης (77΄Μητιτενίδης) Τσακαλίδης, Παντελίδης (87΄Μιχαηλίδης) Χ. Ελευθεριάδης
    , Τσακαλίδης (60΄ Τσιμτσιρίδης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)