Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

Τελικά δεν λειτούργησε το γραφείο κόρης πρώην Δημάρχου που επιδοτήθηκε από τον ΟΑΕΔ



Το εφετείο Θεσσαλονίκης μεταξύ άλλων έκρινε ότι το γραφείο κόρης πρώην Δημάρχου της περιοχής στην Αριδαία , δεν λειτούργησε ποτέ , όπως είχε υποχρέωση  προκειμένου να ισχύσει σχετικό επιδοτούμενο πρόγραμμα στο οποίο είχε ενταχθεί ως νέα επιστήμων .

Μετέτρεψε δε την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης  σε απλή δυσφήμιση επιβάλλοντας φυλάκιση 4 μηνών, μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει η συγκεκριμένη κατά πρώην Δημοτικού Συμβούλου του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, ο οποίος είχε δημοσιεύσει ότι κακώς ως  κόρη του τότε Δημάρχου είχε επιδοτηθεί από τον ΟΑΕΔ.Θεώρησε δηλαδή ότι ενώ όλα όσα ισχυρίστηκε ήταν αλήθεια , δεν ΄'επρεπε όμως να δώσει τέτοια έκταση, διότι η επιδητούμενη δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο και συνεπώς δεν υπήρχε δημόσιο ενδιαφέρον.
Περισσότερες λεπτομέρειες από αύριο. Το ζητούμενο φυσικά είναι τι μέλλει γενέσθαι με το συνολικό ποσό με το οποίο επιδοτήθηκε η συγκεκριμένη, ως νέα επιστήμων . Σύμφωνα με κύκλους του ΟΑΕΔ , κανονικά έπρεπε να είχε διακοπεί η επιδότηση , αφού δεν τήρησε όλους τους όρους. Να δούμε τι θα πράξει ο  ΟΑΕΔ . Αν δηλ. ερευνήσει αν πρέπει να επιστραφεί μέρος της επιδότησης ,ή αν όλα θα περάσουν στο «ντούκου» .

27 σχόλια:

  1. Το ζητούμενο ΠΕΤΡΟ είναι άν επιβλήθηκε ποινή στον κατηγορούμενο και ποιά είναι αυτή .Ανεπιβλήθηκε ποινή , είναιθ ο μόνος που τιμωρήθηκε στο Εφετείο για δεύτερη φορά. Εδώ θέλω να πω πως έχει υποβληθεί αγωγή κατά του κατηγορουμένου και των μαρτύρων που είχε προτείνει ο τότε κατηγορούμενος. ΠΟΙΟΣ θα πληρώσει τα ποσά που απαιτεί ο τότε Δήμαρχος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΜΑΝΗΣ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ Η Ο ΤΟΥΦ?

      Διαγραφή
    2. Προς τον λαό της Αλμωπίας .. όλα τα δικαστήρια που έχουν γίνει μέχρι τώρα δεν έκανε αγωγές ή μυνήσεις ο τσάνταλης , αλλά έγιναν αυτεπάγγελτα από τον εισαγγελέα λόγω δημοσιευμάτων..τις αγωγές που έκανε ο τσάμνταλής είναι κακουργηματικού χαρακτήρα για τα ασφαλτικά και τις χαλικωστρώσεις που χρόνια τώρα πασκίζουν να μην γίνουν , γιατί εκεί υπάρχει φυλακή πραγματική και όχι αναστολή.. και αυτός ειναι και ο λόγος που ο πρωην δήμαρχος είναι σε αργία απο την δουλειά του..

      Διαγραφή
    3. ΕΙΧΕ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΤΑΝ Ο ΕΦΕΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΔΕΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΚΑΙ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ !!!
      ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ..
      ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΛΕΞΑΝΕ? ΓΙΑΤΙ Ο ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ? ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ..

      Διαγραφή
  2. ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΤΙ ΧΩΡΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΝΤΟΥΚΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΤΡΟ μη στεναχωριέσαι για την ποινή, ανέβασε τα σχόλια να ενημερώνεται ο κόσμος αυτή είναι η αποστολή σου, Εσύ δεν πρόκειται να πάθεις κακό . Ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φαγανε φαγανε. Ας βγουν να πουν το αντιθετο δτο κοσμο της Αλμωπιας.....Πιστευω οτι ολοι ξερουμε.... Μονο η δικαιωσυνη της πολιτικης δεν ξερει.... Αλλα καπιτε κι αυτη θα μαθει...Ας βγουν λοιπον να το φωναξουν οτι ολα δεν ηταν μαιμου σαν αυτους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΞΕΦΤΙΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑΝΕ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΦΥΛΑΚΗ.:ΗΜΑΡΤΟΝ ΘΕΕ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. SAMANTH EISAI ΞΕΦΤΙΛΑΣ-
    ΕΣΥ ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΨΕΜΑΤΑ
    ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ
    ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ -ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΙ -ΚΑΦΕΝΕΙΑΚΗΔΕΣ
    ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H ΊΔΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ.
      ΠΑΡΟΥΤ ΚΟΜΠΙΝΙΕΡΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΑΡΙΔΑΙΑ
      ΤΣΑΝΤΑΛ ΜΠΑΣΚΕΚ,ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΛΠ
      ΣΑΜΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΠΛΟΚ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΛΠ
      ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛ
      ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ 3-4 ΑΜΑΞΙΑ,Μ 2-3 ΣΠΙΤΙΑ , ΣΠΟΥΔΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ, ΓΑΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΛΠΚΛΠ
      ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΠΛΕΟΝ..

      Διαγραφή
  8. Υπάρχει και πιο έξυπνος τρόπος να περάσετε τα μηνύματά σας. Το να χρησιμοποιείτε ευθέως ψεύδη για να παραπλανήσετε τους πολίτες είναι ντροπή για το επάγγελμά σας. Τόσα δικαστήρια, τόσοι έλεγχοι και επανέλεγχοι από διαφορετικούς φορείς και δεν εντόπισαν πρόβλημα. Ωστόσο εσείς συνεχίζετε να δημοσιεύετε αναλήθειες.
    Δεν είδα να γράφετε μια ριμάδα σειρά για τον φίλο σας τον Παράσχο, ο οποίος το παίζει αθώα περιστέρα. Γνωρίζετε πολύ καλά και βεβαιωμένα και όχι από φήμες για την περίπτωση της βίλας του στο δικό μας "Λόφο Καστά". Είστε απλά άλλο ένα βαρίδι για τη χώρα και δυστυχώς τα βαρίδια είναι πολλά. Λυπάμαι γιατί η δημοσιογραφία θα έπρεπε να είναι πιο καθαρή. Φιλάκια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ..ΠΡΩΤΟΔΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΥΡΗΤΑΝ ΕΝΟΧΙΟ ΤΟΝ ΤΟΥΦ Κ ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΩΩΝΟΤΑΝ!!! Ο ΝΩΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.. Κ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ ΝΑ ΜΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ..

      Διαγραφή
    2. Ειναι δημοσιογραφια σαν του κουμπαρου σας του βαφ στο ΑΛΛΟ ΜΠΛΟΚ ..

      Διαγραφή
  9. ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    Όπως διαπιστώνεις αγαπητέ ή αγαπητή ,εμείς γράφουμε επώνυμα και όχι σαν «γυναικούλες» να κρυβόμαστε πίσω από την ανωνυμία. Παρακολουθήσαμε όλα τα δικαστήρια και εύκολα έγινε αντιληπτό ότι δυστυχώς άνθρωποι υποτίθεται επιστήμονες ,με την ιδιότητα του επιθεωρητή , κατεξευτελίστηκαν . Φάνηκε πόσο στημένα ήταν τα πορίσματα, αφού στο ακροατήριο απαντούσαν , ¨νομίζω¨ ,ή δεν ξέρω.
    Μπορεί να στήσατε ένα γαϊτανάκι και να κοροϊδέψατε ή να νομίζετε ότι κοροϊδέψατε τα δικαστήρια . Την κοινή γνώμη όμως και τους απλούς καθημερινούς συνανθρώπους μας που μοχθούν να ζήσουν και να δώσουν λίγη ελπίδα, χαρά και προοπτική στα παιδιά τους , δεν μπορείτε να τους κοροϊδέψετε. Τόσο εσείς, οι μεγαλόσχημοι ανώνυμοι, όσο και οι υπάλληλοι αλλά και οι λογής-λογής επιθεωρητές ,ξέρετε την μαϊμουνιά που έγινε.
    Για την ταμπακιέρα δεν λέτε τίποτα. Όσο για τον δικό μας "Λόφο Καστά", προφανώς είστε καλύτερα μυημένοι , διότι εγώ ως ένας, έστω και πολύ μικρός δημοσιογράφος, ούτε φήμες ούτε και βεβαιωμένα γνωρίζω. Εκτός από ανώνυμες καταγγελίες «αγανακτισμένων πολιτών» προς διάφορες υπηρεσίες οι οποίες πολύ περιέργως κινούνται με ταχύτητα φωτός ενώ κωφεύουν και κλείνουν τα μάτια σε επώνυμες καταγγελίες.Εμείς δεν γνωρίζουμε πιο «έξυπνους τρόπους »για να περνάμε τα μηνύματά μας .Προφανώς εσείς γνωρίζετε καλύτερους τρόπους . Ευχαριστούμε για τα μαθήματα δημοσιογραφίας, αλλά εμείς επιμένουμε στην δική μας σχολή. Της αλήθειας , της διαφάνειας και όχι της υποτίμησης της νοημοσύνης των αναγνωστών μας.
    Άλλωστε η αλήθεια είναι μια και κανένας Σαμάνδης ή μη Σαμάνδης μπορεί να την αλλάξει.
    Αυτά και αφήστε και τα υπόλοιπα παιδιά του κόσμου να έχουν ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στη δουλειά και τη ζωή. Εντάξει , είπαμε ότι η συγκεκριμένη μπορεί να είναι άξια. Υπάρχουν όμως και άλλα παιδιά τουλάχιστον εξ ίσου άξια με την συγκεκριμένη ,για τα οποία δεν ανοίγει καμία πόρτα. Ντροπή , αγαπητοί ανώνυμοι και περίεργοι υπερασπιστές –σχολιαστές
    Π.Σαμάνδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπράβο πέτρο καλά τους τα λες, αυτοί προσπαθούν να κρυφτούν πίσω απο το δάχτυλο τους, κάνουν σαν την στρουθοκάμηλο που κρύβει το κεφάλι της στην άμμο.

      Διαγραφή
    2. Εσυ Σαμανδη τι σχεση εχεις με τους απλους καθημερινους ανθρωπους που μοχθουν???? Εσυ βγαζεις λεφτα απο εκβιασμους δημαρχων ζητωντας λεφτα για να εισαι με το μερος τους! Νομιζεις τρωμσ κουτοχορτο? Οτι εχεις κανει και εχεις ζητησει εκβιαστικα νομιζεις οτι αυτος ο απλος κοσμος, οι συνανθρωποι σου που μοχθουν δεν το ξερουν? Αραγε ο τσανταλης ξερει τι κουμάσι εισαι? Ενας κοινος εκβιαστης που θελει να λεγεται και δημοσιογραφος!!! Αντε να σε δω τωρα τι θα δημοσιευσεις...

      Διαγραφή
  10. Αγαπητέ κε Σαμάνδη. Ομολογώ ότι τόσο η δημοσίευση του σχολίου μου, όσο και η απάντηση σας με εξέπληξε. Και αυτό γιατί είναι ζήτημα στο παρελθόν να έχετε περάσει το 1/10 αυτών που γράφω. Σχετικά με την ανωνυμία θα μου επιτρέψετε να την κρατήσω, όπως κάνει και σχεδόν το σύνολο των σχολιαστών. Ωστόσο, μόνο όταν είναι αρνητικό το σχόλιο μας ενοχλεί η ανωνυμία, εκτός αν όλοι οι ανώνυμοι σχολιαστές είμαστε "γυναικούλες"(σεξιστικός και απαράδεκτος χαρακτηρισμός), οπότε και θα πρέπει να "λογοδοτήσετε" απέναντι σε όλους τους αναγνώστες σας για τη συμπεριφορά σας και τις εκφράσεις σας. Άλλωστε, όλοι από κάπου κρυβόμαστε. Εγώ κρύβομαι πίσω από το ανώνυμος/η και εσείς πίσω από την "ελευθερία του τύπου". Αν αρχίσεις να δημοσιεύεις τα σχόλια μου θα κάνουμε υπέροχους διαλόγους εδώ μέσα. Φιλάκια σε όλους είπαμε?Φιλάκια σε όλους λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπετε τι μαθαίνει κανείς 6:21 ? γράφεις και νομίζεις ότι δεν θα περάσει και ξαφνικά τσουπ το βλέπεις αναρτημένο και τρελαίνεσε. τώρα με τα φιλάκια δεν ξέρω τι έχεις πάθει ..

      Διαγραφή
  11. Κοροιδα που ψηφιζατε τους κλεφτες.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ Ο Κος ΣΑΜΑΝΤΗΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βγειτε στη κοινωνια να πειτε οτι ειστε αθωοι.....Ο κοσμος ξερει τι ειστε και ποσα φαγατε..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΝΘΗ ΓΙΑ ΕΛΕΝΞΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΓΗΝΕ ΑΥΤΗ Η ΒΗΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΟ ΓΝΩΡΗΖΕΤΑΙ ΠΟΛΗ ΚΑΛΑ ΣΑΝ ΔΗΜΟΣΗΟΓΡΑΦΟς ΠΟΥ ΗΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΠΙΟς ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΛΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΝ ΚΑΗΜΕΝΙ ΞΕΡΕΙς ΕΣΕΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗ .................... ΦΗΚΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΛΥΜΑΙΜΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΛΜΩΠΙΑ ΓΙΑ ΔΩΔΕΚΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ. ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ.ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΑΝΤΑΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΟΥΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΒΙΛΛΑ ..ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΣΔΟΕ, ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Κ ΤΗΝ ΠΟΛΕΔΟΜΙΑ..ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝΤΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΣΑΝΤΑΛΗΣ. ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝΕ Κ ΘΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. Τέλος η καραμέλα.. Η άλλη πλευρα μια Μερσέντες, ενα τσιπακι ενα καινουριο σπίτι +ενα διαμέρισμα + καταθέσεις χωρια τους μεγαλοδικηγόρος που τα βρήκανε??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιατί βιάζεσαι 11,55 περίμενε λίγο τα πορίσματα της ------------ και μετά τα λέμε μην βιάζεσαι έχει ψωμί η υπόθεση. Θα δούμε βραχιολάκια μεταλλικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αγαπητέ Πέτρο το εφετείο δεν έκρινε αν λειτουργούσε σωστά το γραφείο αλλά την πρωτόδικη απόφαση της Έδεσσας που είχε τιμωρηθεί με δέκα μήνες φυλακή και γιαυτό πήγε στο Εφετείο , γιατί παραπλανάτε τον κόσμο με το θέμα , για να μην φανεί η γκάφα του ΤΣΑΝΤΑΛΗ ,Γιατί στο Εφετείο κάνανε όλοι τα Παγώνια , αφού είναι όλοι τους Λιοντάρια και τίμιοι , Ρώτα όπως είπαμε για τα τιμολόγια του ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ και επανερχόμαστε θα βγει ΛΑΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)