Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Συνδυασμός Πασόη:Λίγοι τους φαίνονται οι 1200 σταυροί που έχασαν



Ακόμα δεν κατάλαβαν προφανώς στον συνδυασμό του Δ, Πασόη για ποιο λόγο έχασαν τις εκλογές. Μάλιστα οι 1200 ψήφοι  διαφορά  τους φαίνονται… λίγοι  .
Σε λίγο θα αρχίσουν να διατυπώνουν παράπονα και να ζητάν τον λόγο από τον κόσμο , γιατί περίμεναν μεγαλύτερη διαφορά . Τάδε έφη δημοτική σύμβουλος  και ανιψιά του τέως Δημάρχου Δ. Πασόη, στην προσπάθειά της να δικαιολογήσει ότι ως δημοτική αρχή δεν ήταν ανίκανοι όπως επιχειρούσαν και επιχειρούν  να τους παρουσιάζουν. Μάλιστα  μείωσε με δικά της μαθηματικά την διαφορά.
Ξέχασε προφανώς πολύ γρήγορα όσα είχε σύρει με δημόσια δήλωση κατά του  Δημάρχου-θείου της , όταν την αντικατέστησε από το πόστο της και την πήγε σε άλλο που δεν της άρεσε. Και όταν ανέλαβε την Αντιπροεδρία στα Λουτρά , αναθεώρησε τις απόψεις της και διέκρινε ότι ο θείος της ως  Δήμαρχος  είχε ..,υπερφυσικές ικανότητες.
Τελικά , ο Θεός να τους έχει καλά. Τουλάχιστον σε αυτή την κακόμοιρη κατάσταση , σκορπάν απλόχερα άφθονο γέλιο

6 σχόλια:

  1. Ακομα δεν το χονεψαν;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξουραφια μας διοικουσαν;;;; Και δεν το πηραμε ειδηση;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλλον έχουν μνήμη χρυσόψαρου.... Ας τους βοηθήσουμε λίγο: προεκλογικά πήγαιναν πόρτα πόρτα ζητιανεύοντας ψήφους...η ίδια η κυρία ανηψιά μάλιστα! Ε. λοιπόν κυρία μου, 1200 ψήφοι είναι 1200 πόρτες, θυμάσαι; Αν όχι, έχω να σου πω κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα για το χρημα... Γιατι ετσι δουλευε η πολιτικη αναξια μηχανη τους... Καθως και τα μυαλα τους.... Μικροπρεπεις και απρεπεις στο πολιτικο γιγνεσθαι του τοπου μας...Παντα για τη τσεπη τους... Και οχι για το συνολο...Στον καιαδα μηπως και αλλαξει κατι..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τουλάχιστον αυτοί νοικοκύρεψαν το Δήμο. Αυτό γιατί το ξεχνατε? Κάθε Σάβατο πλυντήριο, κάθε Κυριακή γενική, κάθε Δευτέρα κομμωτήριο! (Το τελευταίο αφορά μόνο τις γυναίκες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ανοητοι φασιστουληδες του μπινου... μςχρι τωρα ειστε ΜΗΔΕΝ και ετσι θα συνεχισετε ΑΧΡΗΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)