Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Εκδήλωση ΑμεΑ στη Σκύδρα.




Θεατρική παράσταση, με μηνύματα αγάπης για τη ζωή, για τον άνθρωπο, κι αγωνιστικής πίστης για μια κοινωνία δικαιοσύνης και κατανόησης, έδωσαν τα παιδιά του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων Ατόμων με Αναπηρία της Σκύδρας «Αλληλεγγύη».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σκύδρας, το πρωί της Τετάρτης 3 Δεκεμβρίου 2014, με αφορμή την παγκόσμια κι εθνική ημέρα Ατόμων με Αναπηρία.
Τα παιδιά, με χαριτωμένο τρόπο, παρουσίασαν το παραμύθι «Το παλάτι της μύγας» κι απέσπασαν  τα ενθουσιώδη χειροκροτήματα και τις ζητωκραυγές των μαθητών. αλλά κι όλων των παρευρισκομένων.
Έπαιξαν τα παιδιά – ηθοποιοί: Δέσποινα Γεωργίου, Αναστασία Κλαδά, Άννα Κουντουδάκη, Σοφία Κουτσογιώργη, Μαρία Κυζιρίδου, Αθηνά Μπατζάκα, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Μαρία Τσαμπούρη, Σταυρούλα Σαχπαζίδου, Γκέρτα Χαϊντάρι.
Στην επιτυχία του δρώμενου, που σημειωτέον είχε έντονα διαδραστικά χαρακτηριστικά, συνέβαλλαν, η Ελένη Αγγελακάκη λογοθεραπεύτρια, η Ιωάννα Βέργου ψυχολόγος, η Σοφία Γεωργιάδου θεολόγος – ειδική παιδαγωγός, ενώ η ευθύνη των σκηνικών ανήκε στην Έλενα Κωνσταντινίδου.
Την εκδήλωση προσφώνησε η Διευθύντρια του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καλλιόπη Κολίνη  και τίμησαν με την παρουσία τους: γονείς, συγγενείς, εκπαιδευτικοί, το Διοικητικό Συμβούλιο της «Αλληλεγγύης» Φώτης Ουζουνίδης, Ανατολή Κωνσταντινίδου, Βασιλική Τεστέμπαση (που προσφώνησε κι ευχαρίστησε εκ μέρους του Συλλόγου), Σεβαστή Τουρούτογλου, Χρίστος Τσιρανίδης.
Χαιρετισμό απηύθυνε, δίνοντας συνάμα και τα συγχαρητήρια του Δήμου Σκύδρας, ο Αντιδήμαρχος Χρίστος Μακρίδης.
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, με σύντομη δήλωσή της, εκφράζει το διαρκές ενδιαφέρον και την υποστήριξη του Δήμου, στο μέτρο του δυνατού και των αρμοδιοτήτων του, ώστε οι συμπολίτες μας με αναπηρίες να ζουν σ΄ένα αξιοπρεπές, ανθρώπινο περιβάλλον ίσων ευκαιριών και δικαιωμάτων, με σεβασμό κι αποδοχή αυτού που είναι ο καθένας.



                                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)