Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ποδηλατοδρομία Almopistas






Οι Almopistas σε συνεργασία με τους Φίλους του Ποδηλάτου και τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας σας καλούν σε μια ποδηλατοδρομία μέσα από τα όμορφα τοπία του τόπου μας.

«Περίθαλψη από τον ΟΑΕΕ την περίοδο της κρίσης αναγγέλλει η ΕΣΕΕ»



Μετά την συνάντηση του Προέδρου της ΕΣΕΕ Β. Κορκίδη και του Γενικού Γραμματέα Γ. Καρανίκα με τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Ι. Βρούτση, έγινε γνωστό ότι το πάγιο αίτημα της Συνομοσπονδίας για την προστασία των εντός κρίσης μικρομεσαίων εμπόρων και των οικογενειών τους αρχίζει να γίνεται δεκτό από την Κυβέρνηση.

Εορτασμός «Ημέρας προς τιμή των Αποστράτων Ελληνικής Αστυνομίας»


Ο εορτασμός της «Ημέρας προς τιμήν των Αποστράτων» πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή  (15.06.2014) το πρωί, στις Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην Θεσσαλονίκης).

Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου από το Εδεσσαϊκό Θέατρο .







Έναν νέο θεσμό πολιτισμού εγκαινιάζει το Εδεσσαϊκό Θέατρο υπό την αιγίδα της Αντιπεριφέρειας Κ.Μ. Πέλλας και του Δήμου Έδεσσας. 

Οριστική λύση στο μείζον πρόβλημα των ακαρπιών ζητά από τον συντοπίτη μας Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης η βουλευτής Θ. Τζάκρη



    Οριστική λύση στο μείζον πρόβλημα των ακαρπιών στις δενδροκαλλιέργειες που ταλανίζει κάθε χρόνο -και εφέτος- τους παραγωγούς της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, εφόσον μειωμένη

Εκδήλωση στο Κλεισοχώρι για Μακεδονομάχους



 


Την Κυριακή 22 Ιουνίου 2014, στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου Κλησοχωρίου, θα πραγματοποιηθεί τελετή μνήμης για τους Μακεδονομάχους Παπαϊωάννου Παπαδημήτρη (ιερέα) και Καρτσώλη Ιωάννη, οι οποίοι προσέφεραν τεράστιες υπηρεσίες προς το Ελληνικό Έθνος και έδωσαν την ζωή τους για την ελευθερία της Μακεδονίας.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το αντικαπνιστικό τουρνουά Μπάσκετ






  « BRAZIL »  Ο…..ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 
Τερμάτισε στην Τρίτη θέση  

Εκδηλώσεις Μνήμης για τους Μακεδονομάχους Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγκα









Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις μνήμης προς τιμή των Μακεδονομάχων Καπετάν Άγρα και Αντώνη Μίγκα, παρά τη διαρκή βροχή. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, οι Βουλευτές κ. Ιορδάνης Τζαμτζής και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Δήμαρχος Έδεσσας, κ. Δημήτρης Γιάννου, η εκπρόσωπος της Π.Ε. Πέλλας κ. Μαρία Ζωγράφου, ο Αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Ιωάννης Αδρακτάς, Περιφερειακοί και  Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι συλλόγων και οργανώσεων και πολίτες.

Ιχνη αρκούδας στο Λυκόστομο



Ίχνη αρκούδας λίγο έξω από το Λυκόστομο προς Λουτράκι ,

Πραγματοποίηση της Μουσικής – Ποιητικής βραδιάς



                                  ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ
   




  Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Μουσική – Ποιητική βραδιά που διοργάνωσε η Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας, την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014, στο «Φιλίππειο» Γιαννιτσών. Οι παρευρισκόμενοι, μέλη και φίλοι της Παιδαγωγικής Εταιρείας αλλά και οι ποιητές και ποιήτριες που έλαβαν μέρος απόλαυσαν μια μαγική καλοκαιρινή βραδιά πλημμυρισμένη από εξαίσιες μουσικές και ευαίσθητους στίχους.

Το νέο τεύχος της εφ. «Επικοινωνία» του 2ου Δ.Σ. Σκύδρας μύρισε καλοκαίρι.



Το τεύχος Ιουνίου 2014 της εφημερίδας «Επικοινωνία» που εκδίδουν οι μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκύδρας βρίσκεται ήδη σε κυκλοφορία.

(3)