Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Οι αυστηρότερες ποινές σε ομάδες της Αλμωπίας



Ιδιαίτερη «αδυναμία» φαίνεται να έχει η ΕΠΣ Πέλλας στις ομάδες της Αλμωπίας, αφού όπως προκύπτει από τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής οι μεγαλύτερες ποινές που έχουν επιβληθεί , αφορούν ομάδες της περιοχής .

Ο εκπρόσωπος της Νίκης Βορεινού τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς  χώρους, από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου, μέχρι την λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/15.
Ποδοσφαιριστής της δε , τιμωρήθηκε με 12 αγωνιστικές. Από την σύγκριση γενικά των ποινών , φαίνεται ότι οι «καμπάνες» πέφτουν πολύ εύκολα  για τις ομάδες της Αλμωπίας.
Στην τελευταία συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής ελήφθησαν οι εξής αποφάσεις:

-        Καλούνται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εγγεγραμμένος προπονητής του σωματείου ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Δ, καθώς και το σωματείο ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ, για όσα σε βάρος τους αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 28-12-2014, μεταξύ των ομάδων ΕΝΩΣΗ ΤΣΑΚΩΝ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΝΙΣΣΑΣ.
Οι παραπάνω απολογίες πρέπει να περιέλθουν στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
- Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εγγεγραμμένος εκπρόσωπος του σωματείου Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ κ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ Ι., για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 27-12-2014, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ ΑΡΑΒΗΣΣΟΥ-Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
- Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εγγεγραμμένος προπονητής του σωματείου ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ κ. ΒΕΝΟΣ Δ, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 27-12-2014, μεταξύ των ομάδων ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΦΥΤΟΥ-ΔΟΞΑ Π. ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
- Καλείται σε έγγραφη απολογία, σύμφωνα με τις διατάξεις του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο., ο εγγεγραμμένος εκπρόσωπος του σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ κ. ΕΡΥΘΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΟΣ για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 28-12-2014, μεταξύ των ομάδων ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ.
Η παραπάνω απολογία πρέπει να περιέλθει στην Ένωση Πέλλας, με φροντίδα του σωματείου σας , σε χρονικό διάστημα τριών (3) ημερών από την λήψη της παρούσης.
-Επιβάλει στον εγγεγραμμένο εκπρόσωπο του σωματείου ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ κ. ΚΟΤΙΔΗ Π., ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς  χώρους, από κάθε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου του σωματείου ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ, μέχρι την λήξη της ποδοσφαιρικής περιόδου 2014/15, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 20-12-2014, μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΑΡΕΦΙΟΥ-ΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΝΟΥ.               
    Η έναρξη της ποινής από 31-12-2014 και λήξη η 30-6-2015.         
- Επιβάλει στο σωματείο ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ, χρηματικό πρόστιμο ύψους 50 Ε, για όσα σε βάρος του αναγράφονται στις παρατηρήσεις του Φ.Α. της 21-12-2014, μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ ΔΑΜΙΑΝΟΥ-Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.

4 σχόλια:

  1. γιατί πάντα φταίνε οι παράγοντες, οι προπονητές και οι παίκτες? και γιατί ποτέ δεν φταίνε οι διαιτητές? όχι ότι δεν κάνουν ¨εγκλήματα¨ όλοι αυτοί, αλλά συνεχώς τα ¨εγκλήματα" των διαιτητών πάντα είναι ατιμώρητα. πως να πάει μπροστά αυτό το έρμο το ποδόσφαιρο, όταν κάποιοι προστατεύονται ότι και αν κάνουν, για μη αλλά και για σκόπιμα και απο πρόθεση λάθη? ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ. ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΠΟΙΝΕΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. προς γνώση και συμμόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1.εάν οι διαιτητές πλρώνονταν μόνο εαν είχαν καλή βαθμολογία απ τους παρατηρητές πόσοι θα συνέχιζαν να ασχολούνται?
    2.Μηπως θα πρέπει να υπάρχει στο νομό αναλογική συμετοχή διαιτητών απο Γιαννιτσα Αλμωπία και Εδεσσα?
    3.Μήπως θα πρέπει και οι φίλαθλοι να γνωρίζουν τους κανονισμούς? (σεμινάρια φιλάθλων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι φιλαθλοι οι περισσοτεροι τουλαχιστον ξερουν τους κανονισμους. Οι διαιτητες οποτε θελουν τους εφαρμοζουν. Για αυτο εξαγριωνοντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)