Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Γιάννης Σηφάκης :Η ελπίδα γράφει ιστορία



Η Πέλλα να εκπροσωπηθεί στη Βουλή με ουσιαστικό τρόπο


Την Κυριακή 25 Γενάρη η ελπίδα , η αξιοπρέπεια του λαού μας, η δημοκρατία, η δικαιοσύνη έρχονται στο προσκήνιο! Οι άνθρωποι της παραγωγής, οι άνεργοι, οι πτυχιούχοι που μεταναστεύουν, οι αγρότες, οι κτηνοτρόφοι, οι επαγγελματίες, οι υπάλληλοι, οι νέοι, οι απόμαχοι της δουλειάς, όλοι αυτοί που χτυπήθηκαν βάναυσα από την λαίλαπα των μνημονίων παίρνουν την εκδίκηση τους. Με την ψήφο τους διώχνουν την καταστροφική συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και μαζί της τις πολιτικές που διέλυσαν την κοινωνία, έφεραν την φτώχεια, κατέστρεψαν την παραγωγική βάση της χώρας, ξεπούλησαν ότι πρόλαβαν από τον δημόσιο πλούτο και τα δημόσια αγαθά, μαράζωσαν τα ασφαλιστικά ταμεία, έκαναν χωριά τις επαρχιακές πόλεις.
Για την Ελλάδα μέσα στην Ευρώπη που πρέπει να αλλάξει, για την Πέλλα με τα τόσα συγκριτικά πλεονεκτήματα που μένουν αναξιοποίητα, για τον κάθε Έλληνα ανοίγει μια καινούργια σελίδα. Με μια πολιτική στον αντίποδα της λιτότητας, με μια πολιτική αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, επανεκκίνησης της οικονομίας, δημοκρατίας και δικαιοσύνης.
Η Πέλλα πρέπει να εκπροσωπηθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή με ουσιαστικό τρόπο. Όχι με βουλευτές που άλλα να ψηφίζουν στην Αθήνα και στην Πέλλα να κάνουν τους αντιπολιτευόμενους μόνο και μόνο για να κοροϊδέψουν. Για την εφαρμογή ενός προγράμματος για την Πέλλα που να αντιμετωπίζει τις συνέπειες της λιτότητας των τελευταίων χρόνων στην κοινωνία, ιδιαίτερα στον αγροτικό και κτηνοτροφικό κόσμο, όπως και στους μικρομεσαίους. Που θα αντιμετωπίσει την συγκοινωνιακή απομόνωση της Πέλλας, τις αναγκαίες αγροτικές υποδομές για την άρδευση με ελεύθερη ροή, τις αναγκαίες τουριστικές υποδομές, τις ουσιαστικές σχέσεις με τις γειτονικές χώρες, την αποφασιστική ενίσχυση της αυτοδιοίκησης, τους θεσμούς κοινωνικής αλληλεγγύης.
Η Πέλλα να εκπροσωπηθεί από νέους στην κεντρική πολιτική σκηνή, άφθαρτους και δυναμικούς ανθρώπους που έχουν αποδείξει ότι και ξέρουν και μπορούν. Να μην έχουν την αντίληψη του επαγγελματία πολιτικού, αντίληψη που καθοδηγεί στρεβλά σε άλλες πρακτικές. Που να βάζει την «ηθική» διάσταση της πολιτικής σε πρώτο πλάνο.  
Ας δώσουμε όλοι το παρόν στην μεγάλη νίκη! Η αυτοδύναμη κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι νίκη όλου του λαού, όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!!   

1 σχόλιο:

  1. Η δυναμη ειναι στο χερια μας.. Αυριο ψηφιζουμε Γιαννη Σηφακη ....Για το καλο της Αλμωπιας......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)