Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ευλογημένος τόπος η Αλμωπία κατά τον Δ. Σταμενίτη , αλλά…










Με ευχολόγια και την διαπίστωση ότι η Αλμωπία είναι ευλογημένος  τόπος, περιορίστηκε στην ομιλία του στην Αριδαία ο υποψήφιος βουλευτής Δ. Σταμενίτης.
Μετά  τις επισημάνσεις μας πριν λίγες μέρες για τα όσα  είχε ισχυριστεί στην Έδεσσα περί πρόσβασης του στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και τις ευθύνες του για την απογύμνωση της Αλμωπίας,  από δημόσιες υπηρεσίες, ζήτησε την …στήριξη ώστε να είναι και πάλι στη βουλή. Προφανώς για να κλείσει ότι άλλο έχει απομείνει . Παραδέχτηκε ότι η Αλμωπία αδικήθηκε , αλλά πέραν τούτου τίποτα παραπάνω .
Στην ομιλία παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων πολλά μέλη της πλειοψηφίας του Δήμου Αλμωπίας , μέλη της διοίκησης του Αλμωπού και πολλά στελέχη του βουλευτή από τα Γιαννιτσά




Το άκρον άωτον του δουλέματος επί λέξει :
 «Ξέρω ότι στην προσπάθεια για νοικοκύρεμα του δημοσίου και μείωση της σπατάλης η Αλμωπία στερήθηκε πολλά και πιστεύω ότι αδικήθηκε. Όμως, θέλω να σας πω υπεύθυνα και ειλικρινά, πέρα από ψεύτικες υποσχέσεις, ότι για όσο θα μου κάνετε την τιμή να εκπροσωπώ τον τόπο μας, θα αγωνίζομαι ώστε οι κάτοικοι της Αλμωπίας να μην στερούνται των απαραίτητων υπηρεσιών. Και να ξέρετε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».


 

3 σχόλια:

  1. Σαμανδη δεν σε πληρωσε ο Σταμενιτης??? ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η υποκρισια περισσευει.....Τωρα ανακαλυψε ο κυριος ....την γη της επαγγελιας.....μαυριστε τον........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αρχη του τελους για τους μνημονιακους..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)