Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΣΗΦΑΚΗ




           Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους πολίτες της Πέλλας για την εμπιστοσύνη τους.  Ο κυρίαρχος λαός πήρε την τύχη στα χέρια του και αποφάσισε να τελειώσει με την πολιτική της λιτότητας που τον λεηλάτησε.
Να απαλλαγεί από τα μνημόνια και την Τρόϊκα. Να δώσει ισχυρή εντολή διαπραγμάτευσης για το δημόσιο χρέος. Απαίτησε την εφαρμογή του άμεσου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την ανακούφιση του και την επανεκκίνηση της οικονομίας στην προοπτική τους προγράμματος παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας με κοινωνική αλληλεγγύη, κοινωνική μέριμνα, ουσιαστική δημόσια υγεία, δημόσια παιδεία, υγιείς εργασιακές σχέσεις και επιχειρηματικότητα.
      Αισθάνομαι απόλυτα την ευθύνη της εκπροσώπησης της Πέλλας στην κεντρική πολιτική σκηνή με στόχο να αρθεί η υποεκπροσώπηση της των πολλών προηγούμενων χρόνων. Η Πέλλα με τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα της έχει αδικηθεί από τις πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων με αποτέλεσμα την όξυνση των κοινωνικών προβλημάτων , των αγροτών, κτηνοτρόφων, επαγγελματιών, μικρομεσαίων, υπαλλήλων και άλλων και σημαντικό αναπτυξιακό έλλειμμα. Δεσμεύομαι να κάνω το καλύτερο δυνατόν μέσα στα πλαίσια του προγράμματος της κυβέρνησης κοινωνικής σωτηρίας του ΣΥΡΙΖΑ για την Πέλλα για να αισθανθεί ο πολίτης της Πέλλας ουσιαστική αλλαγή στην ζωή, στην καθημερινότητα του. Για τις αναγκαίες υποδομές που έχει ανάγκη η Πέλλα.
    Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τους συντοπίτες μου στην Αλμωπία. Ειλικρινά με συγκίνησε η υποστήριξη και η εμπιστοσύνη τους. Η Αλμωπία απέδειξε ότι είχε αποφασίσει να εκπροσωπηθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή για να αρθεί η συνεχής υποβάθμιση και εγκατάλειψη της.
  Θα αγωνιστούμε μαζί με τους πολίτες και τους φορείς της Πέλλας για την αξιοπρέπεια του πολίτη, για την αξιοπρέπεια της Πέλλας, για μια άλλη σελίδα για την Πέλλα μέσα σε ένα νέο βιβλίο για την χώρα.

3 σχόλια:

  1. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σου. Β+Γ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα καλυτερα για την Ελλαδα και για σενα Γιαννη Σηφακη...........μ.μ.μ.λ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑΝΝΗ.Α+Γ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)