Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Palmos Analysis: ΜΕΓΑΛΟ προβάδισμα για τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α.



Πρώτος στην «πρόθεση ψήφου» παραμένει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με την “ψαλίδα” της διαφοράς από τη Ν.Δ. να "ανοίγει" στις 6,9 ποσοστιαίες μονάδες, από τις 5,5 στην τελευταία δημοσκόπηση του tvxs.gr.

Συγκεκριμένα, στη νέα μέτρηση της Palmos Analysis, ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. συγκεντρώνει ποσοστό 28,7%, έναντι 21,8% που συγκεντρώνει η Ν.Δ.
Τρίτο Κόμμα το «Ποτάμι» με 6,8%, ενώ το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κινείται στο όριο του 3,0%.

Εκτός Βουλής μένει το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών, που λαμβάνει μόλις 1,1%.

Αναλυτικά, τα αποτελέσματα στην «πρόθεση ψήφου» έχουν ως εξής:

    ΣΥ.ΡΙΖ.Α.: 28,7%
    Ν.Δ.: 21,8%
    Το Ποτάμι: 6,8%
    Χρυσή Αυγή: 6,1%
    Κ.Κ.Ε.: 4,4%
    ΠΑ.ΣΟ.Κ.: 3,0%
    ΑΝ.ΕΛ.: 2,1%
    Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών: 1,1%
    Άλλο Κόμμα: 3,9%
    Λευκό/Άκυρο: 1,4%
    Δεν θα ψηφίσω: 1,8%
    Δ.Ξ./Δ.Α.: 1,1%
    Αναποφάσιστοι: 16,5%.

Πρώτος και στην «παράσταση νίκης» ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., με το 73% των πολιτών να εκτιμά, ότι είναι το Κόμμα που θα κερδίσει τις Εκλογές, με το 14% των πολιτών να “βλέπει” νικήτρια των Εκλογών τη Ν.Δ.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς, εξακολουθεί να θεωρείται «καταλληλότερος Πρωθυπουργός» από τον Πρόεδρο του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Αλέξη Τσίπρα, συγκεντρώνοντας 41%, έναντι 33%.

2 σχόλια:

  1. ποιος απαντα = δεν εχω αποφασισει ακομη !!!! Ο της νδ ? ,ο του σφυριζα ? ο του νεου η παλιου θασοκ ? ο του ξηρορεματος ? ο της ρημαδ ? ο της ανελ ? ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτος ...που ειναι απεναντι με ολους τους παραπανω ,που γινονται ενα "αμα λαχει " και περιμενει τις 25 του γεναρη να εκφρασθει ...στο παραβαν !!!! Και τοτε θα δουν τα πραγματικα ποσοστα και το τριτο κομμα !!!

      Διαγραφή

(3)