Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Αρχίζουν τα δύσκολα στα Λουτρά Πόζαρ



Οι πρώτες συγκρούσεις στη Διοίκηση των Λουτρών Πόζαρ, ξεκίνησαν. Με ψήφους 5-4 ελήφθη η απόφαση για την παραχώρηση της λειτουργίας του Αναψυκτηρίου σε ιδιώτη .
Κατά Ψήφισαν οι : Γιάννης Μπίνας, Σάνια Πέγιου, Πέτρος Ούτσκας (από την παράταξη του Δημάρχου και ο τέως πρόεδρος της Επιχείρησης Γιάννης Ιωαννίδης. Οι μειοψηφούντες πρότεινα το αναψυκτήριο να λειτουργήσει με την σημερινή του μορφή , αλλά να γίνει πιο ευέλιγκτο και με πιο εξειδικευμένο προσωπικό, καθώς είναι κερδοφόρο και  μπορεί να δώσει μεροκάματο σε πολλούς άνεργους.
Εκτιμάται ότι η ανάθεση του αναψυκτηρίου είναι το πρώτο «κρας-τεστ» εν όψει και άλλων κυοφορούμενων αλλαγών οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα προκαλέσουν τους κατοίκους του χωριού.
Προς το παρόν πάντως φαίνεται έστω και οριακά να υπάρχει πλήρης έλεγχος της Διοίκησης από την πλευρά του Δημάρχου.

3 σχόλια:

  1. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΟΠΩς ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΑΣ ΤΟΝ ΛΟΥΣΤΟΥΝ 5 ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΛΠΙΖΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΙ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΞΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΝΤΑ ΑΣΧΕΤΟΣ, ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ?
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΣΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ !!! ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ !!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ !!! ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ !!! Υ.Γ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)