Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Πέλλα - Κρύα Βρύση )0-3.





Με δύο πρόσωπα η Πέλλα σήμερα, δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό απέναντι στην πρωτοπόρο Κρύα Βρύση. Ανταγωνιστική η Πέλλα μέχρι το 60ο λεπτό περίπου, αλλά στην συνέχεια νωχελική «κόλλησε» για ένα 15λεπτο και μοιραία δεν απέφυγε ακόμη μία εντός έδρας ήττα από έναν δυνατό αντίπαλο.

Σ' ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο χωρίς μεγάλες φάσεις, οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 5' με ωραίο πλασέ του Νήρλα, στην μοναδική καλή ευκαιρία που τους παρουσιάσθηκε συγκυριακά από λάθος απόκρουση της άμυνας. Η Πέλλα προσπάθησε να απαντήσει άμεσα, αλλά στη δική της μοναδική ευκαιρία δεν κατάφερε να ισοφαρίσει λίγα λεπτά αργότερα. Στο υπόλοιπο του ημιχρόνου, κυριάρχησε το δυνατό παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλή κυκλοφορία, αλλά τη μεσοαμυντική γραμμή της Πέλλας να λειτουργεί καλά, απομακρύνοντας πρόωρα οποιοδήποτε κίνδυνο πήγαινε να δημιουργηθεί στο τέρμα της  Για τα πρώτα 25-30 λεπτά η Κρύα Βρύση έχοντας καλή εικόνα, ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, χωρίς όμως να μπορεί να μετουσιώσει την κατοχή και την υπεροχή της σε ευκαιρίες. Η Πέλλα έδειχνε να είναι μέσα στον αγώνα, κέρδισε πολλές μάχες, όμως δεν έβρισκε τρόπους εκτός από στημένα να απειλήσει. Το παιχνίδι έδειχνε ισορροπημένο με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου.
Το δεύτερο ξεκίνησε με πολύ μέτρια παρουσία κι από τις δύο ομάδες, πολλά λάθη και κακές επιλογές. Έτσι κύλησε μέχρι περίπου το 60ο λεπτό... Από κείνο το σημείο και για ένα περίπου 15λεπτο, η Πέλλα έδειχνε να έχει χάσει τον προσανατολισμό της και η μέτρια Κρύα Βρύση βρήκε τους τρόπους έστω κι ανορθόδοξα και μ' αρκετή τύχη να δημιουργεί ευκαιρίες. Κι ενώ στις δυο τρεις κλασικές ευκαιρίες των φιλοξενουμένων, η Πέλλα σώθηκε από τα χειρότερα με τις εκπληκτικές επεμβάσεις του Βελκόπουλου, ήρθε ένα κρύο και τυχερό τέρμα στο 70' από τον Βοτάρη Δ. να «τελειώσει» το παιχνίδι, γράφοντας το 0-2. Για ένα δεκάλεπτο η Πέλλα έδειξε αντίδραση, πήρε μέτρα, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά πράγματα στα 4-5 στημένα που κέρδισε, τα οποία πέρασαν ανεκμετάλευτα. Στο τελευταίο 10λεπτο, η κακή ψυχολογία από το 0-2 και το ανούσιο πέρασμα του χρόνου, βάρυνε τα πόδια των γηπεδούχων, κι απελευθέρωσε αυτά των φιλοξενουμένων που έδειξαν πατούν καλύτερα και πολύ πιο σίγουρα στο γήπεδο. Έχασαν άλλες μια δυο καλές ευκαιρίες σ' αυτό το διάστημα, ενώ στο 90' με ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου, διεύρυναν κι άλλο το σκορ της νίκης τους σε 0-3, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Η Πέλλα ως σύνολο τακτικά ήταν καλή, είχε καλό στήσιμο αντάξιο της δύσκολης αναμέτρησης, στάθηκε ανταγωνιστικά για μια ώρα αγώνα, αλλά πολλοί ποδοσφαιριστές της δεν ήταν στην μέρα τους, κάτι που στοίχισε σε διάρκεια. Καλύτερος σήμερα ο Βελκόπουλος που έκανε απίθανες αποκρούσεις σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις.
Η Κρύα Βρύση πήρε δίκαια την νίκη, ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, δεν ήταν όμως κάτι εξαιρετικό και σίγουρα όχι η καλύτερη ομάδα που πέρασε από την Πέλλα.
Χωρίς μεγάλα λάθη το διαιτητικό τρίο πήγε καλά, έστω κι αν τα «σπόρια» εμφανώς δόθηκαν στους πρωτοπόρους.
Η σύνθεση: Βελκόπουλος, Σταυρακάκης(Νουσιόπουλος) Καμπούρης, Τόζογλου, Χωραφάς, Καραπίττας, Μπουράκης, Κούμπους, Χαχαμίδης, Γεωργιάδης, Καραμούζας(Ριζόπουλος)

Πηγη   @ pella

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)