Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

Ζαφειράκης Νάουσας –Φ.Ο. Αριδαίας 72-69







Ένας αποδεκατισμένος από ελλείψεις Ζαφειράκης πήρε μια σπουδαία νίκη με 72-69 (ημιχρ. 38-39) επί Φ.Ο. Αριδαίας στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο της Νάουσας το βράδυ του Σαββάτου.
Το ματς ήταν σκληρό ενώ η ομάδα της Αριδαίας παρουσιάστηκε οργανωμένη σε άμυνα και επίθεση αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Ζαφειράκης κατάφερε να προηγηθεί με 17-12  αλλά στο δεύτερο η Αριδαίας κατάφερε να σκοράρει μέσα στη ρακέτα  αλλά και έξω από αυτήν με συνεχή τρίποντα και το ημίχρονο έληξε 38-39 υπέρ της.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η Αριδαία κατάφερε να προηγηθεί και με 45-55 με κορυφαίους τους Αβραμίδη και Τοπαλίδη ενώ τα αίματα άναψαν όταν μετά από σκληρό φάουλ του Αβραμίδη στον Σκουλαριώτη ο παίκτης του Ζαφειράκη αντέδρασε με αγκωνιά και το ματς διεκόπη καθώς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο παίκτες και προπονητές της Αριδαίας. Τελικά οι διαιτητές καταλόγισαν αντιαθλητικό φάουλ στον Σκουλαριώτη και τεχνική ποινή στον πάγκο της Αριδαίας.

Στη συνέχεια παρά την διαφορά εναντίων του ο Ζαφειράκης με δυο απανωτά τρίποντα των Μουρατίδη και Ψαρρά μείωσε σε 51-55 και το δεκάλεπτο έληξε 55-62 υπέρ της Αριδαίας.
Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, ο Ζαφειράκης μπήκε αποφασισμένος μείωσε ακόμη περισσότερο με τρίποντο του Ψαρρά 64-67 και πέρασε μπροστά με καλάθι και φάουλ του Μουρατίδη 70-69!.
 Στα τελευταία δευτερόλεπτα παρά το γεγονός πως ο Σκουλαριώτης έχασε δυο βολές ο Ψαρρά με επιθετικό ριμπάουντ έδωσε την κατοχή εκ νέου στο Ζαφειράκη, η Αριδαία άγνωστο γιατί δεν έκανε φάουλ και το ματς έληξε 72-69 υπέρ του Ζαφειράκη.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού πήγε να δημιουργηθεί σύρραξη μεταξύ  των παικτών αλλά με την συνδρομή των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.
Πολύ καλή η διαιτησία των Ντάγκα και Μάτωνα.
Σημειώνουμε τις απουσίες των Μυλωνά και Ζιάννη και του  Τούφα, με Καλύτερος για τον Ζαφειράκης ο Γόλης Σκουλαριώτης όπως προαναφέραμε μαζί με τον Μουρατίδη, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Ψαρράς κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.
Από την Αριδαία ξεχώρισε ο Αβραμίδης ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Παπαβραάμ, Τοπαλίδης, Τζάτζης και Αμπάρης.

ZAΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ (Τούφας): Βάιγκαντ 3, Σιαμήτρος 8, Μουρατίδης 10(1), Μπάμπου, Μπόλιος, Ζέφυρος, Ζαχαριάδης 7(1), Σκουλαριώτης 26(1), Σιδηρόπουλος 5(1), Ψαράς 13(1), Βαδόλας, Λίντσης.
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Σαμαρτζίδης, Αβραμίδης 6(2), Κανονίδης Γ. 2, Τοπαλίδης 16, Κανονίδης Ι., Μπεγλόπουλος 9, Παπαβραάμ 15(3), Σαπουντζής, Τζάτσης 15(3), Αλεξανδρόπουλος, Λιούγκας, Αμπάρης 6

ΠΗΓΗ NAOUSSA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)