Κυριακή 12 Απριλίου 2015

Την Τετάρτη η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας



Η συνεδρίαση του  Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Απριλίου  15 Απριλίου 2015 στις  (7.00 μ.μ), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης :




Ενημέρωση του σώματος για θέματα που αφορούν τον Δήμο από τον κ. Δήμαρχο
1ο :Καθορισμός αρδευτικής περιόδου, έτους 2015, τομέων άρδευσης, αριθμού υδρονομέων ανά τομέα και διάρκεια απασχόλησης.
2ο :Έγκριση του Ετήσιου Σχεδίου Δράσης της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας, έτους 2015.
3ο :Ανανέωση ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης ακινήτου (Δημοτικής Αίθουσας του ισογείου πρώην δημοτικού καταστήματος στην Όρμα)
4ο :Διαγραφή λανθασμένης οφειλής προστίμου
5ο :13η γενική αναμόρφωση προϋπολογισμού, οικ. έτους 2015
6ο :Έγκριση πίστωσης μετακίνησης 1) Δημάρχου (κ. Μπίνου Δημητρίου) και
2) Αντιδημάρχου (κ. Κετικίδη Ιωάννη)
7ο:Αναστολή ισχύος της άδειας των πωλητών λαϊκών αγορών που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Δήμου Αλμωπίας, λόγω μη καταβολής ημερήσιου τέλους
8ο:Λήψη απόφασης οριστικής ανάκλησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου
9ο :Αντικατάσταση τακτικού μέλους Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών, εκποίησης, εκμίσθωσης και μίσθωσης ακινήτων ή κινητών πραγμάτων του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2015, λόγω παραίτησης.
10ο :Ορισμός μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής Εκκαθάρισης των Αρχείων της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμωπίας, σύμφωνα με το άρθρο 5 του ΠΔ480/1985, περί εκκαθάρισης των αρχείων των ΟΤΑ και των Ιδρυμάτων, ΝΠΔΔ και Συνδέσμων αυτών.

 11ο :Ορισμός μελών για τη συγκρότηση Επιτροπής Εκκαθάρισης των Αρχείων της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών & Προγραμματισμού  του Δήμου Αλμωπίας, σύμφωνα με το άρθρο 5 του ΠΔ 480/1985, περί εκκαθάρισης των αρχείων των ΟΤΑ και των Ιδρυμάτων,  ΝΠΔΔ και Συνδέσμων αυτών.
12ο :Έγκριση ίδρυσης και λειτουργίας Κοινωνικού  Φροντιστηρίου.
Κανονισμός Λειτουργίας.
13ο :Συγκρότηση Διοικούσας Επιτροπής Κοινωνικού Φροντιστηρίου βάσει Κανονισμού Λειτουργίας.
14ο :Παραχώρηση χρήσης  αιθουσών για την λειτουργία Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Αλμωπίας (αρίθ. 10/2015 Απόφαση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας)
15ο :Παραχώρηση χρήσης αίθουσας στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Αριδαίας για τη στέγαση του αθλητικού πολιτιστικού σωματείου «Ο ΥΠΕΡΙΩΝ»
16ο :Ανανέωση σύμβασης Δήμου Αλμωπίας με το Σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης Αποβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού  (ΑΗΗΕ), Ανακύκλωσης Συσκευών Α.Ε. 



2 σχόλια:

  1. σχόλια:
    1.για ποιά ενοικίαση στην Όρμα μιλάει το σχετικό θέμα? εαν αφορα το Διόνυσο θεωρώ ότι η διατύπωση του θέματος ,πολύ έντεχνα το αναφέρει χωρίς να δώσει κάποιος προσοχή.ίσως να αναφέρεται σε κάτι άλλο βέβαια...
    ι2ον. με τον φωτισμό που έχουν πολλά φωτιστικά και έχουν μικρές ή αχρηστες λάμπες τι γίνεται?είναι αστείο να βλέπουμε λάμπες σπιτιού σε μεγάλα φωτιστικα........είναι τριτοκοσμικό να μην έχουμε καλό φωτισμό.Αν και αυτό το θέμα είναι ζήτημα οικονομίας ο Δήμος έχει χρεωκοπήσει και απλά δεν το λέμε...
    3ον.το Καπη πως μπορει να αναβαθμιστεί? βρίσκεται σε κεντρικό σημείο και η εικόνα του δείχνει την εικόνα της πόλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι γινεται τελεικα δημος αλμωπιας ειναι εκει η δημος αριδαιας ολα τα χωρια εξαιρουνται΄,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)