Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πρωταθλήτρια Κρύα Βρύση





Νίκησε με 3-1 τον Αλμωπό στην Αριδαία

Παίζοντας έξυπνα και ροκανίζοντας τον χρόνο με τραυματισμούς η Κρύα Βρύση νίκησε στην Αριδαία τον Αλμωπό με 3-1 και αναδείχθηκε πρωταθλήτρια , χωρίς να χρειάζεται μάλιστα να γίνουν αγώνες μπαράζ. Στο 2΄λεπτό ο Σιδέρης εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και έκανε το 0-1. Στο 10΄ο Γκότσης από το ύψος της περιοχής εκμεταλλεύτηκε το μπέρδεμα των αμυντικών , έπιασε ψηλοκρεμαστό σουτ  και ΄έστειλε την μπάλα στη γωνία της εστίας του ΑΛμωπού κάνοντας ανέλπιστα το 0-2. Ο Αλμωπός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 25΄με ωραία εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή  του Ταουσιάνη έκανε το 1-2. Από κει και περα παίχθηκε η μπάλα στο κέντρο, χωρίς ουσιαστικές ευκαιρίες.
Στο 85΄ο Αλμωπός ζήτησε πέναλτι σε τράβηγμα του Τσαουσίδη στη μεγάλη περιοχή, ο διαιτητής Καραμπατάκης όμως που ήταν κοντά διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Στο 2΄των καθυστερήσεων ο Γ. Κίτσας ξέφυγε ωραία και με την είσοδο του στη μεγάλη περιοχή ανατράπηκε  από τον τερματοφύλακα του Αλμωπού. Ο Διαιτητής έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε άσχημα ο Πετρίδης, ο τερματοφύλακας του Αλμωοπού , απέκρουσε, αλλά η άμυνα δεν παρακολουθούσε την φάση και ο Δ. Βοτάρης στην επαναφορά την έστειλε στα δίκτυα για να γίνει το τελικό1-3.
ΑΛΜΩΠΟΣ  Καραγιαννίδης, Τσιτλακίδης, (26΄Μητιτανίδης), Μιχαηλίδης, Ηλιάδης, Μπογδάνης, Παπαγεωργίου, Θ. Ελευθεριάδης, Γ. Ελευθεριάδης (53΄Τσόλκας), Τσακαλίδης, ΄Τσιμτσιρίδης (26΄Ταουσίδης)
ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ Σκαπέρδας, Γ. Παπαδόπουλος, Στεφ. Παπαδόπουλος, Μπρέγου, Μισαηλίδης, Α. Βοτάρης,Σιδέρης, Πετρίδης, Γκότσης (75΄Γ. Κίτσας)Νύρλος (85΄Δ. Βοτάρης) Σιδηρόπουλος, ( 55΄Π. Κίτσας)

6 σχόλια:

  1. ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ?ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αλμωπαρα πεσ αλευρι.η κρυα βρτση σε γυρευει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ζερζησ-μπιλησ η καταστροφή του αλμωπου αντε γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα εχετε μουτρα να βγειτε στην αριδαια?αισχοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. OI PAIKTES FREDO KAI MAGKIA.MOYRH MONO THELANE.RE OYST

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)