Τρίτη 5 Μαΐου 2015

Τούρκοι στο Δημαρχείο Αλμωπίας



Την Πέμπτη 7/5/2015, στις 10:00 π.μ
. αντιπροσωπεία από  Τούρκiκό Δήμο
θα επισκεφθεί το Δημαρχείο Αλμωπίας.

9 σχόλια:

  1. δεν ντρέπεσε να γλύφεις το μπίνο ρε σαμάνδη; επειδή σου πέταξε ένα κομμάτι ψωμί όλα τώρα είναι καλά; Λίγη αξιοπρέπεια ρε γαμώτο. μπέσα δεν έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι ειδους αντιπροσωπεια ειναι και γιατι ειδους επισκεψη προκειται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα τους υποδεχτη ο Σταυρος σαν υπευθυνος επικοινωνίας; Α ρε Μπινακο φιρφιρη. Χωρις λεφτα αγορασες δημοσιογραφο. Μπραβο μικρέ σταυράκι. αντε ξερεις εσυ. τωρα μαζι του, προς το τελος τον πουλαμε και παμε στον καινουριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκαιο. Θα πάρει τις δουλειές που πρέπει τώρα όπως τα 1000 ευρώ από τους παιδικούς σταθμούς που δεν έχουν μαντίλι να κλάψουν και από τα Λουτρά και στο τέλος θα πάει στο δίδυμο του Αλμωπού που θα κατέβει. Σαμάνδη γράψτα ρε μην χαρίζεις τίποτα στον χειρότερο δήμαρχο που έχει περάσει

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι μονο αυτο. Οι κακες γλωσες λενε οτι παντου παει μαζι με τον Μπινακο και κοροιδευει ολους τους αιρετους. Μονο τους κολητους του προοθει. Ο μπινακος τον ακουει γιατι του βγαινει τζαμπα.πληρωνει ο δήμος βλεπεις.Πληρωμενος δημοσιογραφος. Το παιζει και αντικειμενικος απο το site του.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΛΑ ΡΕ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ. Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΔΕ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ. ΑΛΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΣΑΜΑΝΤΗ; ΜΗ ΔΕΙΣ ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΛΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΕΙΣΑΙ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙΣ.

      Διαγραφή
  4. ότι ναναι.ΥΓ Ο Δήμαρχος μπήκε στο Δήμο για δουλειά να κάνει ή υψηλή εποπτεία? γιατι υψηλή εποπτεία σημαίνει παρατηρώ και επιβλέπω....
    υγ 2. το δρόμο προς Βορά θα το κινήσουμε επιτέλους? τι κάνει ο Θεοδωρίδης ? με το ποδόσφαιρο ασχολείτε ενω ο κόσμος καίγεται ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχετε όλοι το δίκιο σας αλλά από ο,τι φαίνεται δεν ύδρωνει το αυτί κανενός ...καληνυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τούρκοι Σκοπιανοί όλος ο καλός κόσμος....πιάστηκαμε από Σοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)