Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

«Ολοκληρώθηκαν 4 Ομάδες με 65 γονείς στην Έδεσσα»







Τη φετινή σχολική χρονιά 2014 - 2015 ολοκληρώθηκαν μόνο στην πόλη της Έδεσσας τέσσερις ομάδες γονέων με τη συμμετοχή 65 γονέων με παιδιά στο Δημοτικό και την εφηβεία. Οι ομάδες αυτές διοργανώθηκαν από το Κέντρο Πρόληψης «ΌΡΑΜΑ» μετά από αίτημα των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου, 4ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας.


Τα σεμινάρια ήταν βιωματικά και οι γονείς στην αξιολόγηση του σεμιναρίου είπαν: «Νιώθω κερδισμένη από τη συμμετοχή μου στο σεμινάριο», «Έμαθα να επικοινωνώ πιο ήρεμα με τα παιδιά και τον σύζυγο», «Έχω πλέον ισορροπία με τον εαυτό μου», «Μαθαίνω από τα λάθη μου και προσπαθώ να τα διορθώσω με τον σωστό τρόπο».

Ύστερα από αίτημα πολλών γονέων που συμμετείχαν στις ομάδες θα πραγματοποιηθεί 2ος κύκλος σεμιναρίου με διαφορετική θεματολογία την νέα σχολική χρονιά.
 Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν σε μελλοντικά σεμινάρια του Κέντρου Πρόληψης μπορούν να επικοινωνήσουν στο  23810-51174 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Κέντρου Πρόληψης www.kporama.gr. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν.

Το ΚΠ ΟΡΑΜΑ θέλει να ευχαριστήσει τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου, 4ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας καθώς και τον διευθυντή του 4ου Δημοτικού Σχολείου Έδεσσας για την πραγματοποίηση του σεμιναρίου στο χώρο του σχολείου.

                                 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)