Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

΄Μετάθεση του Δασάρχη Αριδαίας Νίκου Μέντη στη Διεύθυνση Δασών Ημαθίας



 

Υπηρεσιακός αποχαιρετισμός

Πριν 8 χρόνια ανέλαβα Δασάρχης Αριδαίας, αποδεχόμενος την θέση αυτή λόγω συναισθηματικών και συγγενικών δεσμών με την Αλμωπία και ειδικά  με την Κωνσταντία όπου έχω παιδικές και εφηβικές αναμνήσεις.  
Η προσφορά στον τόπο όπου έλκω την καταγωγή από την μητέρα μου, ήταν το κίνητρό μου για την ανάληψη αυτής της θέσης. 
Όταν ήρθα,  ποτέ δεν περίμενα,  όπως εξάλλου όλοι μας, ότι τα χρόνια που θα ακολουθούσαν θα ήταν δύσκολα και για το Δασαρχείο Αριδαίας, το οποίο δεν προσφέρει μόνο υπηρεσίες, αλλά παράγει πρωτογενή δασικά προϊόντα τα οποία για να παραχθούν απαιτούν  δημόσιες επενδύσεις και πιστώσεις. Δυστυχώς οι καιροί ήταν δύσκολοι.
Λόγοι οικογενειακοί  και η ευκαιρία μιας κενής θέσης,  ήταν αφορμές να ζητήσω  και να μετατεθώ  στην Βέροια, ως  Δ/ντής Δασών Ημαθίας. 
Είναι δύσκολο μετά από  8 χρόνια να αποχαιρετάς τους  συναδέλφους και συνεργάτες που μαζί αναλώσαμε πολύ χρόνο στα δάση της Αλμωπίας. Επίσης είναι συγκινητικό να αποχαιρετάς συνεργάτες υλοτόμους και  προέδρους δασικών συν/σμών με τους οποίους είχαμε ήρεμες  συνεργασίες αλλά και  προστριβές που πάντα κατέληγαν σε φιλικά αποτελέσματα. 
Σε όλους έχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συνεργασία, την βοήθεια, την φιλία και επίσης να  πω ότι σήμερα αποχωρώ κρατώντας μόνο τις καλές αναμνήσεις.
                                                                                                Νίκος Μέντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)