Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ - ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 0 - 2



 



Επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί, ο Αλμωπός Αριδαίας πήρε τη νίκη κερδίζοντας τον ΑΣ Πρόμαχοι μέσα στο κοινοτικό γυμναστήριο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΙΒΑΝΗΣ των Προμάχων, με σκορ 2-0.

Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι, με τους δυο προπονητές να κάνουν κινήσεις τακτικής, με τις δυο ομάδες να παίζουν ανοιχτό, επιθετικό ποδόσφαιρο, που ικανοποίησε τους εκατοντάδες θεατές που το παρακολούθησαν, παρά τον δυνατό άνεμο που έπνεε.
Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκαν μουδιασμένοι και τρακαρισμένοι, μη αποδίδοντας το γνωστό τους ποδόσφαιρο και μόνο στο δεύτερο ημίχρονο ξεδίπλωσαν τα χαρίσματά τους, δημιουργώντας εν δυνάμει ευκαιρίες για γκολ, οι οποίες όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες.Οι φιλοξενούμενοι του Αλμωπού, κατέβηκαν στο γήπεδο με πίστη στη νίκη και εμφανίστηκαν πιο έτοιμοι σαν ομάδα, έπαιξαν έξυπνο και σύγχρονο ποδόσφαιρο τακτικής και πήραν τελικά το παιχνίδι.

 




Το φιλμ του αγώνα:
A’ ημίχρονο.
Στο 5’ δυνατό σουτ του Τσόλκα για τον Αλμωπό, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
Στο 15΄τεχνική εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά για τον ΑΣ, αποκρούει θετικά ο τερματοφύλακας Καραγιαννίδης.
Στο 19’ σουτ του Καμπάνη για τον Αλμωπό έξω από τη μεγάλη περιοχή, αποκρούει με υπερένταση ο τερματοφύλακας Σέλκος των Προμάχων.
Στο 27’ ο Μακρόπουλος σημειώνει το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή.
Στο 30’ ο Καραδήμος των φιλοξενούμενων σημαδεύει το δοκάρι των Προμάχων ενώ η μπάλα κατευθύνεται άουτ.

Β΄ημίχρονο.
Στο 52’ εκτέλεση φάουλ του Σαμαρά, και η κεφαλιά του Γ. Σέλκου φεύγει λίγο έξω από το στόχο της.
Στο 64’ ο Καραδήμος του Αλμωπού πιάνει δυνατό σουτ που καταλήγει άστοχο.
Στο 72’ χάθηκε η καλύτερη ευκαιρία των Προμάχων, όταν σε τετ α τετ του Παπαδόπουλου, ο επιθετικός του ΑΣ πλασάρει, αποκρούει η άμυνα, η μπάλα επανέρχεται στον Τρίψη, το σουτ του οποίου αποσοβεί ο Καραγιαννίδης.
Στο 90’ όταν πια όλα είχαν κριθεί, ο Μουρατίδης σημείωσε το 0-2 που ‘ηταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Η διαιτησία του κυρίου Καρυπίδη ήταν πολύ καλή, αν και θα μπορούσε να έχει μερικά προσεκτικότερα σφυρίγματα σε θεατρικά πεσίματα ορισμένων ποδοσφαιριστών. Πολύ καλοί και οι δυο βοηθοί Δέλλιος και Ζιώγλης.


Συνθέσεις:
ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ   Προπονητής Β. Σαμαράς.
Χ. Σέλκος, Δέλλιος, Δ. Νάνος(Αμπάρης), Σαμαράς, Ι. Μούγιος, Άτζος, Ν. Νάνος, Γ. Σέλκος, Σαμσούρης(Τρίψης), Παπαδόπουλος, Δ. Σέλκος(Προίκος).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ Προπονητής  Γιώργος Τυριακίδης.
Καραγιαννίδης, Κιουλτσόπουλος, Κουτρούμπαλος, Ηλιάδης(Καραδήμος), Μουρατίδης, Καμπάνης, Τσόλκας(Παπαδόπουλος), Γ. Ελευθεριάδης, Καραγιάννης, Ζαρογιάννης, Μαρκόπουλος(Τσιμτσιρίδης). 

 Με πληροφορίες και φωτογραφίες από τα 
ΠΡΟΜΑΧΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)