Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Αλμωπός –Ένωση /Χρύσας/Τσάκων/Ροδωνιάς 2-0








Περισσότερα περίμεναν οι λιγοστοί φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο της Αριδαίας από τον Αλμωπό, αφού οι μεταγραφές αλλά και οι προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν  ως τώρα είναι υψηλές.
Είναι  μάλλον νωρίς για συμπεράσματα, αφού οι ομάδες βρίσκονται ακόμα στο στάδιο της προσαρμογής. Ο Αλμωπός εκτός από τα δύο γκολ είχε και τρία δοκάρια απέναντι στην Ένωση Χρύσας Τσάκων Ροδωνιάς , που έπαιξε καλά.
ΣΤΟ 10΄ο Καραγιάννης πιάνει ωραία κεφαλιά, η μπάλα όμως σταματά στο δοκάρι. Στο 15΄ο Μαρκόπουλος πηδαέι πιο ψηλά  από όλους και με ωραία κεφαλιά κάνει το 1-0.
Στο 17΄ο Αθανασίου (Ντέταρι) εκμεταλεύεται το λάθος της άμυνας , κλέβει τη μπάλα έξω από την περιοχή, μπαίνει μετωπικά και πλασσάρει ελάχιστα άουτ. Αυτή ήταν και η καλύτερη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Στο 50΄ο Καραγιάννης πιάνει δυνατό σουτ το οποίο εξουδετερώνει με γροθιές ο τερματοφύλακας Μπελιτάσιος.Στο 51 ο Κουτρούμπαλος βρίσκει σε θέση βολής τον Καραδήμο, ο οποίος από καλή θέση αστοχεί, αφού η μπάλαβρίσκει και το πόδι αμυνόμενου.
Στο 63΄ο Μαρκόπουλος,σημαδεύει τη ρίζα του αριστερού δοκαριού της Ένωσης.
Στο 67΄ο Κουτρούμπαλος από αριστερά με σέντρα ακριβείας βρίσκει το κεφάλι του Μαρκόπουλου που κάνει το 2-0. Στο 87΄ο Καραγιάννης σημαδεύει το δοκάρι.
Διαιτητής  Τρυψιάνης (Κύρου-Ζγούρος)
ΑΛΜΩΠΟΣ :Γκεμέσογλου, Καμπάνης (85΄Κουντουράς)Κουτρούμπαλος, Ζαρογιάνης,Γ. Ελευθεριάδης,Ηλιάδης,Καραδήμος (60΄Τσιμτσιρίδης) Κιουλτζόπουλος, Καραγιάννης, Θ.Ελευθεριάδης, Μαρκόπουλος

ΕΝΩΣΗ: Μπελητάσιος,Ταγγίδης, Γρηγοριάδης, Ανδρούτσος, Μανίσης,Χατζηγρηγορίου  (80΄Βυρώζης) Οξούζογλου  (46΄Πέτσος), Στεφανίδης, Αθανασίου, Τσόλκας, Φουντουκίδης

1 σχόλιο:

  1. αρκετοί πρώην παικτες του Αλμωπού έπαιξαν στην αγαπημένη μας Ένωση Τσάκων.Η Ενωση μπορεί να κάνει πολύ καλό πρωταθλημα αν δέσει σαν ομάδα.Καλή πορεία στον Αλμωπό που έχει μερικές φοβερές μονάδες που είναι άλλο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)