Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΑΣΠΙΣ ΓΥΨΟΧΩΡΙΟΥ 5-1




     Στην έναρξη του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας Πέλλας, οι Μαυραετοί, πιστοποιώντας, τον τίτλο του φαβορί για άνοδο στην Α1 κατηγορία Πέλλας, συνέτριψαν τη ισχυρή νεοφώτιστη ομάδα της ΑΣΠΙΔΑΣ Γυψοχωρίου, με σκορ 5-1.

 Το παιχνίδι διεξήχθη λκάτω από ισχυρή καταιγίδα, και γρήγορα η φιλοξενούμενη ομάδα προηγήθηκε στο σκορ στο 5΄ με πεναλτυ, στο οποίο υπέπεσε ο τερματοφύλακας της Δόξας Μαντζούκης, Στή συνέχεια οι γη[εδούχοι ανάλαβαν ασφυκτική πρωτοβουλία κινήσεων κι έκλεισαν για 40 λεπτά τη συμπαθητική ομάδα των φιλοξενούμενων στην περιοχή τους. Στο 10΄μετά από σέντρα του Χαρμάνα ο μαμής με κεφαλιά ισοφάρισε. Το 2-1 πέτυχε ο Χαρμάνας με εξαιρετικό σουτ από το ύψος της πρτιοχής στο 15. Και στο 20΄ μετά από εξαιρετικό συνδυασνό όλης της επιθετικής γραμμής ο Ζέκο, ένας , από τους κορυφαλιους της αναμέτρησης μαζί με το Βερβελέ Η, ανέβασε το σκορ με κοντινό πλασέ σε 3-1. Και λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, σε ανατροπή του Χαρμάνα, μέσα στην περιοχή, ο κ. Παναγιωτίδης υπέδειξε το σημείο του πέναλτυ, που ανάλαβε να εκτελέσει ο Φάβας και πέτυχε το 4-1, σκορ με το οποίο έληξε το ημίχρονο.
  Με την έναρξη του Β΄ ημιχρονου ΄η τοπική ΔΟΞΑ συνέχισε να πιέζει ασφυκτικά τον αντίπαλό της, περιορίζοντας σε παθητικό ρόλο στο μισό γήπεδο, Έχασε πλήθος ευκαιριών να ανεβάσει το δείκτη του σκορ. Τέλος μετά από ένα συνδυασμό για σεμινάριο όλης της μεσοεπιθετικής γραμμής, ο Ρομάντσης με κοντικό πλασέ ανέβασε το σκορ σε 5-1. Στο 90’ η Δόξα έχασε την ευξκαιρία να ανεβάσει το σκόρ σε 6-1, μετά από άστοχο χτύπημα πεναλτυ του Φάβα.
  Από τη Θρυλική ΔΟΞΑ ουδείς υστέρησε, ιδιαίτερα θα πρέοει να τονιστεί η εξαιρετική απόδοση των Βερβελέη και Ζέκο.
 Η σύνθεση της νικήτριας: (Ντιμτσούδης Σ), Μαντζούκης, Χατζηδάκης, Κέρτος, Φωζτηρόπουλος, Βερβελές, Ραμπόύσης, (Κοπάτσης),        Ζέκο.Φάβας, Σωτηριάδης, (Σέλγκου), Μαμής, (Ρομάντσης), Χαρμάνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)