Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Γρήγορα …λησμόνησαν την προσφορά των παλιών στις ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ



Πριν καλά-καλά αναλάβει η νέα διοίκηση τις τύχες της Ιστορικής  Λαογραφικής Εστίας  Αλμωπίας
''Αλησμόνητες Πατρίδες '', κατάφερε να χωρίσει τουλάχιστον σε δύο κομμάτια τον σύλλογο. Η υποτίμηση και περιφρόνηση του έργου των προηγούμενων στελεχών , αλλά και η επιλεκτική αντιμετώπιση των μελών , έχουν αρχίσει να φέρνουν δυσαρέσκειας , ακόμα σε μετριοπαθή μέλη που έδωσαν τις δικές τους «αθόρυβες» μάχες και αγώνες για να ορθοποδήσει η Εστία.

15 σχόλια:

  1. για το λογο αυτο πολλοι προσφυγες δεν συμμετασχουν στο συλλογο η διοικηση ειναι σαν υην νεα δημοκρατια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΛΑΒΑΚΗΣ.....ΓΛΑΒΑΚΗΣ....ΓΛΑΒΑΚΗΣ..... ο μοναδικός, ο ωραιος, πρωτος στο χωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ !!!! ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΟΝΤΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα ενάμιση χρόνο το προιγουμενο ΔΣ ηταν ανύπαρκτο....καλά που άλλαξε να δούμε και καμία εκδήλωση! !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εύχομαι και ευελπιστώ οι οποιες διαμάχες, διαφωνίες, συγκρούσεις να παψουν να υφιστανται και να δημιουργούνται για το καλο του συλλόγου.’ Αλλωστε εδώ και 1,5 χρόνο αυτά ειχαν εξαληφθει!! Ας μη γυρνά ο σύλλογος σε πρότερες καταστάσεις 2 ,5 και 3 χρόνων . Ελπίζω το νέο ΔΣ να είναι άξιο να λάβει τα συγχαρητήρια , τις βραβεύσεις και τους επαίνους του προηγούμενου ΔΣ και όσοι αμφιβάλλουν και αμφισβητούν τα λεγόμενα μου, τα προαναφερθέντα είναι δημόσια καταγεγραμμένα , ευρέως γνωστά και στην περιοχή της Αλμωπίας αλλά και πανελλαδικώς. Μακάρι σ ε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε να έχουν όλοι οι σύλλογοι ανθρώπους όπως αυτούς του παλαιού ΔΣ που κατάφεραν να είναι ακέραιοι σε όλες τις υποχρεώσεις του συλλόγου (αναφέρομαι κατά κύριο λόγο στις οικονομικές καταστάσεις που ολοι γνωρίζουν πόσο δύσκολες είναι και δη για συλλόγους ). Πολύ ωραιες είναι οι εκδηλωσεις να πραγματοποιούνται όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, ανούσιες όμως όταν επιβαρύνουν τους συλλόγους και γίνονται για επιδεικτικούς λόγους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εύχομαι και ευελπιστώ οι οποιες διαμάχες, διαφωνίες, συγκρούσεις να παψουν να υφιστανται και να δημιουργούνται για το καλο του συλλόγου.’ Αλλωστε εδώ και 1,5 χρόνο αυτά ειχαν εξαληφθει!! Ας μη γυρνά ο σύλλογος σε πρότερες καταστάσεις 2 ,5 και 3 χρόνων . Ελπίζω το νέο ΔΣ να είναι άξιο να λάβει τα συγχαρητήρια , τις βραβεύσεις και τους επαίνους του προηγούμενου ΔΣ και όσοι αμφιβάλλουν και αμφισβητούν τα λεγόμενα μου, τα προαναφερθέντα είναι δημόσια καταγεγραμμένα , ευρέως γνωστά και στην περιοχή της Αλμωπίας αλλά και πανελλαδικώς. Μακάρι σ ε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που βιώνουμε να έχουν όλοι οι σύλλογοι ανθρώπους όπως αυτούς του παλαιού ΔΣ που κατάφεραν να είναι ακέραιοι σε όλες τις υποχρεώσεις του συλλόγου (αναφέρομαι κατά κύριο λόγο στις οικονομικές καταστάσεις ). Πολύ ωραιες είναι οι εκδηλωσεις να πραγματοποιούνται όταν οι συνθήκες το επιτρέπουν, ανούσιες όμως όταν επιβαρύνουν τους συλλόγους και γίνονται για επιδεικτικούς λόγους .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητηρια στο νέο ΔΣ του Συλλόγου των αλλησμωνητων Πατριδων!επιτέλους αλλάζει το καθεστώς της μιζεριας ενας σύλλογος που είχε φτάσει στα επίπεδα των μεγάλων συλλόγων της περιοχής μας τελευταία ελαμψε δια της απουσίας του ....ηταν υπο διάλυση! !!!!ευχομαι στο νέο Δ.Σ κουραγιο!δύναμη !και δράση, Ετσι ώστε να ξανά δούμε ωραίες στιγμές που μας θυμιζαν τον σπουδαίο πολιτισμό μας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ του μικρασιατικό συλλόγου!
    Είμαι πρόσφυγας και ντρέπομαι για όλα αυτά που συμβαίνουν στο σύλλογο ,αλλά από γυναίκες τι άλλο θα περίμενε κανείς?
    Ας δεχτούν όλοι, ότι ο καθένας που πέρασε έβαλε και ένα λιθαράκι στο σύλλογο, θα ήταν καλό να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε αυτούς που ίδρυσαν και έβαλαν τα θεμέλια !!!! πάψετε λοιπόν να κατηγορείτε τους προηγούμενους οι πράξεις και τα έργα τους δείχνουν τι προσέφεραν ,ο κόσμος βλέπει και κρίνει. Φροντίστε να είστε συμπαγής όπως όλοι οι σύλλογοι στην Αλμωπίας και μην ασχολείστε με το τι έκαναν οι παλιοί !!! πάντα κάποιοι είναι ποιο ικανοί να διοικήσουν….
    Όσο για τις εκδηλώσεις που αναφέρετε στο παραπάνω σχόλιο η γνώμη μου είναι ότι δεν γίνονται για να προβάλλονται κάποια μεμονωμένα άτομα αλλά να προβάλετε ο σύλλογος, γιαuτο και όλοι οι σύλλογοι τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο κάνουν εκδηλωσεις,δεν χρειάζεται τόση εσωστρέφεια ,εκτος!εκτος αν το το Δ.Σ είναι ανίκανο να διαχειριστεί τόσο μεγάλες ευθύνες …
    Και πάλι συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ και να κοιτάζει μόνο μπροστά!! Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας!!!!! θα είμαστε όλοι δίπλα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι ντροπή σας να κατηγορειτε δημόσια το νέο ΔΣ του συλλόγου.. ..μπήκαν νέοι άνθρωποι μορφωμενοι ,δημιουργική, και αντι να ευχηθειτε να πάει καλά καθεστε και ξεκατινιαζεστε!ΕΛΕΟΣ!!!Εξαλου είστε απλά μέλη και δεν έχετε δικαιωμα να χρησιμοποιειτε το λάβαρο του συλλόγου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απορώ γιατί συνηθίζεται στους πολ συλλόγους να υπάρχει "φαγωμάρα".υπαρχει οικονομικό όφελος(κουτάλα);;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συγχαρητήρια στις Αλησμόνητες Πατρίδες για την μεγάλη επιτυχία που είχαν στην Βεγγέρα!!
    Συγχαρητήρια στο νέο ΔΣ.που τόλμησε σε μια Βδομάδα να κάνει μια εκπληκτική εκδήλωση!

    Αρα λοιπόν όταν υπάρχουν ικανά στελέχη μόνο ανούσιες δεν είναι οι εκδηλώσεις και μόνο για επιδεκτικούς λόγους δεν γίνονται .....επιτέλους ο σύλλογος βρήκε μετά από ενάμιση χρόνο απραξίας τον δρόμο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αναρωτιέμαι γιατί η πρώην πρόεδρος δεν ήταν εχθές στην εκδήλωση !μήπως γιατί δεν πήραν την κόρη της για την διδασκαλία παιδικού χορευτικού????Αρα λοιπόν όλα για κάποιο λόγο γίνονται...λίγα βλέπουμε πολλά καταλαβαίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΗΜΟΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ-ΕΣ, ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΕ ΜΕ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΣΟΜΠΟΛΙΑ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΝ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ.
      ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΟΚΟΠΗ

      Διαγραφή
    2. Μήπως η πρώην πρόεδρος δεν παρευρέθηκε λόγω του ότι βρισκόταν στην Κοζάνη και Οχι στην Αριδαία,λέω μήπως;! αλλά βέβαια ο κόσμος μιλάει όταν δεν γνωρίζει και είναι πιο εύκολο να δημιουργήσει ίντριγκες άνευ λόγου! καλό είναι πριν κατηγορήσετε ένα άτομο να έχετε γνώση για το τι πραγματικά συμβαίνει και οχι να πλάθετε ιστορίες!!! Καλή δύναμη στο νέο ΔΣ και προσοχή στους ΄΄καλοθελητές΄΄!

      Διαγραφή
  13. Πολλές ευχές στο νέο ΔΣ της Εστίας. Καλή ξεκούραση σ' αυτούς που έφυγαν και καλό κουράγιο στους καινούριους που ανέλαβαν. Με λένε Καμπάνταη Αναστάσιο και είμαι ο χοροδιδάσκαλος που είχε αναλάβει αυτόν τον σύλλογο πριν τρία περίπου χρόνια. Αρχικά, θα ήθελα να πω πως πρέπει όλοι να προχωράμε ενωμένοι και με αίσθημα συμφιλίωσης. Δευτερευόντως, ότι είναι πολύ κρίμα να γράφονται διάφορα για τον οποιοδήποτε. Τρίτον και τελευταίο, όταν γράφεται για κάποιους να το κάνετε επώνυμα. Τί φοβάστε, μην σας μαλώσουν; Για τις αλληλοκατηγορίες υπάρχουν και οι συγκεντρώσεις των ΔΣ όπου ο καθένας μπορεί να πει την γνώμη του. Επαναλαμβάνω, ΕΠΩΝΥΜΑ. Καλή συνέχεια σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)