Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Θα πάθει τίποτα από την πολύ ετοιμότητα η ΝΟΔΕ Πέλλας






Δεν αναφέρει το όνομα του Προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας, Δημήτρη Ανδρίκου. Αγνοεί παντελώς την παρουσία της Αντιπροέδρου του Συλλόγου Άννας Βαμβάκη ,η οποία ήταν και υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας


Μάλλον με μεγάλη προχειρότητα έγινε η επίσκεψη του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Π.Ε. Πέλλας. Για την επίσκεψη στην Αριδαία ,δεν αναφέρεται το όνομα του προέδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας Δημήτρη Ανδρίκου. Δεν γίνεται όμως λόγος και για την Αντιπτρόεδρο του Συλλόγου Άννα Βαμβάκη , η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας. Εικάζεται ότι η παράλειψή της δεν ήταν τυχαία. Οι κοινωνικές της δράσεις και οι αγώνες της στον τομέα της εκπαίδευσης, ενοχλούν όπως φαίνεται ακόμα ορισμένους «φιλόδοξους» του κόμματος στη περιοχή. 
Για αυτό προφανώς δεν την κάλεσαν και για την αναμνηστική φωτογραφία .Αντίθετα γίνεται αναφορά στην προσφάτως υποψήφια βουλευτή Γέση Πασχαλίδου, η οποία όμως και αυτή , σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες , ενημερώθηκε τελευταία στιγμή για την επίσκεψη. Να σημειωθεί ότι το κλιμάκιο δεν ακολούθησες ο βουλευτής Γ. Καρασμάνης, ο οποίος έκανε ουσιαστική δουλειά , προτιμώντας να βγει στον κόσμο.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ν.Ε. ΤΗΣ Ν.Δ.
Σε Εκλογική ετοιμότητα η ΝΟΔΕ Πέλλας
Περιοδεία ενόψει των εθνικών εκλογών του Σεπτέμβρη σε όλους του Δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας πραγματοποίησε κλιμάκιο της ΝΟΔΕ Πέλλας με επικεφαλής τον πρ. Υπουργό Μακεδονίας Θράκης και Βουλευτή της Β’ Θεσσαλονίκης Θεόδωρο Καράογλου και τον Βουλευτή Γρεβενών και αν. Γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ Τιμολέων Κοψαχείλη.
Από την ΝΟΔΕ Πέλλας την περιοδεία ακολούθησαν ο Πρόεδρος της Αθανάσιος Γίδαρης, ο Πρόεδρος της ΔημΤΟ Πέλλας και Γραμματέας ΝΟΔΕ Πέλλας Νικόλαος Θωμαΐδης, ο νέος Τομεάρχης Πέλλας της ΝΔ Γιάννης Ντελής και ο Γραμματέας της ΔημΤΟ Πέλλας Μηνάς Παρανός. Παρόντες επίσης ήταν και οι πρ. Βουλευτές και εκ νέου υποψήφιοι, Διονύσης Σταμενίτης και Ιορδάνης Τζαμτζής.
Το κλιμάκιο της ΝΔ επισκέφθηκε τα Δημαρχεία όλων των Δήμων και πραγματοποίησε επαφές με τους Δημάρχους Πέλλας Γρηγόριο Στάμκο, Δήμαρχο Έδεσσας Δημήτρη Γιάννου, Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου και τον Πρόεδρο Δημ. Συμβουλίου Αλμωπίας Σίμο Σωτηριάδη. Συνάντηση επίσης πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρο Θεοδωρίδη.
Στην Πέλλα οι επικεφαλής του κλιμακίου είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο και τα μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Γιαννιτσών στα γραφεία του, εκεί τα στελέχη του Α.Σ. ενημέρωσαν τα στελέχη της ΝΔ για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Αγροτικός πληθυσμός της περιοχής αλλά και σοβαρά θέματα που απασχολούν τον Συνεταιρισμό και πρέπει άμεσα να επιλυθούν. Οι κύριοι Καράογλου και Κοψαχείλης άκουσαν με προσοχή όλα τα θέματα που έπεσαν στο τραπέζι και τόνισαν την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει διαχρονικά η ΝΔ τα Αγροτικά ζητήματα και διαβεβαίωσαν όλους ότι η ΝΔ ως κυβέρνηση έχει λύση για να μην εφαρμοστούν τα καταστροφικά σχέδια του ΣΥΡΙΖΑ για τον Αγροτικό πληθυσμό.
Στην Αριδαία παρουσία της υποψ. Βουλευτού και Προέδρου της ΔημΤΟ Αλμωπίας, Γέσθης Πασχαλίδου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με πολλούς Δημοτικούς συμβούλους αλλά και με τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου, Ξενοφών Τσέμπη, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων Πέλλας και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Αριδαίας, Στράτο Κοτσίδη.
Στην Έδεσσα έγινε σύσκεψη στο Επιμελητήριο Πέλλας παρουσία του Προέδρου Ιορδάνη Τσώτσου και άλλων μελών του Δ.Σ. όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν όλα τα Επιμελητήρια της Ελλάδας και του Επιχειρηματικού κόσμου που περνάει δύσκολες ώρες.
Στις 8:00 μμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Έδεσσας παρουσία των Μελών της ΝΟΔΕ Πέλλας, του Βουλευτή Πέλλας Γιώργου Καρασμάνη, των πρώην και εκ νέου υποψηφίων Βουλευτών, Διονύση Σταμενίτη και Ιορδάνη Τζαμτζή, της υποψ. Βουλευτού Γέσθης Πασχαλίδου και πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση για Οργανωτικά θέματα σε σχέση με την Εκλογική διαδικασία.
Στην συνέχεια ο πρ. Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Θεόδωρος Καράογλου επισκέφθηκε την 2η Γεωργική- Βιοτεχνική Έκθεση "Pella Agro στην Κρύα Βρύση όπου τον υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος  και τον ξενάγησε στον Εκθεσιακό χώρο.
Η ΝΟΔΕ Πέλλας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα για τις Εκλογές τις 20ης Σεπτέμβρη και θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να απαλλαχθεί η Πέλλα και η Ελλάδα από την, ευτυχώς ολιγόμηνη αλλά άκρως επιζήμια Αριστερή παρένθεση.

Ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ Πέλλας                                        ο Γραμματέας ΝΟΔΕ Πέλλας
       Αθανάσιος Γίδαρης                                                                   Νικόλαος Θωμαΐδης

7 σχόλια:

  1. ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΣΚΑΛΙΤΣΑ ;; ΠΟΤΕ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΝΔ ;;;
    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΣΑΜΑΝΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
    ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΔΕΚΑ ΣΕΙΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ τότε, αν είναι έτσι, τί ζόρι τραβάς και μπαίνεις στον....κόπο να σχολιάσεις ένα άρθρο κάποιου που δεν....έχουν σημασία αυτά που γράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το 3 δημοτικό εν δράση!!!!πω πω τι ρεζιλια είναι αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Σαμάνδη τρελάθηκες; Με τη Βαμβάκη ρε; Με τη Βαμβάκη; Με την αριβίστρια; Με αυτή που μπαζώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ το 2012;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Βαμβάκη είναι αγωνίστρια ρε γλύφτες. Σας ανέστησε ο Τσίπρας και αρχίσατε το γλύψιμο στους Σταμενίτηδες. Τίποτα δεν μάθατε από το στραπάτσο του Ιανουαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. να αλλαξει καλσον η Βαμβακη που περασε και δεν ακουμπησε και δεν με νοιαζουν οι σταμενητιδες αλλα κομη κι αυτοι πιο πολλα προσεφεραν στην Αλμωπια απο την δασκαλιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)