Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

Συλλήψεις για Κλοπή, Κατοχή Κροτίδων και Διάθεση Προϊόντων Εγκλήματος στα Γιαννιτσά




  

Συνελήφθησαν χθες (23-09-2015) τα ξημερώματα στα Γιαννιτσά Πέλλας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Γιαννιτσών ένας 19χρονος υπήκοος Γεωργίας, 2 ημεδαπές ηλικίας 21 και 24
ετών και ένας 22χρονος ημεδαπός, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της   κλοπής, της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και της κατοχής κροτίδων. Ειδικότερα νωρίτερα την ίδια μέρα οι δύο άντρες διέρρηξαν στην ίδια περιοχή κατάστημα καφενείο ιδιοκτησίας 45χρονου και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, τον οποίο και μεταπούλησαν στην 24χρονη έναντι χρηματικού ποσού. Ακολούθως το πρωί της ίδιας μέρας ο 19χρονος διέρρηξε κατάστημα ιδιοκτησίας 39χρονου και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 120 ευρώ περίπου. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία της 21χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19 κροτίδες που κατείχε από κοινού με τον 19χρονο. Επιπλέον στην κατοχή του 19χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ ως προερχόμενο από κλοπές.

   Συνελήφθη χθες (23-09-2015) το βράδυ σε περιοχή της Πέλλας από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας της Πέλλας, 40χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσαν 2 καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης 11 μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ για το αδίκημα της απείθειας και της παράβασης της νομοθεσίας περί επιταγών (ακάλυπτες επιταγές).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)