Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Μακεδονικός Εδ. –Άγρας 2-0



 
Με καλή εμφάνιση και νίκη ξεκίνησε το πρωτάθλημα ο Μακεδονικός Έδεσσας απέναντι στον Άγρα.
Την Κυριακή στο γήπεδο του Κλεισοχωρίου ο Μακεδονικός με τους δύο πλάγιους μπακ να σκοράρουν πήρε την νίκη και τους 3 βαθμούς κόντρα στον αξιόμαχο Άγρα.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δίνουν έμφαση στην άμυνα και παρά την γενική υπεροχή του Μακεδονικού δεν δημιουργήθηκαν αξιόλογες φάσεις, πέρα από μια ωραία συνδυασμένη προσπάθεια των γηπεδούχων που κατέληξε άουτ από τον Παπαδόπουλο, με το σκορ να μένει στο 0-0. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μακεδονικός Έδεσσας κυριάρχησε στο γήπεδο φτιάχνοντας ευκαιρίες και στο 80' κατάφερε να προηγηθεί με διαγώνια σέντρα-σουτ του Πέτκου και λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα. Το 2-0 έγινε από τον Καραγιάννη στο 89' όταν ο Τζηκόπουλος πήρε την μπάλα από πλάγια βρήκε τον αριστερό μπακ του Μακεδονικού στην περιοχή και αυτός με όμορφο πλασέ έκλεισε το σκορ.
Μακεδονικός Έδεσσας (Πατετσίνης Αθ.): Γιόντης, Καραγιάννης, Σουλιώτης, Κιουρτζίδης Ν., Κετσιτζίδης, Καλογιάννης, Γάτσης (65' Κιουρτζίδης Β.), Πέτκος, Γέργης (83' Ζαχαριάδης), Παπαδόπουλος (63' Προμογιάννης Δ.), Τζηκόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)