Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ



 

Ωμές απειλές κατά εργαζομένων


ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ
 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ



ΣΕ «ΒΕΝΤΕΤΑ» εξελίσσεται πλέον , όπως φαίνεται, το θέμα της μετακίνησης υπαλλήλων  κοινωνικών  δομών του Δήμου Αλμωπίας από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία. Σύμφωνα με ασφαλείς δημοσιογραφικές πηγές  υπάλληλοι δέχονται απειλές να μην υπογράψουν κείμενο διαμαρτυρίας για την μετακίνηση ή να παρευρεθούν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας τη Πέμπτη . Ενδεικτικό του κλίματος είναι το επεισόδιο που δημιουργήθηκε στα γραφεία της ΔΗΚΕΑ στο παλιό Δημαρχείο μεταξύ του προέδρου και εργαζόμενης. Οι φωνές  ακούγονταν μέχρι την  βόρεια είσοδο της Αριδαίας. Σύμφωνα με αυτήκοους μάρτυρες ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΑ, απείλησε εργαζόμενη στο πρόγραμμα κοινωνικών δομών του Δήμου , να το σκεφθεί πολύ καλά να παρευρεθεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και να εκθέσει δημόσια τις όποιες αντιρρήσεις, διότι  θα έχει να κάνει μαζί του και μαζί με όλο τον  υπόλοιπο συνδυασμό τους.

17 σχόλια:

  1. Οι φασίστες δεν αλλάζουν ποτέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ για τους εργαζομενους που πηγεναν οτι ωρα στη δουλεια τους και σχολουσαν οποτε ηθελαν ...........Ο δημαρχος και ο Γεωργιου εδωσε ηλεκτρονικες κατρες στους εργαζομενους για να βλεπουν τη ωρα παει ο καθε εργαζομενος στη δουλεια και αυτο δεν αρεσε σε αυτους ιδικα που πηγαν απο τον εξαπλατανο στην αριδαια .Δηλαδη δημοκρατια για τους εργαζομενους ειναι να παει ο καθενας οτι ωρα θελει και να σχολαει οποτε θελει.......Μπραβο στο δημαρχο και στον Γεωργιου. Αν δεν αρεση σε καπιους το ωραριο να πανε στο σπιτη τους.τοσα χρονια ειχαν κανει ασυλο το δημο και ιδικα αυτοι που ηταν στο εξαπλατανο, ο καθε εργαζομενος ειχε δικο του ωραριο..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλε ο νόμος Κυριάκου Μητσοτάκη έβαλε τις καρτες σε όλο το δημόσιο.

      Διαγραφή
    2. Τσιπακια τους βάλανε, εεε!

      Διαγραφή
    3. Ρε μάθε τουλάχιστον ορθογραφία κ μετά γράψε σχόλιο.βλάκα.

      Διαγραφή
  3. το βοηθεια στο σπιτι δεν ανηκει στο Δήμο.Δεν ειναι δημοτικοί υπάλληλοι.όσο για τις συμπεριφορές, πρέπει εκατερωθεν καλύτερο επίπεδο.Πάντως κάποιοι αιρετοι ξεχνάνε ότι ειναι περαστικοί απ το Δήμο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΗ ΩΡΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΩΡΑ ΣΧΟΛΑΕΙ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ Η ΦΩΝΕΣ ΚΙΟΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βρε γεωργιου ασε τα παιδια να κοιμουνται ως τις 9 το πρωι μη τα λες να ερχονται στης 7 στη δουλεια τους χαλας τον υπνο .Τοσα χρονια αλλιος ειχαν μαθει.Αστους να κανουν οτι θελει ο καθενας μην εισαι τοσο κακος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κάθε υπάλληλος διαλέγει ωράριο γίδια. 8ωρο από τις 7-3 έως τις 9-5. Σκάστε πάλι από την ζήλια σας που δεν διοριστήκατε. Και την ηλεκτρονική κάρτα την έβαλε νόμος του Μητσοτάκη από το 2ο μνημόνιο. Για μερικές εξαιρέσεις που παντού υπάρχουν μην τους βάζετε όλους στο ίδιο σακί.

      Διαγραφή
    2. γιδι 9-14 το 8ωρο για καποιους ειναι απο τις 9 το πρωι μεχρι της 11 το πρωι και τι πεμτη ειναι αργια για καπιους.Μπορεις να πας μια βολτα ως το Εξαπλατανο και να δεις

      Διαγραφή
  6. Προβατα ποιος μιλησε για ωραριο,προβατα μιλαμε για πρωην δημο εξαπλατανου,προβατα μιλαμε για τεραστια υποβαθμιση,προβατα μιλαμε για στιβαξη υπαλληλων σενα χωρο 3*2,προβατα μιλαμε για πληρη απαξιωση των εργαζομενων!κας μας πουν ο δημαρχος κ οι φιλοι του,τι ωρα πανε στο γυμναστηριο το πρωι...εσυ π μιλας για ωραριο!δεν θα περασει ο φασισμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ντροπησου γεωργιου να μιλας ετσι σε εργαζομενη ,στη δημοκρατια υπαρχει διαλογος με επιχειρηματα ,αν δεν τον μπορεις πανε σπιτισου.και κατι ακομα μην τα βαζεις με γυναικες γιατι ξερεις τι θα παθεις...................υπαρχουν και οικογενειες από πισω προσεχε καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Γεωργίου εκφράζει το Δήμαρχο που δεν θέλει να γίνει ο κακός και βάζει το πιτσιρικά να βγάλει το φίδι απ την τρυπα !!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  8. ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΗ ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Κ ΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Κ ΤΟΤΕ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΜΕΧΡΙ Κ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Κ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Κ 12ΩΡΑ.ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ Κ ΣΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μητσο χωρις τα λεφτα του πεθερου σου τι θα ήσου αγόρι μου? άιντε σοβαρευτειτε λίγο γιατι σαν πολύ σας ανεχτήκαμε.

      Διαγραφή
  9. ο Γεωργίου έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του? γνωρίζει κανείς? κάποιος μου είπε οτι γεννήθηκε αφεντικό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Γεωργίου έτσι έμαθε να φέρεται! ! Όσο πιο σκληρός είσαι....... έχεις περισσότερες πιθανότητες να γίνεις αρχηγός!! Κούνια που σε κούναγε φασιστόμουτρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)