Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΟΜΩΝ ΤΟΥ "ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ"



Αποτέλεσμα εικόνας για ΑλλαΖουμε την Αλμωπία
Οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ΑΛΜΩΠΙΑΣ, «ΑλλάΖουμε την Αλμωπία», Ασβεστόπουλος Δημήτριος και Αμπάρη Γεωργία,  αναφέρουμε ότι ήμαστε αντίθετοι με την απόφαση του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.  Αλμωπίας σχετικά  με τη μετεγκατάσταση δομών του προγράμματος βοήθεια στο σπίτι, από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία.
Την αντίθεσή μας εκφράσαμε: α) στη
συνεδρίαση  του Δ.Σ. της ΔΗ.Κ.Ε.Α. στην οποία συμμετέχει η κ. Αμπάρη  Γεωργία καταψηφίζοντας την πρόταση,  β) στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία αντιταχθήκαμε στην αποξήλωση των υπηρεσιών από τον Εξαπλάτανο και γ) με την παρέμβασή μας στον Δήμαρχο την ημέρα υλοποίησης της απόφασης.
Άποψή μας ήταν και παραμένει ότι είναι μέγιστο λάθος η απομάκρυνση κάθε δομής από οποιοδήποτε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου. Ακόμα περισσότερο αυτό δεν πρέπει να γίνει στην έδρα του πρώην Δήμου Εξαπλατάνου, όπου δίνει τη δυνατότητα ο νομοθέτης να υπάρχει Αντιδημαρχία με αυξημένες αρμοδιότητες.
Δυστυχώς όμως, η σημερινή δημοτική αρχή καθώς και η προηγούμενη, εκμηδενίζει την Αντιδημαρχία απαξιώνοντάς την με την έλλειψη ουσιαστικής υποστήριξης.
Ελπίζουμε ο Δήμος να έχει παρουσία για μια ισσόροπη  ανάπτυξη, με έργα και υπηρεσίες σε κάθε γωνιά του και σε όλο το γεωγραφικό χώρο ευθύνης του.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι:
Ασβεστόπουλος Δημήτριος
Αμπάρη Γεωργία

4 σχόλια:

  1. ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΣΑΦΕΙΕΣ, ΦΩΤΟΠΑΡΟΥΣΙΕΣ, ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΕΟΙ ΜΕ ΣΠΟΥΔΕΣ .ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕς ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΓΕΡΝΑΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.
    ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΧΑΪΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυρία Αμπάρη έχεις προσωπική άποψη ή ταυτίζεσαι χωρίς επιχειρήματα? ο Ασβεστόπουλος δικαιολογημένα ,εσύ γιατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κροκοδείλια δάκρυα για δομές και υπηρεσίες και απομάκρυνσή τους από τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.
    Η υπηρεσία που γίνεται τόσος λόγος στεγαζόταν στον Εξαπλάτανο και θέλουν να την μεταφέρουν στην Αριδαία.
    Ερώτησεις: πήγαινε κανένας πολίτης να εξυπηρετηθεί εκεί επί τόπου στα γραφεία στο βοήθεια στο σπίτι; Η υπηρεσία αυτή, δηλαδή οι υπάλληλοί της δεν πάνε επι τόπου στους πολίτες που θέλουν βοήθεια, στους άρρωστους, στους ηλικιωμένους κλπ; Εχει καμία σημασία που θα στεγάζεται εφόσον δεν πάει κανένας πολίτης εκεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)