Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Γκολ και θέαμα στον Εξαπλάτανο



 



Δίκαιη νίκη –πρόκριση της Δόξας Εξαπλατάνου


ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ οι φίλαθλοι που επέλεξαν να δουν το παιχνίδι της Δόξας Εξαπλατάνου με τους Προμάχους για το κύπελλο. Εκτός από τα πέντε γκολ είδαν αρκετές ευκαιρίες , αλλά και δυο ομάδες να συνδυάζουν το δυνατό με το τεχνικό ποδόσφαιρο.
Οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο διάστημα ήταν καλύτεροι  και το τελικό αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο.
Στο 10΄ έγινε μια φάση που θα μπορούσε να αλλάξει όλη την εξέλιξη του αγώνα. Παίκτης των γηπεδούχων , έκλεψε με παράβαση του κανονισμού τη μπάλα από τον τερματοφύλακα των Προμάχων στη μικρή περιοχή με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας στη συνέχεια να υποπέσει σε πέναλτι. Αρχικά  ο διαιτητής Ατζαμιδάκης , που ήταν αρκετά μακριά από την φάση ,έδειξε την άσπρη βούλα και ετοιμάστηκε να αποβάλλει τον τερματοφύλακα των Προμάχων . Συμβουλεύτηκε όμως τον βοηθό Δεμερτζή , ο οποίος παρακολουθούσε τη φάση και την ξεδιάλυνε στον διαιτητή που έδειξε κίτρινη κάρτα στον παίκτη του Εξαπλατάνου και στον τερματοφύλακα των φιλοξενούνων για διαμαρτυρία.
Λίγο αργότερα ο Βακιάνης διείσδυσε στη περιοχή των Προμάχων , αλλά αντί να πλασσάρει , προτίμησε να σουτάρει δυνατά στέλνοντας την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι . Στο 25΄ο Γ. Νάνος δεν συγχώρεσε το λάθος της αντίπαλης άμυνας και εκτέλεσε τον Δημτριάδη κάνοντας το 0-1.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και άρχισαν να γίνονται επικίνδυνοι. Δεν μπορούσαν να φτάσουν όμως στο γκολ . Στο 40΄μετά από οργανωμένη επίθεση και σε σύγχυση στιν αντίπαλη άμυνα , ο Λευτέρης Θωμάς ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 60΄ο Εξαπλάτανος κέρδισε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε ο Βακιάνης και έκανε το 2-1. Πίεσε και άλλο με αιχμή του δόρατος τον Βακιάνη, που έχασε αρκετές ευκαιρίες ,καθώς ο αντίπαλος τερματοφύλακας ήταν σε ετοιμότητα.
Στη συνέχεια οι Προμαχιώτες πίεσαν και κατάφεραν στο 80΄να ισοφαρίσουν.
Ο Δ. Σέλκος έφυγε γρήγορα σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου , μπήκε στη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε υποδειγματικά κάνοντας το 2-2.
Στο 88΄ο Παρτσανάκης που είχε περάσει σαν αλλαγή με ψηλοκρεμαστό σουτ από το κέντρο του γηπέδου, βλέποντας αρκετά έξω από την εστία του τον τερματοφύλακατων Προμάχων έκανε το τελικό 3-2.

Διαιτησία  Ατζαμιδάκης (Δεμερτζής –Δέλλιος ) πολύ καλή 




ΔΟΞΑ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ

Δημητριάδης, Λ. Θωμάς, Γ. Θωμάς, Γιανούλτσης, Κουντουράς, Ε. Τσόρμπας, Ιωαννίδης(Παρτσανάκης), Ουζούνης, Β. Τσόρμπας, Λεμονάκης, Βακιάνης.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Τσαμαρδός.

ΑΣ ΠΡΟΜΑΧΟΙ

Χ. Σέλκος, Ιλ. Μούγιος, Παπαδόπουλος, Ιωάννου(Δ. Νάνος), Δ. Σέλκος, Γ. Σέλκος, Ν. Νάνος, Τρίψης(Άτζος), Αμπάρης, Προίκος(Μεσκίνης), Γ. Νάνος.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Σαμαράς.  






 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)