Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Πρώτη ισοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας



 Η ψήφος του προέδρου του  Δημοτικού Συμβουλίου Σίμου Σωτηριάδη που μέτρησε διπλή , έσωσε τουλάχιστον τα προσχήματα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αλμωπίας το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Δημοτικός Σύμβουλος της παράταξης του Δημάρχου Χρήστος Χουρσόγλου , πρότεινε να τεθεί στο δημοτικό συμβούλιο ως έκτακτο θέμα η ακύρωση ή όχι της απόφασης της ΔΗΚΕΑ για την μεταφορά γραφείων από τον Εξαπλάτανο στην Αριδαία.
Η πρόταση πήρε 13 ψήφους υπέρ και 13 κατά. Προσμέτρησε όμως διπλή η ψήφος του προέδρου και έτσι δεν πέρασε το έκτακτο θέμα  να συζητηθεί στο δημοτικό Συμβούλιο. Υπερ της πρότασης του Χ. Χουρσόγλου , ψήφησε ο ίδιος , η Μαρτίνα Ζιάκα και σύσσωμη η αντιπολίτευση . Από την παράταξη του δημάρχου , σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές απουσίαζε ο δημ σύμβουλος Απόστολος Ουργαντζόγλου, μάλλον επιλεκτικά , διότι εάν ήταν παρών φέρεται ότι θα ταυτιζότανε με την άποψη της πρότασης του Χ. Χουρσόγλου.
Διατυπώθηκαν ενστάσεις για το αν θα έπρεπε να ψηφίσει και ο πρόεδρος του τοπικου συμβουλίου Εξαπλατάνου. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. επικαλούμενος τον κανονισμό είπε ότι κάτι θα μπορούσε να γίνει μόνο σε περίπτωση ποτ το θέμα έμπαινε  το θέμα  στο δημοτικό συμβούλιο.
 Πρόεδρος πάντως της Τ.Κ. Εξαπλατάνου δήλωσε άγνοια για την μεταφορά των δομών  και εξέφρασε την αντίθεσή του . 

Περισσότερα αύρι και από το ΡΑΔΙΟ ΑΛΜΩΠΙΑ 97,1

6 σχόλια:

  1. Η πρωτη ητα του δημαρχου λογο συμπεριφορας του ανιψιου γεωργιου. δημαρχε το πρωτο καμπανακι χτυπησε αλλαξε συμπεριφορα , οι εργαζόμενοι του εξαπλατανου εχουν δικαιο ξυπνα ολοι οι εργαζόμενοι του δημου είναι κατασου ,σε λιγο καιρο θα εισαι δήμαρχος γλαστρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΑΧΤΙΛΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟ.ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΡΑΡΙΟ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ .ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ αντιπολίτευση ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΛΗΡΩΝΌΝΤΟΥΣΑΝ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΕΧΕΙ ΩΡΑΡΙΟ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ...Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΟ ΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ .ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΘΕΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για να διοικησεις θέλει τέχνη, τρόπο, διορατικότητα, κατανόηση του τόπου που διοικείς.
    Τελικά κάποιοι έχουν άγνοια κινδύνου.Αμάσητοι κι ότι γίνει.Δεν ειναι έτσι ρε παιδιά.Σας περιμένουν στις γωνίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΔΗ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΠΟΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΕΛΕΓΕ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ - ΑΚΟΥΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΛΛΑΖΩΝΕΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΟΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΙΑΔΗ, ΣΑΒΒΙΔΗ, ΤΣΙΜΣΤΙΡΙΔΗ, ΔΟΝΤΣΟ, ΟΥΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ( ΑΑ ΕΛΛΕΙΠΕ), ΑΒΡΑΜΙΚΑ, ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ,, ΔΗΜΑΡΧΟ ,, ΑΝ Η ΣΕΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ Π[ΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΩΝ ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΤΕ (ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) == ΠΡΟΣ ΟΥΡΓΑΝΤΟΛΟΥ= ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΕΛΛΕΙΠΕΣ, ΘΑ ΕΣΩΝΕΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΚΥΡΩΝΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΗΨΙΟ ΤΟΥΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12:47 μάθε κ λίγη ορθογραφία δεν βλάπτει, είσαι κ πρόεδρος... ντροπή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευτυχως σε πειραξε η ορθογραφια για το περιεχομενο μαλλον συμφωνεις και δεν ειμαι προεδρος ειμαι ενας σεμνος και απλος αγανακτησμενος , απογοητευμενος ψυφοφορος σας

      Διαγραφή

(3)