Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2015

Συνάντηση εργασίας της Υφυπουργού Βιομηχανίας Θ. Τζάκρη με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Α.Ε.






Η Υφυπουργός Βιομηχανίας κ. Θεοδώρα Τζάκρη είχε  τη Παρασκευή 30/10/2015 συνάντηση εργασίας με τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΤΑΔ Α.Ε. κ. Γιώργο Τερζάκη
με αντικείμενο την βέλτιστη αξιοποίηση των εγκαταστάσεων της περιοχής του όρους Καϊμακτσαλάν.
Η κ. Υφυπουργός τόνισε στον κ. Τερζάκη την σημασία του σχεδιασμού δράσεων που αφορούν στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, με επενδύσεις που θα αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής. Συγκεκριμένα η κ. Τζάκρη πρότεινε δράσεις θερινής περιόδου, καθώς και την δημιουργία υποστηριχτικών δομών, όπως χάραξη ποδηλατικών διαδρομών και υποδομές για αλεξίπτωτο πλαγιάς, ώστε το τουριστικό προϊόν της ευρύτερης περιοχής να απευθύνεται και σε θερινούς εκδρομείς.
Από την πλευρά του ο κ. Τερζάκης δεσμεύτηκε προς την Υφυπουργό ότι η αξιοποίηση του όρους Καϊμακτσαλάν και των τουριστικών του υποδομών βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα αξιοποίησης της ΕΤΑΔ. Επιπλέον, επεσήμανε πως βρίσκεται σε εξέλιξη διαγωνισμός για την λειτουργία των καταστημάτων εστίασης και των πιστών, και προβλέπεται στο αμέσως προσεχές διάστημα, εντός της φετινής περιόδου, η δημιουργία μιας νέας εκπαιδευτικής πίστας. Τέλος, αποδέχτηκε την πρόσκληση της κ. Τζάκρη να επισκεφτεί την περιοχή στα μέσα Νοεμβρίου, ώστε να σχεδιαστεί από κοινού το νέο τουριστικό, αναπτυξιακό όραμα της περιοχής.
    Η Υφυπουργός ευχαρίστησε τον κ. Τερζάκη για την εποικοδομητική συνεργασία τους και δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός στο έργο της περαιτέρω αξιοποίησης των τουριστικών υποδομών του Καϊκματσαλάν και της τουριστικής ανάπτυξης της ευρύτερης περιοχής.-

1 σχόλιο:

  1. Κυρία Τζάκρη με φληναφήματα δεν λύνονται τα προβλήματα, ούτε με αλεξίπτωτα της πλαγιάς και ποδηλατοδρόμους. Χρειάζεται σοβαρό στρατηγικό επενδυτή. Να γίνουν όλες εκείνες οι επενδύσεις που έχουν κάνει οι βόρειοι γείτονές μας. Γιατί εμείς είμαστε σαν τον Γιάννη που έχει καΐκι. Θα πρέπει να αποβάλλουμε το κόμπλεξ ότι ξεπουλάμε . θα πρέπει το ΤΑΙΠΕΔ να προβεί σε γενναίες αποφάσεις. Τι να κάνουμε θα το πιείτε και αυτό το πικρό ποτήρι και κοιτάξτε να πάρετε αρμοδιότητες . Δεν αρμόζει σε έναν υπουργό να τρέχει από πανηγύρι σε πανηγύρι. Αυτό επιτάσσει το καλό του νομού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

(3)