Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΔΟΞΑ ΜΕΛΙΣΣΙΟΥ-ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ 1-0



    Στο ντέρμπυ της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας Πέλλας, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 250 και πλέον φιλάθλων
που το παρακολούθησαν, η τοπική ΔΟΞΑ αποδίδοντας πολύ ωραλιο ποδόσφαιρο στο α΄ ημίχρονο, επιβλήθηκε του μέχρι χθες συνιδιοκτήτη της 1ης θέσης Μ. Αλεξάνδρου ΑΡΣΕΝΙΟΥ με σκορ 1-0 και φιγουράρει μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Α΄ κατηγορίας.
  Οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έχοντας την εδαφική υπεροχή, αλλά και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίωρο έκαναν 12 τελικές, έχασαν 6 εκπληκτικές ευκαιρίες, με τους Ρομάντση, Χαρμάνα και Ζέκο. Στο διάστημα αυτό κέρδισαν 15 κόρνερ, σε αντίθεση με τον αντίπαλο τους που δεν κέρδισε κανένα. Τελικά η συνεχής υπεροχή των γηπεδούχων καρποφόρησε στο 31΄ με πλασέ του Χαρμάνα, που έγραψε το 1-0. Και στη συνέχεια οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση, αλλά η υπεροχή τους δεν απέφερε άλλο γκολ.
  Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν 2-3 ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τλερματά τους με τους Ραμπούση, Ζέκο και Ρομάμτση. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά ο τρόπος που πραγματοποιούσαν τις επιθέσεις, με σέντρες που έψαχναν το κεφάλι του Γκότση, ήταν άκαρπες και εύκολη λεία για τη δυνατή αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Τελικά την πιο σημαντική, αλλά και μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι ήταν στο 86΄ , όταν σε ανατροπή του Πολατίδη ο διαιτητής Θεολόγου, ορθά, καταλόγισε το πέναλτι. Την εκτέλεση ανάλλαβε ο Γάτσος, αλλά ο εκπληκτικός και μόλις 15 χρονών, των γηπεδούχων, απέκρουσε το πέναλτυ, διατηρώντας το 1-0., που ήταμν και το τελικό σκορ.
  Από τη ΔΟΞΑ κορυφαίοι ήσαν οι Δομκτσούδης, Βερβελές, Φάβας, Χαρμάνας, Ζέκο και Ραμπούσης, ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Ιγνατιάδης και Γάτσος.
Η διαιτησία του κ. Θεολόγου και των βοηθών του ήταν εξαιρετική.
 Σύνθεσηνικητών:(Σ.Ντιμτσούδης),Δομκτσούδης,Χατζηδάκης, Ραμπούσης,Φωστηρόπουλος, Κέρτος, Σωτηριάδη (Σέλγκου)ς,Ζέκο, Χαρμάνας (Βιάνας), Ρομάντσης (Δούμος).

Β.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)