Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015

Κύπελλο ερασιτεχνών: Εθνικός Γ. - Πέλλα (1-1)1-1(1-1παράταση, 5-4 πέναλτι).



 

Η Πέλλα  αν και ήταν καλύτερη στα 120' λεπτά της αναμέτρησης έφυγε αποκλεισμένη από την Νέα Τραπεζούντα. Αιτία δεν είναι άλλη από την «κατάρα» των πέναλτι που κατατρέχει την Πέλλα στο θεσμό του κυπέλλου και που τις έχουν στερήσει δύο τρόπαια σε ισάριθμους τελικούς.Μπορείτε να δείτε και όλη τη διαδικασία των πέναλτι.

. Είχε τις κλασικές ευκαιρίες με τους Κούμπου, Καμπούρη και Ίμπα(κεφαλιά στο δοκάρι), ενώ αν οι ποδοσφαιριστές της ήταν πιο προσεκτικοί στην τελική πάσα, θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλαπλάσιες καλές προϋποθέσεις να απειλήσει περισσότερες φορές. Και οι γηπεδούχοι είχαν τις καλές στιγμές τους, όμως οι φάσεις που δημιούργησαν όπως και το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν, προήλθαν από συγκυριακές καταστάσεις και όχι από σοβαρές και σωστά αναπτυγμένες επιθέσεις.
Σε αντίθεση με την Πέλλα που κυρίως στο 90λεπτο δημιουργικά ήταν πολύ καλύτερη και οι φάσεις της έβγαιναν από καλά οργανωμένες επιθέσεις. Η παράταση δεν είχε συγκινήσεις και ο χρόνος μάλλον κυλούσε υπέρ των γηπεδούχων, που ήταν αναγκασμένοι να παίζουν με παίκτη λιγότερο λόγω τραυματισμού από το 80' περίπου, κι ενώ είχαν πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές. Έτσι το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι και νικητής αναδείχθηκε ο ψυχραιμότερος και τυχερότερος.
Τα γκολ πέτυχαν ο Τερζής στο 35' για τους γηπεδούχους(υποψία φάουλ σε αμυντικό της Πέλλας) και ο Μπουράκης για την Πέλλα στο 45'.
Καλή η διαιτητική τριπλέτα σε γενικές γραμμές, χωρίς τα μεγάλη λάθη.

Η διαδικασία των πέναλτι

    Μπουράκης (Πέλλα) 0 - 1
    Καρακάσογλου (Εθνικός Γ.) 1 - 1
    Κούμπους (Πέλλα) απόκρουση Αναστασιάδη
    Κιλίκης (ΕΘνικός Γ.) 2 - 1
    Καμπούρης (Πέλλα) 2 - 2
    Τοπαλίδης (Εθνικός Γ.) απόκρουση Βελκόπουλου
    Ίμπας (Πέλλα) 2 - 3
    Σαββάκης (Εθνικός Γ.) 3 - 3
    Ριζόπουλος (Πέλλα) απόκρουση Αναστασιάδη
    Γκουγκουλούδης (Εθνικός Γ.) 4 - 3

Η σύνθεση: Βελκόπουλος, Σταυρακάκης, Ίμπας, Σιαμαντάς, Παναγιωτέλης, Ριζόπουλος, Καμπούρης, Μπουράκης, Παλιάικος(Σιάγκας), Κούμπους, Καρασμάνης(Στάγκος)

ΠΗΓΗ  @PELLA 




Ο Εθνικός Γιαννιτσών έγινε η πέμπτη ομάδα που πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά μετά τον Απόλλωνα Κρ. Βρύσης, την Δόξα Μανδάλου, την Δόξα Εξαπλατάνου και τον Όλυμπο Αψάλου. Την επόμενη Τετάρτη (11 Νοεμβρίου) ολοκληρώνεται η φάση των «16» με τα παιχνίδια Αναγέννηση Γιαννιτσών – Εδεσσαϊκός, Αλμωπός Αριδαίας – Ηρακλής Άσπρου και Δόξα Μελισσίου – Άρης Αμπελειών.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

(3)